Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

O której godzinie ma być pokaz Unreal Engine 4?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 60,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

O której godzinie ma być pokaz Unreal Engine 4?

Ten na GT ma być w ten czwartek (o północy naszego czasu z tego co pamiętam). Jak jest jakiś inny to nie mam pojęcia.

EDIT: dokładnie to 1 AM ET/PT

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

To jak tam, jutro dyskutujemy na czacie PE klik czy będzie otwarty jakiś specjalny temat?

lepiej na czacie :) bo odswiezac temat co sekunde to troche mija sie z celem ,

o ktorej nintendo ma pokazac wii u ?

Opublikowano

To jak tam, jutro dyskutujemy na czacie PE klik czy będzie otwarty jakiś specjalny temat?

wbijamy na tego czata, bo forumek zajedziemy ;)

Opublikowano

lepiej na czacie :) bo odswiezac temat co sekunde to troche mija sie z celem ,

o ktorej nintendo ma pokazac wii u ?

o 24 ale

*We will be broadcasting pre-recorded content. / *The broadcast may be cancelled without prior notice.
Opublikowano

IMO można zamknąć na czas konferencji CW 4.0 i ten temat, a pisać w tym czacie.

Jutro też konfa EA o 22, ja już to widzę

Ricitello: Blah blah blah, korporacyjne pjerdolenie, blah blah.

NFS: Most Wanted: AUTOLOG AUTOLOG AUTOLOG/FACEBOOK/#TWITTER bla bla bla

Demo MOH: Warfighter: fiuuuu bzidziu tango down, understoood, *BOOM BOOM JE.BS* I'm hit!!!111 tratatatatattatattata.

BF3 Premium: blablabla BF3 najlepszym FPSem 2011 blablabla, tu macie mappack i dogtagi za 200zł, sorry że spóźniliśmy się z tym gó.wnem cały kwartał.

A TERAZ PETER MOORE: Witam wszystkich! Jestem tak podekscytowany ujawnieniem....tak właśnie...*szum sali i wiercenie się* Madden '13!! Oraz FIFA '13. *publika mdleje*

Ricitello: Kochamy hardkorowych graczy. Dlatego nasze studia robią kolejne szczelanki. A teraz Visceral ma dla was coś specjalnego

Siema wszystkim, a teraz kompletnie nieoczekiwany trailer Dead Space 3, w głównej roli wybuchy, rola drugoplanowa: śnieg *dziennikarze ściągają gacie przez głowę*

Ricitello: Czyż to nie było OSOM? Blah blah blah a teraz C&C Generals! <dziennikarze mają wyje.bane> .... BioWare tworzy tą grę! <szał na sali> Dragon Age 3 też!!!111 <karetka wjeżdża na salę>

Blablabla facebook twitter

Koniec konferencji

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

I już nie wiem czy te Wii U to tylko nowy kontroler do Konsoli WII czy nowa konsola?

Opublikowano

nic zaskakującego potwierdzily się wcześniejsze plotki

Opublikowano

lol, ten interfejs wiiu w stylu zeszytu 5latka i pixelowe ludziki...desgin padów fajny ale czemu menusy robią pod Maciusia z Klanu.

2q2ju5e.jpg

jak kopiować to od najlepszych :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Zakup obowiazkowy ale juz wiem, ze bedzie irytowac mnie polozenie prawej galki i przyciskow ABXY.

Opublikowano

Ten pad do WiiU to "niepełnosprawna" kopia gamepadu do Xboxa360

Opublikowano

Co do konfy Ea jeśli nie zapowiedzą Mirror's Edge 2 i nie pokaża czegoś konkretnego z Overstrike to mam ich w d... , po ostatnich przeciekach moje oczekiwania co do Dead Space 3 spadły i to całkiem sporo heh. Po obrazkach które wrzucił Kre3k mam nadzieje że Ubi zaskoczy nas zupełnie nowym Ip :whistling:

Opublikowano

Wystarczyłoby nieco odświeżyć pada z GC i nie musieliby perfidnie kopiować od innych, mieliby przy okazji najlepszego pada na rynku.

