Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Ja spędziłem z Trials Evolution tylko 20h, na więcej na razie nie mam czasu. Gra jest warta każdych pieniędzy.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

ja się ogromnie cieszę że Trailsy wyjdą na pc. W końcu się przekonam dlaczego xboty tak jaraly się ta gra :)

Opublikowano

Z gierek z XBL to jeszcze podoba mi się FEZ. Design i sama grafika fajna, a i głową tez troszkę trzeba ruszyć. Imo jakbym miał X'a to bym to z pewnością brał. Może jeszcze kiedyś na PC wyjdzie:D

Opublikowano

Fez to najbardziej przehajpowane indie ostatnich lat.

Opublikowano

Nie mówię, że może to być nie wiadomo co, ot po prostu fajnie prezentująca się gierka. A że niektórzy doszukują się w niej nie wiadomo czego to już nie mój problem.

Opublikowano

ps3<xbox 360

GTA V xbox 360 720p >ps3 640p ale co tam 50gb blu ray !

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Tia nabijaj się z blu ray czyli zaślepiony funboyu następnego x nie kupisz bo będzie miał blu ray ? Czy wtedy nagle zmienisz zdanie i będziesz panem chorągiewką ? Najbardziej mnie śmieszy jak na temat danej konsoli wypowiadają się osoby które jej nie miały/mają .

Opublikowano

miał ps3 ale uciekła z meczy w Killzone 2

Opublikowano

ucieczka z gry >>> kompletny brak skilla. takich ziomków nie traktuje się poważnie

Opublikowano

Ciekawe czy w prawdziwym życiu też ucieka skoro robi to będąc "anonimowym" w sieci. Mniejsza z tym.Mam nadzieje że następcy x360/ps3 będą identyczni pod względem możliwości i łatwości pisania gier. Dla czego ? Bo wtedy obie firmy będą zmuszone walczyć o klienta przy pomocy ex'ów i innych rzeczy dostępnych tylko na danej platformie.

Ps.Ktoś tu traktuje Boro serio ? Pytam z czystej ciekawości.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Wiem że ten temat ma największą oglądalność więc liczę na szybką odpowiedź.

Wraca człowiek z roboty, chcę zagrać w BF3 i dupa PSN nie działa. Tak PSN a nie mój router, konsola, telewizor, żyrandol i kran. Cały test pada własnie niepowodzeniem na PSN.

Więc pytanie macie PSN?

maxelmPL.png

Opublikowano

Słabe prowo. Dla twojej informacji wszystko śmiga.

Opublikowano

Wiem że ten temat ma największą oglądalność więc liczę na szybką odpowiedź.

Wraca człowiek z roboty, chcę zagrać w BF3 i dupa PSN nie działa. Tak PSN a nie mój router, konsola, telewizor, żyrandol i kran. Cały test pada własnie niepowodzeniem na PSN.

Więc pytanie macie psn?

podłącz ponownie kabel od internetu i się nie wyglupiaj,pozdrawiam

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Chciał pokazać że tez umie trollować , niestety jak widać jednak go to przerosło i nie wyszło mu.

Opublikowano

Zagrałem dzisiaj w Journey.

Jak chu.jowy by pad od ps3 nie był, jak bardzo usługa sieciowa PS3 nie odstawałaby od XBL, jak długo nie ściągały by się te patche to i tak nie żałuję zakupu tej konsoli dla tego jednego tytułu. Masakra. Dawno (nigdy?) gra nie wzbudziła u mnie takich emocji.

Jak ktoś, kto ma 360 będzie brał PS3 na 2 dni dla The Last of Us, to błagam, niech zaopatrzy się też w Journey. Drugiego takiego tytułu nie ma.

Dziesięć na dziesięć.

Opublikowano

http://www.niezgrani.pl/2012/09/06/niezapowiedziany-jeszcze-xbox-720-zaliczyl-opoznienie/

Huh, czyli next geny w 2014? Może to i lepiej, wychodzą prawdopodobne killery w przyszłym roku (w tym dużo z nich te exy na PS3 -> wystarczy spojrzeć na zapowiedzi, tylko fakty!), więc będzie czas by jeszcze się nacieszyć tą generacją.

Opublikowano

Nie. Journey to najlepsza kreskówka tej generacji.

Fixed.

Opublikowano

Zagrałem dzisiaj w Journey.

Jak chu.jowy by pad od ps3 nie był, jak bardzo usługa sieciowa PS3 nie odstawałaby od XBL, jak długo nie ściągały by się te patche to i tak nie żałuję zakupu tej konsoli dla tego jednego tytułu. Masakra. Dawno (nigdy?) gra nie wzbudziła u mnie takich emocji.

Jak ktoś, kto ma 360 będzie brał PS3 na 2 dni dla The Last of Us, to błagam, niech zaopatrzy się też w Journey. Drugiego takiego tytułu nie ma.

Dziesięć na dziesięć.

A grałeś podłączony do PSN? Bo właśnie tak powinno się grać - żeby trafić na innych Podróżników :)

Końcówka Journey to jedna z najwspanialszych rzeczy jaką widziałem w grach.

Opublikowano

Nie. Rayman Origins to najlepsza kreskówka tej generacji.

Fixed.

2x Fixed.

Opublikowano

Rayman nie jest grą? Wyjaśnij.

Opublikowano

Nie. Journey to najlepsza kreskówka tej generacji.

Fixed.

... Grałeś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.