Opublikowano 27 maja 201212 l ze słupkiem mi bardzo nie idzie, co chwile nas rozłącza :confused: Ależ jestem dzisiejszym dniem z multi sfrustrowany :confused: powiedzcie mi, czy jest jakoś dostępna opcja dołączenia do znajomego, czy jedynym sposobem dołączenia do gry jest dostanie od niego zaproszenia? jedyną opcją jest dostanie zaproszenia od osoby z którą chcesz grać. (jeśli uda Ci się podłączyć ) zauważyłem, że gdy grasz w zespole np. 3 osoby i wyszukujesz pokoju to na 99% kogoś z drużyny wywala do ekipy przeciwników (prawdopodobnie dla zbalansowania liczby graczy w obu drużynach) jednak gdy zacznie się nowy mecz lub podłączy was do pokoju w którym rozgrywka się dopiero zacznie zazwyczaj nie rozdziela teamu. max payne 3 multi = wielkie w(pipi)ionko 1 na 5 meczy nie da się dokończyć z losowych problemow (migracje hostów, connection problem, błąd PSN) multi samo w sobie jest arcyciekawe i ma wiele do zaoferowania ale do czasu naprawienia wszystkich bug;ów gra jest strasznie irytująca. aha i na koniec...dlaczego nie ma możliwości wyciszenia graczy podczas meczu? wtf tych italiano i innych germanow nie można słuchać !!! zapraszam do p0lska Crew jeśli nie zraża was to co napisałem powyżej hs mile widziany http://socialclub.rockstargames.com/crew/p0lska
Opublikowano 27 maja 201212 l ze słupkiem mi bardzo nie idzie, co chwile nas rozłącza :confused: Ależ jestem dzisiejszym dniem z multi sfrustrowany :confused: powiedzcie mi, czy jest jakoś dostępna opcja dołączenia do znajomego, czy jedynym sposobem dołączenia do gry jest dostanie od niego zaproszenia? Udało się pograć ile 2 minuty? Ktoś prędzej napisał, że gra się dobrze jak gra się samemu, ewentualnie we dwóch. Jak już jest więcej to zaczynają się cyrki. Tak samo nie kumam, gram z ludźmi z jednej Ekipy, wychodzimy z jednego lobby a i tak nas rozłącza.......................WTF?
Opublikowano 28 maja 201212 l pisze z tel.. jeszcze raz zapraszam wszystkich do p0lska crew...tym razem nie bez powodu. Dnia 9 czerwca jesli nic nie stanie na przeszkodzie odbedzie sie sparing klanowy. godz 13.30 dla najlepszego gracza bedzie nagroda gra na ps3. zapraszam
Opublikowano 30 maja 201212 l dla chcącego nic trudnego... i ja własnie w tej sprawie, co by sobie ułatwić teraz nieco rozgrywkę. ponieważ dochodzę juz wielkimi krokami do lvl 20 chciałbym sie od was dowiedzieć(tych którzy sa w temacie), na jaka zabawkę najlepiej sie teraz przerzucić, bo jak wiadomo zostają uaktywnione nowe bronie wraz z promocja 20 lvl'u. mam juz upatrzoną jedna taka, ale wpierw chce zasięgnąć rady fachowców :blum1: jak mi jakaś przypasi to ładuje + własnie przypomniało mi sie, ze jestem dłużny Słupkowi jednego p.s gra mi sie świetnie i w ogolę mnie nie wywala... a jedyny problem, jaki jest to brak czasu Edytowane 30 maja 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 30 maja 201212 l Biegam z combo M10 + PT92, od przedwczoraj mam 20lv i planuję się przerzucić na M10+bull 608 (albo dwie 608, nie wiem, zobaczę jak mi lepiej będzie szło). Broni długiej nie używam.
