Opublikowano piątek o 20:255 dni 13 hours ago, Ukukuki said:Intel xdta obiło mi się o uszy że już się wycofali z tego rynku
Opublikowano piątek o 21:045 dni 14 godzin temu, Ukukuki napisał(a):Seria 6xxx też ma dostać.A na XSX i PS5 noob kiedy? ;)
Opublikowano wtorek o 13:221 dzień Chciałem wczoraj pograć w SW Battlefront II.Niestety mam laptopa na podzespołach AMD więc proszenie o to żeby cokolwiek działało to proszenie o zbyt wiele.Frostbite chyba nie lubi laptopów amd bo twierdził że mam problem z jakimś sterownikiem (0.0.0.0. - po świeżej instalacji sterowników), z Battlefieldami podobno jest to samo.Po odinstalowaniu zintegrowanego gpu gra się odpaliła ale jakimś cudem wykopało to stary problem z Rainbow Six Siege które teraz znowu przestało się włączać.Po ponownym uruchomieniu kompa, Battlefront (z konta steam połączonego z kontem EA) zaczął wymagać żebym zalogował się na jakiś starożytny launcher origin w celu rejestracji gry (wtf) który w ogóle już i tak nie działa co uniemożliwiało jakkolwiek uruchomienie gry.Nie wiem czy desktopy są mniej poje*%&^ ale takie kwiatki to u mnie prawie codzienność.Nawet jak coś się naprawi to nie wiem czy jakaś randomowa aktualizacja nie spowoduje że jutro wypier*&%# mi gdzieś nowy error.Finalnie i tak kupiłem Battlefronta drugi raz na PS5 czego unikałem po to żeby nie płacić za to (pipi)e ps+ do multi.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 6 minut temu, Kaczi napisał(a):Potwierdzam, 9070 XT to niezły potwór jak za te pieniążki. A stery AMD - dobre, jak zawsze, od co najmniej 5ciu lat są pojedyncze problemy, głównie z Forzami, gdzie czasami coś trzeba doustawiać (wcześniej siedziałem na 7900 XTX).
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No moj szwagier tak zadowolony z radka 6xxx(zlozonego na czysto w nowym pc) ze w zeszłym roku powiedział nigdy wiecej tyłu problemów i kupil 5070ti :p. Kumpel z drugiego forum to samo, najpierw zachwyt potem wymiana na 4070. Ale tak sa zadowoleni z Radków ktorym działa:). Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Kangus
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja nigdy nie miałem problemów z radkami, ostatni był RX580 i bardzo dobrze go wspominam, jedynie musiałem zrobić delikatny undervolt, bo się gotował. ;)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mój pierwszy radeon to RX 7900XT i super byłem zadowolony. Wydajność mega jak za te pieniądze no ale w RT to padaka totalna była. Teraz wróciłem do zieolnych z uwagi na popularyzację RT w grach.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Przerobiłem RX580, RX6600 a teraz RX9060XT i jedyne problemy były z FH5 i Halo Infinite gdzie trzeba było czekać na pacze/sterowniki naprawiające działanie w tych grach bo w okolicach premiery była tragedia.O i jeszcze przez jakiś miesiąc był bug w UE5 gdzie hardware RT wywalał silnik.