Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of duty Black Ops 2

Featured Replies

Opublikowano

Single to porażka dla mnie, kosmiczne klimaty itd, zero wczuwki miałem.

Ale raczej o multi pytasz, znudziło mi się szybciej niż BO1, wbiłem 2 prestiże, gdzie w poprzedniej z 5, 6. Ale mi się CoDy szybko nudzą więc zależy czego się oczekuje. To samo co w singlu czyli bronie nie robią klimatu, te z 1ki to był sam miód (Olimpia majpreszys;]), killstreaki zamieniono na scorestreaki co jest na +, na + mniej badziewia latającego nad głową, więcej walki ziemia-ziemia ; ) perki jakieś nieprzydatne się wydają i poza szybkim biegiem mogłbym grać z czymkolwiek. Nóż ładnie działa, nie namierza, nie jest spowolniony. Lag potrafi w(pipi)ić jak strzały w środek typa nie wchodzą, mapy średnio udane, najwięcej grałem na nuketown co mówi samo za siebie (stara mapa i chaos, a jednak). Do tego ten zassrany auto aim przecież jeszcze, mocno odczuwalny, no i celowniki z wykrywaczem celu (zaznacza Ci żołnierzy w czerwone romby, także raj dla kamperów, mega ułatwienie).

Jakbym miał polecić to bym nie polecił, ot jak się komuś nudzi i chce postrzelać. Na szczęście mój BO2 magicznie zmienił się w FarCry3, dziękuję ci Święty Mikołaju i tobie Rudolfie za szybką dostawę, zjedz marchewki.

Gdzie czasy BC2, BC2 Vietnam, gdzie grać w FPSy to brzmiało dumnie xp

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 538
  • Wyświetleń 95,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Zaqair
    Gość Zaqair

MaZZeo skoncz juz. Wszyscy wiedza,ze to w jakis sposob utrudnia rozgrywke.Ale ja np. zadko mam takie akcje. Jakos nie widze cie w temacie bf3 marudzacego na glitche.Nie lubisz CoD to nie graj/kupuj/wc

• Już przy okazji Black Opsa zrobiłem na forumie małą analizę jak ten Veteran działa, przy okazji pokazując jak tragiczny design ma ta gra. A raczej jej brak, bo twórcy ograniczają się jedynie do wrzuce

• Gram już wystarczająco długo na multi (prawie 2 prestiż), żeby stwierdzić iż ta gra posiada najgorszy multiplayer ze wszystkich części jakie ukazały się od początku istnienia serii i odkąd w nią gram

Opublikowano

Trofea też są zpipane. Poddaje się i nie robię, te challenge w misjach to przegięcie. Grę na veteranie łyknąłem bez problemu ale tutaj wymiękam.

Opublikowano

Jak tam po ostatnim patchu? Czy tylko ja mam wrażenie, że pozmieniali coś w respach? Jak dla mnie to na minus, łatwiej wylądować w pobliżu wrogiego teamu niż wcześniej. Najbardziej odczuwalne na Hijacked. Teraz jeszcze łatwiej o zgon

Opublikowano

Miał ktoś problemu z przesyłaniem clipów na youtube, z poziomu konsoli? Udało mi się to dosłownie raz, a wszystkie pozostałe próby kończyły się errorem gdzieś w trakcie renderowania. Wersja PS3, żeby jasne było.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=Ruv2xMLuaoA

Fajnie te mapy się prezentują. Ta ze śniegiem przypomina mi array z black ops 1, a ta na pustyni z world at war castle.

Ogólnie nie wiem czy wy też tak macie, ale według mnie te części coda w których jest więcej życia (modern warfare 1 i black ops 1) są lepsze od pozostałych.

Edytowane przez terror

Opublikowano

Zapraszamy na kolejny turniej z serii 1DayCup 1vs1 Nuketown zapisy na stronie www.consolescups.pl.Gramy już w niedzielę

Opublikowano

witam mam problem z black opsem 2 , odkad dostałem nowy modem do neta bo stary padl , to nie mogę się polaczyc z serwerem wyskakuje error , na każdej innej grze jest spoko , tylko w black opsie , mam ktoś może jakiś pomysl co zrobić ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chętnie bym pograł w kampanię black ops 3 :D może trochę więcej by o reznovie powiedzieli albo jakiś mini prequel :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czaicie bazę - BO2 ma mieć mikrotransakcje. Tutaj jest link do raportu IGN: http://uk.ign.com/articles/2013/03/12/call-of-duty-black-ops-2-getting-vanity-microtransactions?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social

Ponoć wpierw mają być na X360 (może już są - nie mam jak sprawdzić), a później na PS3 i PC. MAKABRA!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kto by się spodziewał :o

Nowe call of duty w 2013 :P

Jakiś gościu twierdzi, że ma info. Na ile prawdziwe, nie mam pojęcia...:

• Call of Duty: Ghosts. Activision toyed with Call of Duty: Phantoms, but settled on Ghosts.
  • Steering away from "Modern Warfare" to start its own thing, though is still kinda Modern Warfare 4.
  • Set in the future, kind of like Black Ops, but with current generation weaponry. Some plot event forces people of that time period to use our generation weapons.
  • Dynamic loading screens, as in the traditional loading countdown is replaced with some kind of animated sequence (rappel in from chopper, sneak in, etc).
  • Movement changes. Dash->slide+shooting. Corner peeking. Prone left/right roll.
  • Spec Ops gone, replaced with new mode.
  • Team aiming for more destructive environments. Working in single player, but team is having some issues with implementing it in multiplayer.
  • Launching only on next generation consoles: NextBox, PlayStation 4, and PC.
  • Reveal sometime around the start of May.

Opublikowano

Oglądam tego gościa od dłuższczego czasu już (parę miesięcy) i muszę powiedzieć, że człowiek jest ogarnięty. Jeżeli to info byłoby mało pewne to by o tym powiedział (mówi, że info jest od gościa który pracuje nad codem i mu bardzo ufa). Myślę więc, że jest to baardzo możliwe.

Edytowane przez terror

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie czy tylko mi wyskakuje komunikat ze serwery sa off? nie moge w ogóle wejść w multiplayer, od południa tak mam sprawdzam status na www ale tam wszystko jest ok. Boty działają ale multik nie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam taka sprawe :P DLC kupione na polskim Marketplace bedzie dzialac z angielska wersja BO2 ?

Edytowane przez Solid_Snake_1

Opublikowano

Jak kupowałem do Black Ops 1 DLC to z polskiego marketplace działały tylko z polską wersją. Obawiam się, że w przypadku black ops 2 będzie podobnie. Swoją drogą podziwiam, że jesteś w stanie wydać 60zł na 4 mapki do multi i jedną zombies :)

Kiedyś byłem fanem coda, ale po tym co oni teraz odwalają z ghostem przestałem nim być. Niestety ;/