Opublikowano 30 maja 201212 l Ja początkowo grałem pierwszymi uzikami na akimbo (dostępne od 6 poziomu broni) i wymiatałem strasznie. Teraz po wbiciu 10 poziomu i 1000 killsów postanowiłem przerzucić się na jakąś broń długą ale idzie mi tragicznie. Jestem o niebo lepszy w zwarciu. Wracam więc to małych pukawek i obecnie janie z pierwszymi dostępnymi pistolecikami. No i ponownie koszę choć już nie tak mocarnie jak z uzikami bo mam po prostu mniej ammo w magazynku hehe. Z całego mego postu leci taka oto nauka - graj tym co ci pasuje. Nie staraj się janić z tej przepakowanej snajperki za 10000$ skoro ci z niej kompetnie nie idzie. Nie biegaj na akimbo skoro nie potrafisz grać w zwarciu itd. Trzea odszukać swój styl w tym (technicznie zyebanym) wciągającym multi.
Opublikowano 30 maja 201212 l Ja nie grałem zbyt dużo - dopiero mam level 6 i bardzo odpowiada mi zestaw: uzi + śrutóweczka (z upgrade Range na poziomie 2 broni). Śrutóweczka z bliska zabija przy pierwszym strzale, uzi jest idealne na trochę dalszy zasięg. Jak spotkam kogoś ze snajperką albo karabinem szturmowym to uciekam :blum2: Tydzień podwójnego doświadczenia w MW3 skutecznie mnie odciągnął od Max Payne, ale w wolnej chwili wracam do multi.
Opublikowano 30 maja 201212 l w małych, zamkniętych pomieszczeniach zdecydowanie macie racje, comba np. uzi + uzi wygrywa bezsprzecznie. wiem, bo sam tak grałem jakis czas temu, ale w takiej kombinacji w ogole sobie nie radze na wolnej przestrzeni, gdzie bron długa nie ma sobie równych, a ja lubię od czasu do czasu ustrzelić cos z dala aha... możną ustawić comba, tak by załączały sie automatycznie po odrodzeniu(trochę to przełączanie jest irytujące)? i jeszcze jedno... da rady zwiększyć wagę ekwipunku? _____________________________ aha... nie zauważyłem, moja wina(zawsze mi mało) Edytowane 30 maja 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 30 maja 201212 l mnie również irytuję, że skoro mam wyekwipowane dwie takie same giwery to gra nie rozumie, że po respie chce z nimi biegać. cholernie irytuje nieustanne przestawianie na dual wield po odrodzeniu się. zwiększyć wagę ekwipunku? chodzi Ci chyba o większy udźwig, si? po którymś tam poziomie dostałem zwiększenie udźwigu.
Opublikowano 30 maja 201212 l i jeszcze jedno... da rady zwiększyć wagę ekwipunku? Zwiększa się razem ze wzrostem poziomu doświadczenia.
Opublikowano 30 maja 201212 l podobno 619500 xp No to jeszcze "trochę" czasu zleci zanim tyle uzbieram. Jak na razie mam 124,145 XP i 20 lvl.
Opublikowano 30 maja 201212 l podobno 619500 xp a mnie sie wydaje, ze to sciema! dlaczego.. a no dlatego, ze ja nie jestem jakims wyjadaczem, czaly czas gram, tak samo z ta sama bronią i specjalnie nie zauważyłem różnicy dopełniając pasek levelu do końca, czy to przy 11, czy 17 lvl'u. caly czas pokonanie lvl'u zajmuje mi okolo 60 min. i czasem więcej, ale nie specjalnie dłużej. poruwnujac z Red Dead Redemption różnica jest ogromna. p.s nie szykuje sie jakies podwójne XP ?
Opublikowano 30 maja 201212 l Również czekam na podwójne expy, potrójne etc. Z RDR Rockstar często robił takie dni więc liczę, że i z Maxem będzie podobnie. Obecnie wbiłem 25 level i w sumie jakoś idzie. Przydałaby się już paczka z nowymi mapkami. A co do broni, ja praktycznie od początku (czy zaraz po odblokowaniu) koszę MINi-30. Dla mnie na razie najlepsza broń, zarówna na daleki dystans jak i na bliskie pojedynki. Oczywiście MINI-30 z zainstalowanymi "bajerami". Pytanie za plusika ;] kto wie/wytłumaczy mi na jakiej zasadzie działa Paranoja w zwykłym deadtmatchu? :o Edytowane 30 maja 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 30 maja 201212 l W team na tym że nie potrafisz rozróżnić reszty od swoich i wszyscy przez jakis czas są "tacy sami " przez to chwilowa paranoja i ogłupienie EDIT: ale w zwykłym ? hmmm to mnie zażyłeś Ogólnie tak jak wspomniałeś brakuje już nowych mapek :confused: co do używanej broni praktycznie od prawie samego początku 2x1911 = ideał Edytowane 30 maja 201212 l przez Bushisan
Opublikowano 30 maja 201212 l Ale słupek pytał o paranoje w zwykłym deathmatchu (każdy na każdego) Pewnie nie działa, trzeba mieć osobny loadout po prostu na zwykły deathmatch. Tak samo jak nieprzydatne jest sneaky.
