Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Fakt, zdecydowanie zbyt dlugo ale w tym przypadku nie traci sie historii pobranych plikow tak jak mialo to miejsce przy wczesniejszej opcji zmiany regionu. Dla mnie dosc istotna sprawa i dlatego nie migrowalem wczesniej na PL.

Niby tak, ale ja nie płakałem po paru gierkach z XBLA czy dodatkach, które miałem już ograne i wiem że i tak bym już do nich nie wrócił.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 321,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ja ciągle jestem w UK ^_^

Opublikowano

odnośnie kickstartera

IFbwZ.png

laska dostała więcej niż potrzeba, a dalej nic nie robi xD ten świat.

Opublikowano

da się przecież zmienić psnid,na jp psn

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Pomijając durnowaty trolling xbotów, który wywodzi się z ich bólu pupy który powodowały niewygodne fakty gdy ich ex'y lądowały po miesiącu na Steam i nie trzeba było żadnego Gakaia czy Onlive'a odpalać, bo gry w lepszej wersji i z bezpłatnym online były na PC-ty tworzone.

Z punktu biznesowego to dobry wybór, Sony pod koniec generacji podzieli się swoim dobytkiem, a nuż zachęci to też do kupna samej konsoli - wszak konsola to nie tylko gry. Gakai się musi zwrócić i jednocześnie ma pokazać czy jest w tym przyszłość. To oczywiste, że Sony dorzuci coś mocnego, bo jakby wrzuciło gierki z PS2, to by nawet biedne dziecko z Bangladeszu nie spojrzało na to. Oby jednak nie zachwiało równowagi.

Oczywiście sądzę, że wszyscy którzy tu tak szumnie piszą o tym że będą grali w ex'y na Gakai pewnie ani Gakai ani Onlive'a nawet raz nie użyli. Jak kogoś jara granie z lagami w multi a nawet single player i nadal siedzi przy PC-cie, to pewnie dla niego Gakai będzie wystarczające. Oczywiście nadal najnowsze ex'y wychodzić będą na PS3, bo nie wierzę że takie TLOU na premierę wyląduje na streamie :)

Ale już widzę jak xboty rzucają się na Gakai, bo ich X360 w agonalnych wyziewach wypluwa już tylko skrzaty i klony TDU, a dzięki Gakai to będzie ich jedyna okazja, by siorbnąć trochę ambrozji z kufla potęgi Playstation :)

Zakładając oczywiście że to nie są plotki.

Opublikowano

za długie, ale się poświęciłem i streszczam dla reszty

PS3 ssie badyla

Mendrek kula kulki

dziękuję

Opublikowano

Czekaj, czyli PC do grania w gry z 360 jest dobre, ale do grania w gry z PS3 to lagi i syf? To tak ja z darmowymi grami z PS+ i płatnym online w x360?

Opublikowano

Oczywiście nadal najnowsze ex'y wychodzić będą na PS3

Jedyny "ex", który na prawdę zasługuje na uwagę i mogłby skłonić mnie obecnie do zakupu konsolki Sony wychodzi 30 Października - Okami HD.

Całą resztę mam na konsoli MS, zatem dziekuję postoję.

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Barabara weź może zamów pizze po żydowsku przez headseta i odejdź na chwilę od komputera

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Nie - w skrócie: Sony jest zayebiste cokolwiek robi, nawet jak robi to samo co Microsoft / Mendrek logic :)

odnośnie kickstartera

IFbwZ.png

laska dostała więcej niż potrzeba, a dalej nic nie robi xD ten świat.

Ale to się nadaje do hydeparku, a nie tu :P

Opublikowano

Banks dostal cala kase.

Anita to debil, wystarczy obejrzec jakikolwiek jej filmik. Kto dal sie nabrac i dal jej 150tysi na robienie filmikow do internetu sam jest sobie winny.

Niedawno wyszla pierwsza gra z drugiej fali KS - Faster Than Light - i jest, podobno, mocno za(pipi)ista.

W skrócie- nieudany trolling Figlarz, move along.

Opublikowano

Dostał tyle ile potrzebował, ale o wiele mniej niż jakaś laska która bedzie robić filmiki od internetu. Nie chciałem trollowac.

Opublikowano

A jakie nagrody oferował?

Opublikowano

zero nowych exow dla corewcow, wszystkie exy dostepne dla kazdego z laczem internetowym = potega playstation

exy z najlepsza grafa tej generacji zjadajace playstation = xbox w stanie agonalnym

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I nie mendrus, to nikogo do PS nie zacheci, bo jesli do teraz nie kupil, to ma je w (pipi)e. A tak moze sobie ograc ten jeden czy dwa interesujace tytuly :)

GIN LARWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Zanim Gaikai będzie oferował gry w jakości PS3, SONY przestanie wspierać tę konsolę. Kiedy już im się uda, mało kto będzie miał w domu odpowiednie łącze. Grałem w nowsze (nie nowe - nowsze, tzn. NFS HP, Brotherhood) gierki na ich oficjalnej stronie i nie dość, że bardzo słaba grafika, to wszystko w akompaniamencie lagów/opóźnień.

Opublikowano

Ponoć ma wyjść kolekcja gier rockstar. Na xbox'ie to bedzie hit chyba nigdy nie dawali tyle plyt w 1 pudełku ;)

Opublikowano

Na PS3 za to bedzie super wygladac

jak to szlo ? gta 4 ps3 - 640p, x360 - 720p xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jajczes kogo ty oszukujesz, za pół roku kupisz kolejne ps3 tylko po to, żeby po 3 dniach stwierdzić, że nadal do niej nie dojrzałeś [*]

Chociaż tyle podejść świadczy o tym, że twoja podświadomość podpowiada ci, że ciągle masz nie tą konsolę co trzeba.

Opublikowano

Już tak nie podniecajcie się , że MS łaskawie dał wam dwa dobre exy jako ochłap bo przykro się robi patrząc na wasz zachwyt z tego powodu. Jacy wy szczęśliwi jesteście. To pokazuje jak MS bez mydła jedzie z swoich klientów. Po co się męczyć jeleń jeden czy drugi kupi i tak multiplatformę. Trzeba jakies pozory zachować i rzucić trochę mięsa by towarzystwo poczuło, że ich kochana firma o nich pamięta. Jak rozkosznie na to patrzeć z boku. Z drugiej strony trochę mi żal tych osób, bo widać, że na prawdę lubią konsolę MS, a ten tak nieładnie na bezczelnego bez mydła ich robi licząc tylko na wszystkich dookoła niż na samego siebie.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Fajnie ten nowy layout psstore kontrastuje z odpustowymi menusami z żydboksa

Opublikowano

nowy wyglad psn store

http://www.thesixtha...ystation-store/

AHH, JAKI PIENKNY

chociaż będę tęsknił za tym niebieskim skubańcem

Wow

Opublikowano

W koncu gejstacja po 6 latach nie bedzie miec odpustowego marketu.

Opublikowano

Fajnie wygląda, jeszcze jak będzie działać w 1/5 tak dobrze jak Marketplace to dopiero będzie checa!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.