Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Urazy, kontuzje, eliminacja ze sportów..

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 12.08.2025 o 21:07, _Red_ napisał(a):

Się doczekałem syndromu łokcia tenisisty. Ogólnie lata spedzone z łapami na klawiaturze, ruch rotacyjny (myszka, piłkarzyki w biurze xD) oraz tłuczenie w worek bokserski od roku skończyły się niedawno nieznośnym zapaleniem przyczepów przy łokciu. Od paru tygodni to mam problem żeby w ogóle nalać wode z czajnika do szklanki czy wrzucić walizkę do bagażnika, więc zacząłem fizjoterapie. Upierdliwa sprawa, ale przynajmniej byla łatwa do zdiagnozowania po dwóch chwytach terapeuty.

Najgorzej, że nie chce odpuszczac ćwiczeń i to co nie angazuje tak naciągania mięśni przedramion to nadal robię (pompki, hantelki na bic niemłotkowy, tric, barki, przysiady, nawet martwe ciągi etc.), no ale ciężko podnieść czasem hantle z podłogi nad głowę nie naciągając chociaż na chwilę przyczepów.

Wkurwiajaca sprawa ta starość xd

Uważaj chwile wcześniej o tym pisałem, też mnie piekł łokieć i przestałem na parę tygodni ćwiczyć triceps aż nagle po za siłownią musiałem wykonać nagłe spięcie pod obciążeniem i strzelił. Nauczony na własnych błędach polecam wywalić wszystkie ćwiczenia gdzie chociaż czujesz lekki dyskomfort bo zerwanie to kwestia momentu, Seth Feroce( kulturysta) zerwał podczas hamowania na motorze. Obecnie nie ćwiczyłem lewej ręki od 12 tygodni i parę dni temu dostałem zielone światło na powolne obciążanie tricepsu( dokładnie 6 tygodni po operacji). Dziwaczne uczucie jak po 12 tygodniach mięsień jest napinany i nawet przy oporze 1kg na wyciągu ciężko jest go spinać, jak dobrze pójdzie w grudniu według chirurga już powinienem być w stanie normalnie ćwiczyć więc okres rehabilitacji dość długi. Polecić mogę jeszcze BPC 157 bo regeneruje ścięgna i działa super na stan zapalny, lekarz nie dowierzał że po 6 tygodniach pomimo mocno opóźnionej operacji mam tak duży zakres ruchu.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 124,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Żona mi zafundowała na urodziny godzinę jazdy crossem. Po 15 minutach wyjebalem się, bark wyleciał że stawu i przez trzy godziny, az do momentu wystawienia na miejsce na SOR dosłownie płakałem z bólu

• No Liti to wogole niesamowity gosc. Szuka górek, pilnuje pogody zeby miec z wiatrem zeby scigac sie z goscmi na stravie na szosowkach ktorzy nawet na to nie patrza bo kto patrzy na odcinki 300m. Jeszc