Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 859
  • Wyświetleń 131,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jeden jedyny... poza tym zerowa komunikacja, do niedawna kazda pila kopana brzydsza niz u konkurencji, 11 nawet nie byla skalowana do 1080p itp.

• hahahahahahahaa zagrałeś parę meczów w demku i już wiesz wszystko na temat gry, ktora bedzie tak zajebista, ze mozg rozjebany. brawo

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

wolałbym, żeby wydali edycje rozszerzoną o jakieś 100 reprezentacji na licencji za dodatkową kase, niż jakieś podu*cone karty do ut

Opublikowano

Jak mnie ta gra wkur.wia. A przede wszystkim SI konsoli w trybie kariery. CPU gra bezbłędnie w odbiorze , 0 fauli, strzela bramki z dupy czyli z dobitek, z rzutów rożnych, trafiam 3 słupki w jednym meczu- norma, bramki w 45 90 min -standard. Grałem przez tyle lat na legendarnym i było trudno ale realistycznie, a teraz to gram z pierdo.onym botem oszustem na klasie światowej.. po 100 meczach CPU ani razu nie dostał czerwonej kartki, i miałem z 3 karne. Brak słów.

Opublikowano

Witamy w FIFA 13!

:rolleyes:

Opublikowano

Pobaw się suwakami SI, to jedyne rozwiązanie. dostosuj je do swoich potrzeb.

Edytowane przez adam16505

Opublikowano

Jaki trening najlatwiej zrobic na legendarnym poziomie ?

Opublikowano

Drybling. Bierzesz CR7 i 15 minut i zrobione.

Opublikowano

Podawanie górą też proste, tylko wstarczy pamiętać, żeby w ostatnim challengu używać LB+Y.

Opublikowano

to nie dla mnie, w podświadomości bym miał, że wygrywam tylko dlatego że poprzesuwałem suwaki. A poza tym 15 lat gram w gry piłkarskie i jeszcze w żadnej SI przeciwnika mnie tak nie w(pipi)iało. Zaczyna się robić w fifie jak w NBA2K, że zanim zaczniemy grę z CPU to trzeba będzie ustawiać slidersy bo inaczej tylko frustracja

Opublikowano

to nie dla mnie, w podświadomości bym miał, że wygrywam tylko dlatego że poprzesuwałem suwaki. A poza tym 15 lat gram w gry piłkarskie i jeszcze w żadnej SI przeciwnika mnie tak nie w(pipi)iało. Zaczyna się robić w fifie jak w NBA2K, że zanim zaczniemy grę z CPU to trzeba będzie ustawiać slidersy bo inaczej tylko frustracja

Mam te same odczucia, a do tego z(pipi)... sedzia. Tez od kilkunastu lat gram w pilkarskie, w serie FIFA od 94 :) ale dotychczas SI nie byli w zadnej wersji tak przesadzenie. Jeszcze w trybie UT gdzie mam brazylijczykow (overarl 81) i 100% chemistry zdarza sie pyknac druzyne tygodnia na legendarnym, tak jak gram kariere to na Professional na razie jestem, drugi sezon i wreszcie mistrzostwo ligi ( Pogon:) ). Za legendary czy nawet world class na razie sie nie biore - szkoda nerw. Pewnie jak zmienie poziom na wyzszy to sezon znowu w srodku tabeli na remisach...

Opublikowano

Drybling. Bierzesz CR7 i 15 minut i zrobione.

Rzuty karne bierzesz Van Persiego i robisz bez problemu

Opublikowano

Po niezlym ogrywaniu nowej FIFY od premiery - mozna -powiedziec, ze ja dobrze opanowalem, choc bylo mi trudno po przeskoku z 11. W Trybie FIWC zdobylem w sezonie mistrzostwo w pierwszej lidze (w ktorej gram regularnie) z bilansem 8-1-0. Niestety nie mam czasu, aby walczyc o wysoka pozycje w rankingusmile.png Ostatnio wreszcie zaczalem sie troche bawic offline - mozna rzec, ze tytul sie nie znudzi do kolejnej czesci, a nawet wystarczy na dluzej.

PS. Cieszy wreszcie dobre wyszukiwanie przeciwnikow online - bo momentami rozlaczania mnie dobijaly jakies kilka tygodni temu jeszcze.

@zawiszakapy sprawdze sobie tego RVP przy karnych :) Bawilem sie dosrodkowaniami i brakuje mi zwykle 2-3 tys pkt.

Opublikowano

Jak czesto aktuaizują składy i formę zawodników? Czy jest to w jakis konkretny dzień?

Opublikowano

Orietuje się ktoś jak zrobić trofeum "Dobry tydzień" wygrałem wszystkie cztery mecze pod rząd i nic.

Opublikowano

Orietuje się ktoś jak zrobić trofeum "Dobry tydzień" wygrałem wszystkie cztery mecze pod rząd i nic.

tam chyba jest 5 mecz z tego co pamietam. No mi też nie siadło, ale czytałem w necie żeby wszystkie przy jednym podejściu zrobić.

Opublikowano

tam chyba jest 5 mecz z tego co pamietam. No mi też nie siadło, ale czytałem w necie żeby wszystkie przy jednym podejściu zrobić.

Wygrałem wszystkie mecze za jednym podejsciem ,ale tam są 4 mecze

Opublikowano

Ja (pipi)e - zaczalem grac sezony, bo kumpel ostatni rzadziej bywa na live. Na 25 meczy udało mi się tylko jeden rozegrać do końca - remisowy. Gorzej niż we wszystkich poprzednich edycjach - fakt, ze poki co jest latwo 24-1-0, ale takich Rage Quitow nie znosze. Banda dzieciakow-nawet jak mecz 2:0 wygrywam, to 6 minut przed koncem zquituja!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dla mnie glupota jest quitowanie, chyba, ze przegrywam i musze gdzies wyjsc, ale to rzadko raczej. Zazwyczaj jak juz przegrywam wysoko, co ostatnio sie nie zdarza, to wtedy i tak staram sie rozne warianty sprawdzac i caly czas cwiczyc :) Quiterzy to jednak zmora FIFY nie ma co :P

Opublikowano

Wiec dlatego lepiej grac w FUT, rage quit = no coins

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

dokładnie - zmeczyl mnie totalny arkeid, poza tym strzeliłem focha. Chcialem FIFE scaloakowac, ale przez randomowe osiagniecie i wyłudzaczy kasy z EA calaka nie będzie...

Opublikowano

Ile kosztuje online pass do 13, bo chwilowo neta nie mam w konsoli i nie mogę zobaczyć.

Opublikowano

Grając Barceloną online zawsze się trafia na real ? Bo ja po 5 meczach z nikim innym nie grałem.