Opublikowano 31 maja 201212 l naprawdę nie wiem o co B ? grałem dobre kilka godzin w deadmatch'a i nic takiego mnie nie napotkało, przydarzyło sie, co byłoby godne uwagi Edytowane 31 maja 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 1 czerwca 201212 l naprawdę nie wiem o co B ? grałem dobre kilka godzin w deadmatch'a i nic takiego mnie nie napotkało, przydarzyło sie, co byłoby godne uwagi Paranoja to perk (burst) dzięki któremu przeciwna drużyna widzi swoich ludzi jako przeciwników. Nawet wtedy może ich zabijać. A mnie zastanawia czy i jak działa ten burst w zwykłym deadmatchu gdzie każdy jest przeciwko każdemu, każdy jest wrogiem więc...
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Paranoja to perk (burst) dzięki któremu przeciwna drużyna widzi swoich ludzi jako przeciwników. Nawet wtedy może ich zabijać. ale ja to Wiem !!! deadmatch'a bo widzisz w team deadmatch'a grałem i jak najbardziej spotkałem sie z tym zjawiskiem - yanilem w tedy, jak hollera, heh.. nie ważne kogo zabijam, ważne ze XP wpada :ph34r: a kto to jest, to juz malo wazne.. jak czerwony to znaczy wróg, a to znaczy FULL ATTACK :blum2: i tak do 50 lvl'u ____________ aha.. czy wam sie to podoba, czy nie, muszę was (mój klan: FTP)poprosić o pomoc przy jednym trofeum z obstawianiem w Wojnie Gangów. może na weekend ? Edytowane 1 czerwca 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 2 czerwca 201212 l Świetna sprawa z tym eventem , wczoraj grając z jednym z developerów dokładnie MaxPayneDev16 podczas rozgrywki leciała seria pytań i odpowiedzi No i nie ma to jak obrewać od samego twórcy R* Z tym DLC dali ciała, taka klimatyczna mapa a nikogo zazwyczaj tam nie ma Czy nie mogli tego wrzucić w podstawę a nie całkiem odosobniony tryb dla jednej tylko mapy to przecież głupota. Mam nadzieje że wraz z kolejnymi dodatkami to się zmieni
Opublikowano 2 czerwca 201212 l U nas dzisiaj evencik hehe. A ja wlasnie jak gralem z devami (15 i 16) to pipki byly, na ostatnich miejscach xD
Opublikowano 2 czerwca 201212 l Tylko szkoda że event nie jest na TeamDM bo na tych Large to niezły młyn się robi, chaos i zero taktyki tylko bezmózgie napie.rdalnie :confused: Edytowane 2 czerwca 201212 l przez Bushisan
Opublikowano 2 czerwca 201212 l U nas akurat graliśmy w Gang Wars. Edytowane 2 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 2 czerwca 201212 l napra bo na tych Large to niezły młyn się robi, chaos i zero taktyki tylko bezmózgie napie.rdalnie :confused: to wyobraź sobie, co sie dzieje na tych małych arenach, jak: biuro(nie pamiętam nazwy dokładnie :confused: ), w dużym DM.jak dla mnie to massaka, ale sa i plusy...2 x karabinki i XP leci w gore w zayebistym tępię... mój max na dzień dzisiejszy do 32 kill'imożecie wierzyć, bądź nie, ale nie ma lepszej opcji na Next Level trzeba tylko to lubić, heh... a wracając do TDM, ktos napisał ze osoby w Team'ie maja dodatkowe XP, mogę wiedzieć, za co i w jakiej postaci ? ___________ jakie błędy ? Edytowane 6 czerwca 201212 l przez 4 mE