Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Sonyboty mają ciekawsze gry, choćby Dishonored, AC3, czy oczekiwanie na Hitmana.

Btw Halo 4 chyba jednak nie jest takim megahitem, jak się tutaj co niektórzy spuszczali, średnia cały czas spada. xD A podobno 343Industries to Naughty Dog Microsoftu. :ph34r:

Halo Anniversary

Halo 4

vs

Uncharted

Uncharted 2

Uncharted 3

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 315,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Te "Sonyboty" grają w ACIII, Most Wanted i pewnie niedługo w Black Opsa 2, więc płacz dalej.

dobre exy zazdroszcze :(

Nie samymi exami człowiek żyje, bardziej czekam na GTA V, niż na kolejne Halo, CODy, god of wary czy Uncharted.

Opublikowano

W tym tempie w ciągu tygodnia zrówna się z Forzą H, czyli 8+ . Hype szybko opada, chyba się Doritos skończyły :(

Kupować X360 dla dwóch exów na 8+ ? Nigga, please.

Opublikowano

Uber killery na 360 a nie moga przekroczyc 90% na Metacritic

Teraz tylko czekac jak te 2 najwieksze eksy tej generacji beda komentowane - "oceny nic nie znacza"

Opublikowano

Ja tam zagram w obie (FH i H4) i sam ocenie i porownam do megagotyfakinexow Sony, a nie bede jak idiota sugerowal sie srednia ocen.

Kazdy Resistance jest o niebo lepsza gra od Szitzone 2, a jednak srednia ocen tego nie odzwierciedla. Tak to niestety wyglada.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A kogo obchodzi średnia ocen? To tak jakby mówic, że U2 to gra tej genracji bo ma najlepsze oceny.

Opublikowano

U2 grą tej generacji xDDDD

Opublikowano
  • Autor

Przecież 91.76% dla UC3 to była największa drama tamtej jesieni, także wspominanie o nim w kontekście H4 jest średnio na miejscu :)

Jednak niektórzy gracze są poyebani, że dwa procenty decydują o tym czy gra jest megahitem, czy jednak tylko "solidnym" tytułem xD

Opublikowano

szósta gra z serii dostaję oceny na poziomie 9/10 a wy nażekacie ... zobaczymy jak się bedzie killzłom trzymał :) bo spadki ma jak na razie większe niż Halo ;]

Jednak niektórzy gracze są poyebani, że dwa procenty decydują o tym czy gra jest megahitem, czy jednak tylko "solidnym" tytułem xD

takie opinie to głównie Mendrek ... a jak wiemy jego nazwać graczem to nadużycie :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Kazdy Resistance jest o niebo lepsza gra od Szitzone 2, a jednak srednia ocen tego nie odzwierciedla. Tak to niestety wyglada.

Jedynka była nawet spoko w multi, ale reszta części to niewypał IMO.

I w sumie jak najbardziej tak. W U2 wszystko zagrało bardzo dobrze, genialny i wciągający singleplayer, piękna grafika. No i multiplayer nie okazał się zapchaj dziurą.

Ofc do czasu, bo na horyzoncie GTA V :music:

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

@Mendrek: Widać jaki z Ciebie core gamer, bo non stop sugerujesz się ocenami z wyroczni metacritic.com. A ja kupię X360 własnie dla Halo:Reach i Halo 4, bo w przeciwieństwie do Ciebie, jeśli już miałbym coś w tych grach skrytykować, to nie na bazie innych opinii. W dzisiejszych czasach jakoś ciężko mi wierzyć w rzetelność największych gamingowych serwisów.

A kumpel pożyczy mi pierwszego X'a i zaliczę sobie Halo 1&2. To jedna z najbardziej renomowanych marek, przy których popularność Uncharted czy God of War zwyczajnie odstaje i może czas przekonać się samemu dlaczego tak jest.

Kilka stron temu dobrze powiedział MaZzeo, dlaczego seria Halo jest u nas wyśmiewana "laserki-blasterki", bo to syndrom Nintendo. Gdyby Halo 4 tylko ukazało się na PS3, to byś pewnie za każdym razem rzucał gifami z gry częściej niż Daddy. Moja rada dla Ciebie - mniej zapodawaj suchych faktów a więcej sprawdź i zagraj samemu, wtedy możesz sobie uchodzić za opiniotwórczego user'a. Sama teoria to nic, bo liczy się praktyka a dopóki nie zagrasz to wciąż będziesz krytykował. Aha

tylko nie zapomnij o przejściu God of War III, bo rzucasz tapetami z Wstąpieniem a sam nie ograłeś trójki, żal

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Zwyrol:

1. Halo CEA to remake

2. Nie robilo go 343I

Opublikowano

Te "Sonyboty" grają w ACIII, Most Wanted i pewnie niedługo w Black Opsa 2, więc płacz dalej.

Szkoda, że nie ogram ich na mojej X360 :(.

