Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Sieć hipermarketów Carrefour:

Pierś z kurczaka: 12.99 PLN/kg

Jaja klasy L (te większe), 10 sztuk: 5,49 PLN. Nie jest to może super promocja, ale przy dzisiejszym windowaniu cen jajek...

EDIT:

@Down

Ja 20 sztuk L za 10PLN, ale w tym momencie większość jajek widzę w okolicy 65-95gr za sztukę, zależnie od wielkości.

Edytowane przez Fisiu

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 140,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• od czwartku będzie filet po 11zeta w biedrze

• Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko.

• Jo bakalie mamy w mega rabatach razem z kawami. Bakalie są do niedzieli bodajże.   Od czwartku jest filet z kuraka po 11zeta i mandarynki po 2,99

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

W Tesco wszystkie suple (czyli activ lab) "na żółto", czyli promocyjne niby.

Edytowane przez humanno

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Na Hi-Tec nutrition jest oferta - wszystkie produkty 50% taniej prócz kilku białek, które są z góry przecenione. Ta sama oferta dotyczy Peak Nutrition i Peak International, jednak produkty są raczej takie same (porównywałem składy, bardzo zbliżone do siebie).

Przykładowo, 500g mono - niecałe 30 PLN. Ja już swoje suplementy zaklepałem :)

Uważajcie na białka z soją czy pszenicą, sporo się tego panoszy tam. Od siebie polecam Whey C-6.

Oferta ważna do 10.12.2012.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Ja polecam polubić na Facebooku profil sklepu kulturystyka-sklep.pl. Często mają fajne promocje na poszczególne produkty, zamówienia przychodzą bardzo szybko i zawsze obdarują jakimś gratisem.

Opublikowano

Apropo FB. Jeżeli polubicie stronie Hi-Tec na FB i zrobicie zakup na śnieżynkę 2012 dostaniecie dodatkowo do wykorzystania do marca bon -35% na zakupy w ich sklepie. Myślę, że również warto. Przy zakupach na ich stronie zwraca się około 5% w postaci punktów lojalnościowych. Szkoda, że poza cenami promocyjnymi ich ceny na co dzień są... średnio konkurencyjne.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wziąwszy pod uwagę ostatnie windowanie cen Olimpu, to te przeceny to przegięcie maksymalne, niech się w dvpę pocałują. W dodatku na ich głównej stronie...

Dla przykładu 100% natural whey przecenione na "tylko" 64zł, ja dwa miesiące temu kupowałem to za 45 zł, a można było wyrwać za 40 - u detalicznego sprzedawcy w sklepie stacjonarnym... Zabawne jest też to, że AKTUALNIE w sklepach można dostać te WPC TANIEJ niż na przecenie Olimpu.

Opublikowano

bialko olimpu za ~45pln? u siebie w sklepiku nie widzialem w podobnych cenach, na allegro tez chyba nie trafilem, bede musial zajrzec jeszcze raz bo mi sie konczy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

instrukcja dla polaczków

1. idziesz do reala i bierzesz dwa powerki z pułki 

2. dyskretnie ściągasz etykiety z butelek i spisujesz kody

3. wracasz do domu i spisujesz kody na stronie

4. personalizujesz bidon (imie, nazwisko, motto z kilku dostepnych)

5. czekasz na bidon

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

W razie gdyby ktoś zapomniał jak sie nazywa? ;] jak w podstawówce, plastikowe pdełka na kanapki z podpisem zeby koledzze do ręki sie nie przykleiły.

Opublikowano

instrukcja dla polaczków

1. idziesz do reala i bierzesz dwa powerki z pułki 

2. dyskretnie ściągasz etykiety z butelek i spisujesz kody

3. wracasz do domu i spisujesz kody na stronie

4. personalizujesz bidon (imie, nazwisko, motto z kilku dostepnych)

5. czekasz na bidon

Dobry temat, dziś sie przejade i spisze ze cztery

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jakos chyba do sierpnia, ja juz 4 mam zamowione w trakcie realizacji.

Zodyn sie jeszcze nie pojawil. Zodyn...

Opublikowano

Na etykiecie napisali chyba o październiku, nie patrzyłem dokładnie. Ciekawe, czy wyślą na Twój koszt, czy zrobią np jak muve, które nagrodę w konkursie dostarczyło na mój koszt :down:

Opublikowano

Jak ktos pije to 4move teraz w promocji w zielonych marketach i leclercach po 1,39 czy jakos tak