Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

dużo wyższa? specyfikacja z dyskami taka jaki były plotki?

The 500GB model comes only in black and goes for ¥29,980. The 250GB model comes in Charcoal Black and Classic White for ¥24,980, but the white version is only coming to Japan. That’s €299/$299 for the 500GB and €229/$269 for the 250GB in Europe and the US.

http://www.vg247.com...apans-showcase/

tu niby pisza że ceny będa odpowiednie do modeli 320 i 160

Edytowane przez typfon

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

5LdRb.jpg

General Info:

- 50% smaller than original PS3, 25% smaller than Slim

Colors:

- Charcoal Black (October 4th 2012 Japan?)

- 500GB version ($299) 29,800 Yen

- 250GB version ($269) 24,900 Yen

- 12GB Flash (229) Europe

- Classic White (November 22nd 2012 Japan?)

- 250GB version

- $269.99

- Uncharted 3: Drake's Deception GOTY Edition

- DUST 514 Content Voucher

Opublikowano

Czemu nie mogą wydać białej knsoli u nas ? Przecież ona wyglada o niebo lepiej niż standardowa.

Opublikowano

A to wydali kiedyś u nas w białym że masz taki wniosek ? Może PS2, ale to była jakaś wersja limitowana. Do PS3 to jedynie pady można było kupić kiedyś białe.

Opublikowano

i Sony wygrywa tytuł " najbrzydszej konsoli ever"

Opublikowano

Wyglada okropnie ale trzeba na zywo najpierw zobaczyc. Tak czy inaczej brak obnizki ceny jest lekkim nieporozumieniem.

EDIT:

Uhh nie ma szans, zeby to sie dobrze prezentowalo xD

RdBKQl.png

21pWyl.png

VkFq9l.png

ps3-uncharted3-system-3-large.png

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wersja 12 GB ma kosztować 229 euro, co daje około 849 złotych ceny sugerowanej. Czyli jest obniżka cen.

Opublikowano

Średnio ten model wygląda, standardowa Slimka jest ładniejsza. Chyba pierwszy raz Sony wypuszcza drugą edycję Slim swojej konsoli.

Opublikowano

Wersja 12 GB ma kosztować 229 euro, co daje około 849 złotych ceny sugerowanej. Czyli jest obniżka cen.

po ile Ty euro policzyłeś...

Opublikowano

genialna ewolucja od pięknego klasycznego PS3 do tego "czegoś"..... :(

ogólnie konsola kojarzy mi się z:

blacha-dachowkowa-ocynkowanej-blachy-falistej-885489z4.jpg

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Te "zeberka" ladnie kurz beda zbierac.

Opublikowano

tak jak ten górny wentylator w slimce, kto kierva wymyślił taki debilny sposób... jeszcze kratka ok, ale tą półeczkę pod kratką przetrzeć to gimnastyka jak ta lala

Opublikowano

Coś mi tu nie pasuje. Czy wersja bez dysku kosztuje prawie tyle samo co obecnie wersja z HDD?

Co do wersji z HDD, to pozostawienie obecnej ceny czy nawet wyższej było do przewidzenia i to z punktu widzenia obecnej sytuacji Sony, dobry ruch. Zaczną w końcu coś więcej zarabiać na sprzęcie.

Podano jakieś informacje odnośnie technologii w jakiej nowa wersja została wykonana?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Hm.. na niektórych zdjęciach, pod odpowiednim kątem.. nie wygląda to źle (nawet.. przyzwoicie). No.. tylko, że to jest może jakieś 19% przypadków ;)

W ogóle jak tu się będzie wsadzać płyty? Bo wydaje mi się, że widać cieniutką tackę z przodu.

Opublikowano

Hm.. na niektórych zdjęciach, pod odpowiednim kątem.. nie wygląda to źle (nawet.. przyzwoicie). No.. tylko, że to jest może jakieś 19% przypadków ;)

W ogóle jak tu się będzie wsadzać płyty? Bo wydaje mi się, że widać cieniutką tackę z przodu.

Obie kratownice są na różnych poziomach, więc pewnie jedną się przesuwa nad drugą i wkłada płyty od góry.

Co co designu - obecny model przetrzesz szmatą i jest czysty. Tego grila to będzie trzeba szorować.

Opublikowano

Obie kratownice są na różnych poziomach, więc pewnie jedną się przesuwa nad drugą i wkłada płyty od góry.

Co co designu - obecny model przetrzesz szmatą i jest czysty. Tego grila to będzie trzeba szorować.

Wcześniej też tak myślałem.. ale przypatrz sie temu zdjęciu:

8001375055_0be12360f1_b_d.jpg

Witać tutaj po prawej oddzielny pas z przodu...,który zdaje się być tacką na płyty, szczególnie że po lewej stronie tego paska jest ikona "eject".

Jeżeli ten gril jest ze śliskiego plastiku to nie powinno być problemu.. jeśli natomiast jest szorstki to.. heh

W ogóle wydaje mi się, że lepiej by to wyglądało jakby te żebra były tylko na poziomie napisu PS3.. lub ew. tylko po 2-3 żeberka na dole i na górze (tam, gdzie zaczynają się teraz) a po środku gładki plastik.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie wiem jak Musioł liczył cenę tej wersji bez dysku, ale w przeliczeniu daje 940 zł, czyli tyle ile obecne modele z dyskiem HDD.

Ciekawe info: wersja bez dysku będzie tylko w EU i JP, nie będzie jej w USA. Wersja z 250 HDD kosztuje w USA 250$ czyli tyle ile obecnie, a 500 HDD 300$, czyli droższe od obecnych modeli o 50$ i w cenie X360 z 250$.

No i jednak ten Slim ma 12 Gb flasha, więc dostępne pewnie będzie 9-10 Gb.

Opublikowano

chciałem kupić ten nowy model w przyszłym roku, ale siara takie coś postawić koło TV. :/

Opublikowano

Nie wiem jak Musioł liczył cenę tej wersji bez dysku, ale w przeliczeniu daje 940 zł, czyli tyle ile obecne modele z dyskiem HDD.

Ciekawe info: wersja bez dysku będzie tylko w EU i JP, nie będzie jej w USA. Wersja z 250 HDD kosztuje w USA 250$ czyli tyle ile obecnie, a 500 HDD 300$, czyli droższe od obecnych modeli o 50$ i w cenie X360 z 250$.

No i jednak ten Slim ma 12 Gb flasha, więc dostępne pewnie będzie 9-10 Gb.

fani ps3 już tak maja, ekstra kursy, i super lokaty ;)

Opublikowano
Another frame rate comparison (Chris's stage)

http://ps360.ldblog.jp/archives/53792519.html

360 Avg:28.588fps Min-Max:25.5 - 30.0fps --- Tear:0.000%(0.000%)

PS3 Avg:25.353fps Min-Max:22.5 - 28.0fps --- Tear:0.000%(0.000%)

Opublikowano

kogoś po demie będzie interesować RE6 ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.