Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Nowa gra od GG! Na konfie MS MA być Bieber grający w Hejlo 4 Edytowane 14 sierpnia 201212 l przez LionelPL
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l nikt nie klaskał przy killzonie XD bo dziwek był wyłączony, włączyli go po chwili i było słychać oklaski. Ciekawe kto będzie klaskał na konferencji Micr. hehe
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l piosenka z trailera Gra od MM zaje.biaszcza, Killzone mało pokazali, ale wygląda ładnie nawet na streamie. Ogólnie zaje.bista konfa ;o
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Fajny styl wycinanki z papieru. Kapitalny trailer. Odnośnie pokazu Killzone na Vite to miałem nadzieję na nowe IP na duże konsole.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Odnośnie pokazu Killzone na Vite to miałem nadzieję na nowe IP na duże konsole. GG obecnie pracuje nad dwoma projektami.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Hanhdeldowi tez są potrzebne dobre gry. Jeszcze by się przydał jakiś przenośny hicior od Ready at Dawn.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l i nowa gra od mm IOTA Edytowane 14 sierpnia 201212 l przez LionelPL
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Dajcie jakiś link do streamu konferencji. Co nie tnie. nvm, już ok Edytowane 14 sierpnia 201212 l przez winner
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l ogólnie jeżeli chodzi o mobile to nic mnie nie zainteresowało PS. Arc S ma certyfikat ?
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l sony skopiowala padleta od WiiU bedzie mozna tak grac na ps3 + vita.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Odnośnie pokazu Killzone na Vite to miałem nadzieję na nowe IP na duże konsole. GG obecnie pracuje nad dwoma projektami. Miałem nadzieję że jeden będzie na PS3, drugi na nową konsole. A tak to pewnie będzie ten Killzone na Vite i nowy twór na PS4, z pominięciem chlebaka.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l ciągle gadaja o tym LBP ile to już części modów i dodatków wyszło jarają sie tą maskatką jak .................... co w tym fajnego n?
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Dust 514 premiera na święta @Boro Bo to jedna z najlepszych platformowek tej generacji? Edytowane 14 sierpnia 201212 l przez LionelPL
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Odnośnie pokazu Killzone na Vite to miałem nadzieję na nowe IP na duże konsole. GG obecnie pracuje nad dwoma projektami. Miałem nadzieję że jeden będzie na PS3, drugi na nową konsole. A tak to pewnie będzie ten Killzone na Vite i nowy twór na PS4, z pominięciem chlebaka. Killzona na Vite właściwie to robi Cambridge, które... jest teraz częścią Guerrilla