Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Tak szybko do mojej "dyskusji" z Kre3k sprzed kilku stron:

Nie mam teraz czasu na wojenki, bo robię porządną kasiorę (by kupić sobie PS3 m. in., taki ze mnie hejter!). Powiem jedno: przykro mi, że tak niektórzy tutaj prowadzą dyskusję. Argumenty z du,py (jeśli w ogóle są argumenty), wyzwiska i jakieś suche teksty o dupościsku w odpowiedzi na dyskusję. A potem jeszcze wydaje im się, że ładnie dos,rali, bo kilka innych że tak powiem zagorzałych zwolenników konsoli Sony plusika dało. No nic, bawcie się dalej, ja idę sobie pograć szybko (na PS3 będzie grać, xbot pier,dolony), bo jutro znowu do roboty.

Są tutaj ludzie zdolni do rzeczowej dyskusji (np. Don Sterydo, Albert_Wesker czy Figaro), są tacy, co rozumieją "bekowy" charakter tematu, ale są też niestety zryci fanboje z którymi trudno prowadzić albo dyskusję, albo "wojenkę" :(. Tylko full-scale war na poważnie ;/.

Miałem nie pisać ale na ostatnich stronach już drugi raz napisałeś podobny post. Można powiedzieć, że masz rację... tylko że jak zwykle wytykasz fanbojstwo po stronie Sony, a DOKŁADNIE to samo jest po stronie X'a (no prawie.. M$ ma tutaj wśród fanbojów swojego clowna (D), a Sony swojego fanatycznego wojownika (M)).

Co do DualShocka to mam nadzieję, że nie zmienią jego kształtu, tylko poprawią jego niektóre elementy, głównie kształt spustów (chociaż jeśli mam być szczery, to... obecne mi nie przeszkadzają) i sposób w jaki stawiają opór (ale nie na taki, jak w padzie od X'a).

Poza tym drobna zmiana materiału, z którego wykonane są gałki i może mały touchpad na spodniej części pada. Taki DS4 chyba byłby dla mnie idealny ;)

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 300 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

co do analogów w padach M$ to prawda, ten ich dead zone jest koszmarny...

co do spustów w DS3, to tanie podróby mają je lepiej zrobione, ostatnio sprawdzałem :)

Opublikowano

Pady do PlayStation to tak zaawansowana konstrukcja, że potrafią się pocić! Kosmiczna technologia w padach, a PS3 jest za słabe żeby Snejkowi wąsy w rijeltajmie rosły - coś tu poszło nie tak $ony.

Opublikowano

haha, a ktos tu pisał ze don sterydo pisze do rzeczy.

Dziesiatki milinów ludzi uwaza ze ds jest zayebisty, dodatkowo na pewno jest znaczny procent ludzi ktorzy wybrali konsole widzac znajomy i sprawdzony kształt pada, a tu polaczek bedzie narzekal i wysmiewal konstrukcje tysiecy malych chytrych na male pieniazki japonczyków.

Opublikowano

.

pan don ze sterydami tylko trolluje

co nie zmienia faktu, że pad od PS3 jest słaby, niewygodny, a te spusty... ku.rwa, są po prostu chu.jowe.

Opublikowano

Figaro dokup nakładki na spusty od Giotecka i jest git.

Opublikowano

Pad od PS3 jest na pewno słabszy od pada od PS2. Ostatnio troche pograłem na starej czarnuli i DS2 jest lepiej wykonany niż jego następca.

Pozostaje się cieszyć, że Sony szuka lepszych rozwiązań do PlayStation 4 ("banan" nie był zły)

Opublikowano

Dla mnie DS3 ma 2 ulomnosci. Jest maly i ma zje.bane triggery. Ta druga ulomnosc swietnie wypelniaja triggery giotecka.

Opublikowano

Hmm...

DualShocki się pocą - check

Snejkowi NIE rosną wąsy w rijeltajmie - check

Wszystko się zgadza :(

Pozostaje się cieszyć, że Sony szuka lepszych rozwiązań do PlayStation 4 ("banan" nie był zły)

Ja bym poszedł na całość i zrobił bumerang - kopalnia innowacyjnych zastosowań.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jakie pocenie? do czego uzywacie tych triggerow ze tak narzekacie na nie? nie spotkalem zadnej gry w ktorej by mi one przeszkadzaly

Opublikowano

I nie byłoby rzucania padem w sytuacjach wielkiego pod(pipi)ienia, bo pad by wracał do właściciela i lotem koszącym uderzał go w głowę.

Sony - granie kulturalne.