Opublikowano

Sony teoretycznie ma jeszcze jednego exa, którego już jakiś czas temu zapowiedzieli, a mianowicie Syphon Filter, miał być w zeszłym roku na E3, a zostaliśmy z jednym teaserem ...

http://youtu.be/nF--70jqwp0

Morsem: LOGAN RETURNS. TASER RETURNS. REST CLASSIFIED. MOVE AND SHARPSHOOTER SUPPORT.

Grę mieli razem z GoW4 ogłosić, GoW4 mamy więc i czas już na Logana (link)

Może w tym razem będą mieli coś więcej bo o skasowaniu projektu chyba nie było nic słychać.

Trochę dużo się robi tych gier na 2013, a to nie zwiastuje dobrze przyszłorocznej premierze next-genów.

Edytowane przez _mike

Opublikowano

@mike - ten teaser SF4 to fejk jak stąd do Tokio. I jaki on oficjalny, skoro nigdy się nie pojawił na stronach Playstation? Taka sama chvjnia jak ten teaser God of War IV, o którym niektórzy myśleli, że jest prawdziwy.

PS. Konferencja Sony będzie trwała tylko godzinę jak wynika z rozpiski na Gametrailers. Mam nadzieję, że będzie to godzina konkretnych materiałów bez zbędnego pieprzenia.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Trochę mało jak na Sony, ale niech przez tą godzinkę:

-zapowiedź nowej gry QD

-gameplay GoW: A

-gameplay TLoU

Więcej mi chyba nie trzeba z realnych rzeczy (+ ta niespodzianka z PSS+). W(pipi)ię się jak któregoś z tych podpunktów nie będzie ;/

M$ trailer GTAV i gitara.

Tylko gdzie (pipi)a pokaz Black Ops 2 :o

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

A kto pisał, że Black Ops 2 nie jest oczekiwany na konfie MS? Bodajże Szczurek? Nie wiem tylko dlaczego.

Może nie będzie czasu na głupoty, pewnikiem jest 10 minutowe demo z kampanii z

Halo-4-008.jpg

Sama Forza Horizon też myślę chwilę zajmie.

Opublikowano

U Nintento będzie BO2 :P

Gamespot mówi, że konferencja Sony 90 minut. A poza tym to stream na Blogu PS ma się zacząć o 2:30 i tam już mają jakieś demka pokazywać.

E: No ja pisałem, że w trailerze konferencji MS (jak to głupio brzmi) nie było nic o grze od Activision. A raczej powinni się tym pochwalić gdyby miał BO2 być u nich.

Opublikowano

oj sorry do usunięcia nie ten dział ;/

Edytowane przez dApo

Opublikowano

U Nintento będzie BO2 :P

Gamespot mówi, że konferencja Sony 90 minut. A poza tym to stream na Blogu PS ma się zacząć o 2:30 i tam już mają jakieś demka pokazywać.

E: No ja pisałem, że w trailerze konferencji MS (jak to głupio brzmi) nie było nic o grze od Activision. A raczej powinni się tym pochwalić gdyby miał BO2 być u nich.

U Nintendo pokaz BO2?

Czemu nie, w końcu N lubi się z CoD-ami. Zresztą mam to gdzieś gdzie, chcę jedną misyjkę z BO2 byle gdzie <tupie nogami>

PS. EA zapowie ME2 jak myslicie?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Chętnie ujrzałbym LBP 3.

Raczej nie ma szans. Media Molecule skończyło z LittleBigPlanet, a Tarsier/Double 11 robią LBP Vita.

EDIT: Jej Big Daddy będzie w PSAS :P

C3sK6.png

Opublikowano

Może nie będzie czasu na głupoty, pewnikiem jest 10 minutowe demo z kampanii z

Halo-4-008.jpg

Sama Forza Horizon też myślę chwilę zajmie.

Juz oni znajda czas na glupoty :P

Na poprzednich targach Forzy 4 poswiecili 2 minutki z hakiem:D

Opublikowano

Na samej konferencji tak, ale na targach mieli (pipi) stoisko i impreze z Top Gearem. Nie bylo zle :P