Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 139,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• od czwartku będzie filet po 11zeta w biedrze

• Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko.

• Jo bakalie mamy w mega rabatach razem z kawami. Bakalie są do niedzieli bodajże.   Od czwartku jest filet z kuraka po 11zeta i mandarynki po 2,99

Opublikowano

dzieki, wybiore sie niebawem, mimo, ze jeszcze mam słoik.

w biedrze za to i w Lidlu też olej koko 500 gram za 9.99 a 1800 gram za 16.99 (tylkow  beidrze ta opcja)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ponoć w Tesco pojawiły się dietetyczne napoje Fanta, Sprite, Nestea, Monster Energy. Pewnie tylko w tych dużych, bo wczoraj zajechałem do takiego mniejszego to nie mieli :/ Nie jestem pewien, ale Fanta i Sprite 2l i Monster puszka 0,5l miały być po 3,99zł

Opublikowano

Fanta i Sprite jest już dawno w Piotrze i Pawle, bodajże za 7 albo 8zł. Trochę beka bo smakuje to po prostu jak tanie zamienniki w stylu Sprytny Zbyś czy inna oranżada z biedry na aspartamie.

Opublikowano

Przejde sie w weekend, mam duze tesco na dzielni. Dosc mam pepsi max.

Opublikowano

W Biedronce dorwałem Schwepes Zero o smaku truskawki, 2,99zł za 2l. Cena kosmos, smak ok, ale niestety w ustach zostaje dziwny posmak. Niby są jeszcze inne smaki jak cytryna, chyba pomarańcza i coś tam jeszcze, ale na półce widziałem jedynie kilka ostatnich truskawkowych.

Opublikowano

Tego monstera to czasem i ja biore. I nie takie bez cukru, bo 5g na puche jest. Ale zawsze to nie 50

Opublikowano

Tylko black Gold zero sugar. :cool: Albo woda mineralna.

Edytowane przez 2razyjot

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No kur.wa w biedrze łosos 55zł. Co do chu.ja , dyche zdrożał prawie. 

W lidlu tez?

Opublikowano

No kur.wa w biedrze łosos 55zł. Co do chu.ja , dyche zdrożał prawie. 

W lidlu tez?

w lidlu tez, juz tydzien temu tyle placilem ;/

orzechy poszly w gore, dlatego zamawiam 5kg włoskich bo sa najtansze http://www.badapak.pl/orzechy-wloskie-luskane

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Kiedys kupiłem pstraga, i smakował jak miruna czy inna zwyczajna ryba. Łosoś to inna liga.

Opublikowano

Nie koniecznie wyższa liga,dla mnie łosoś ustępuje dorszowi i pstrągowi.

Opublikowano

Bo jest tlusty i wydaje sie mega doyebany a tak nie jest.

Orzechy brazylyjskie to tez cena z dupy w samym tym kraju leza na ziemi jak u nas kasztany :/

Opublikowano

Pany skoro mowa o orzechach , jakis namiar na nie z sprawdzonego żródła w dobrej cenie? + Jakieś inne specyfiki na nieskalanie czysty mięsięń ma się rozumieć!

Opublikowano

Nie koniecznie wyższa liga,dla mnie łosoś ustępuje dorszowi i pstrągowi.

O to to. Łosoś to tłuste i "mięsiste" mięso i to jest dla niektórych plus, ale wali od niego stawem. Pstrąg z patelni z frytami jest zaje.bisty, albo z ziemniakami z piekarnika w oliwie z oliwek.

Opublikowano

Pany skoro mowa o orzechach , jakis namiar na nie z sprawdzonego żródła w dobrej cenie? + Jakieś inne specyfiki na nieskalanie czysty mięsięń ma się rozumieć!

moj post z poprzedniej strony
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dajcie swój przepis na coś dobrego z indykiem, zjadłbym coś na regenerację poimprezową. :|