Opublikowano

do czego uzywacie tych triggerow ze tak narzekacie na nie? nie spotkalem zadnej gry w ktorej by mi one przeszkadzaly

7efc0b3f_not_sure_if_serious_jack_nicholson_the_shining.jpeg

Opublikowano

jakie pocenie? do czego uzywacie tych triggerow ze tak narzekacie na nie? nie spotkalem zadnej gry w ktorej by mi one przeszkadzaly

chodzi chyba o ten smar, ktory czasem wydostaje sie na wierzch

Opublikowano

I nie byłoby rzucania padem w sytuacjach wielkiego pod(pipi)ienia, bo pad by wracał do właściciela i lotem koszącym uderzał go w głowę.

Sony - granie kulturalne.

Dobry trolling nie jest zły

kurde nie ten post zacytowałem oczywscie to odnosilo się do postu szpica o l2 i r2

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

do czego uzywacie tych triggerow ze tak narzekacie na nie? nie spotkalem zadnej gry w ktorej by mi one przeszkadzaly

7efc0b3f_not_sure_if_serious_jack_nicholson_the_shining.jpeg

serio chyba w zadnej grze ta niby c(pipi)sc r2/l2 nie przeszkadzala mi.

Moze przez to, ze na tych klawiszach sa zwykle malo potrzebne rzeczy?

chodzi chyba o ten smar, ktory czasem wydostaje sie na wierzch

moje 2 strasznie skrzypią jak sie je dotyka wiec nie mam problemów z jakims tam smarem.

Opublikowano

nie na triggerach, tylko na analogach

Opublikowano

Chodzi o tą maź, która pojawia się na gałkach jeśli przez dłuższy nie są używane (kilka dni, tydzień... zostawice tak miesiąc-dwa, a zobaczycie ładną warstewkę śluzu ;) ).

Dzisiaj prawie wszystkie samochodówki korzystają ze spustów do regulacji gazu/hamulca. Gram w nie dużo ale... (tak, jak pisałem wcześniej) nie przeszkadza mi ich kształt. Bardziej nie podoba mi się dziwny sposób w jaki stawiają opór (ale i tak jeszcze bardziej nie podoba mi się działanie spustów z padzie od X'a).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Trzeba było zostać z Nintendo.

Juz w momencie sprzedazy kolesie słabowali (Starfox Adventures anyone?). Tuż po z kolei wiekszosc liczacych sie kreatywnych spieprzyla z tonacego statku. Teraz chyba nikt tam ze starej ekipy nie zostal.

Nie czaje dlaczego tę firmę nadal otacza taki kult. Wszystkie ostatnie tytuły Rare to góra średniaki. Ta firma kreatywnie lezy, deal with it. Nie wazne czy beda robic kolejnego Killer Instinct czy Conkera, sam tytul magicznie im zdolnosci nie podwyzszy.

Opublikowano

Jak grałem w Assassyna na PS3 to co jakiś czas palce mi się z analogów zsuwały, opór względem pada od Xboxa jest rzeczywiście mocno zniwelowany, ale i tak wolę tamtego mimo martwego punktu. Już nie wspominając o tych (pipi)ch spustach, które serio lepiej się sprawdzają przy podróbkach do padów PS3. DS2 był zdecydowanie lepszy, wykorzystano do niego lepsze materiały i to jest raczej niepodważalne.

Opublikowano

Chodzi o tą maź, która pojawia się na gałkach jeśli przez dłuższy nie są używane (kilka dni, tydzień... zostawice tak miesiąc-dwa, a zobaczycie ładną warstewkę śluzu ;) ).

Dzisiaj prawie wszystkie samochodówki korzystają ze spustów do regulacji gazu/hamulca. Gram w nie dużo ale... (tak, jak pisałem wcześniej) nie przeszkadza mi ich kształt. Bardziej nie podoba mi się dziwny sposób w jaki stawiają opór (ale i tak jeszcze bardziej nie podoba mi się działanie spustów z padzie od X'a).

mialem pad pozostawiony na ponad 2 miesiace, nie liczac warstwy kurzu to zadnego sluzu nie stwierdzilem.

w samochodowki gram na kierownicy, wiec te znow te spusty mi zwisaja w ds3

Opublikowano

Ten smar\śluz na gałach to zmazy nocne. Nie ma co sie bać.

Opublikowano

Dla mnie i tak najlepszy był/jest i pewnie pozostanie pad od GameCube.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Żartujesz? To był dopiero niewygodny shit ^_^

Opublikowano
Sąd w Kalifornii nakazał w piątek koncernowi Samsung zapłacenie koncernowi Apple odszkodowania w wysokości 1,051 mld dolarów za naruszenie praw patentowych; chodzi o innowacyjną technologię Apple'a wykorzystaną przy tworzeniu iPhone'a i iPada.

http://technowinki.onet.pl/biznes/samsung-ma-zaplacic-appleowi-ponad-1-mld-dol,1,5227257,artykul.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.