Opublikowano

Jedynka była nawet spoko w multi, ale reszta części to niewypał IMO.

I w sumie jak najbardziej tak. W U2 wszystko zagrało bardzo dobrze, genialny i wciągający singleplayer, piękna grafika. No i multiplayer nie okazał się zapchaj dziurą.

Ofc do czasu, bo na horyzoncie GTA V :music:

Gra w której strzela się z kapiszonów gdzie owy element to ponad 50% gry okrzyknieta tytułem generacji xD. Takie rzeczy tylko u sonyklapów

Opublikowano

Dla mnie Uncharted 2 jest grą tej generacji. Jako jedyna gra na tej generacji konsol grafika wywołała opad szczeny u większości graczy.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

widziałem u kumpla sąsiada na konsoli halo4... design dalej nie zawsze mi się podoba ale to już moje subiektywne odczucie gdyż po prostu od zawsze w grach/filmach nie trawię takich tematów ale cała reszta.....Killzone3 oficjalnie dla mnie spada na drugie miejsce - najładniejszy i najbardziej epicki fps w single player tej generacji to Halo4

:hi:

nie wiem jak full ale jeśli cały singiel robi tak jak pierwszy i drugi chapter to jest to najładniejsza i najbardziej zaawansowana technicznie gra na konsolach, takie są fakty. No i jedno z najlepszych A.I. w grach.

tumblr_mcohpvAJV41r6h22v.gif

Następny co na żywo nie widział gry, a już wygłasza opinie... nie sorry FAKTY!

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Uncharted 2 jak dla mnie też zalicza się do ścisłej czołówki tej dekady. Stawiam ją spokojnie razem z Arkham City, MGS4 czy AC II. Zdecydowanie jedna z najlepszych gier w historii marki PlayStation.

Opublikowano

Po prostu przestańcie wiecznie robić tą dramę, że skoro nie mam dostępu do dwóch gierek, z której przy okazji jednej bym nawet kijem nie tknął to już nie mam w co grać, bo nie, wcale tak nie jest. I tak samo będzie za rok, jak PS3 dostanie swoje 3 exy a x tylko jednego. Nadal multiplatformy przeważają, nadal są najważniejsze, bo jest ich po prostu 5 razy więcej.

Opublikowano

Dla mnie Uncharted 2 jest grą tej generacji. Jako jedyna gra na tej generacji konsol grafika wywołała opad szczeny u większości graczy.

Oprawa swiadczy o tym, ze U2 jest gra generacji ... nie mam pytan.

Opublikowano

Nemesis: Jeśli chcesz kupić X360, to nie ma sensu byś grał w Halo: Combat Evolved z pierwszego X'a. Lepiej kupić remake na X360, który graficznie niszczy pierwowzór i ma świetne backstory opowiedziane w terminalach. Nowe można kupić za 60-70 zł.

PS. No i beka z pucowania się nad ocenami Horizon i Halo 4 mogą mieć i średnią na poziomie 60% i nie zmieni to tego, że to jedne z najlepszych gier w swoich gatunkach.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No wiem, tylko zanim kupię tego X360 to jeszcze trochę miesięcy pewnie upłynie, dlatego korci mnie niebawem ogranie Halo i Halo 2 nawet na pierwszym X'ie. Patrzyłem trochę wczoraj na YT i graficznie jest nawet znośnie i wydaje mi się, że gra ma taki mocno "skillowy" gameplay. Ciekawe co musi się dziać na poziomie "Legendary". :D

Opublikowano

Najlepiej jakbys przeszedl remake Halo na 360tce i Halo 2 na PC z podlaczonym padem :)

Przejscie na Legendary napsuje ci sporo krwi, ale da mnostwo satysfakcji.

Opublikowano

A co do Uncharted 2, to 90% sukcesu tej gry zagwarantowało jej wykonanie i filmowe prowadzenie akcji, więc nie wiem w czym Was dziwi fakt, że te aspekty zaważyły o powodzeniu Among Thieves. Widać to na przykładzie U3, które choć niemal równie dobre, nie zawojowało ludźmi już tak jak część druga, bo graficznie nie mieliśmy takiej odskoczni jak Drake's Fortune -> Among Thieves. I choć trójka ma mnóstwo fajnych momentów i jest ogółem bardzo dobrą pozycją to właśnie dlatego nie zdołała już zgarnąć dla siebie tyle co U2, zwyczajnie brakowało tego (pipi)n'ię/cia.

Teraz to już sam nie wiem czy jeszcze zaczekać czy grać w to Halo CE na pierwszym X'ie. Zobaczy się.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Teraz to już sam nie wiem czy jeszcze zaczekać czy grać w to Halo CE na pierwszym X'ie. Zobaczy się.

Jak Ci się spodoba, to jeszcze ciężej będzie wytrzymać do momentu zakupu X360, dlatego ja bym poczekał :P

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.