June 14, 201213 yr Co to ku.rwa za kwadraciki które się pojawiają (z serduszkiem itd) pod Tobą gdy skaczesz? To już chyba przesada z tym ułatwianiem rozgrywki... Eh.
June 14, 201213 yr Co to ku.rwa za kwadraciki które się pojawiają (z serduszkiem itd) pod Tobą gdy skaczesz? To już chyba przesada z tym ułatwianiem rozgrywki... Eh. Te prostokąty robi drugi gracz, który gra na padzie i na tym ekranie zaznacza gdzie mają się pojawić te prostokąciki. Tu to masz dokładnie pokazane: http://tvgry.pl/?ID=2514 Edited June 14, 201213 yr by MBeniek
September 13, 201213 yr Author Ten niebieski Yoshi i Toad... Trochę analogiczna sytuacja do loga RE 6. Cannot be unseen.
October 11, 201213 yr Kolejna gierka ,która będzie chodziła w full HD Nintendo confirms New Super Mario Bros. U will run in 1080p HD It wasn't 100% confirmed until now, but according to Nintendo's official website for New Super Mario Bros. U the game will run in full 1080p high definition. The company confirms the news by saying on their site: "Experience Mario like never before… in full 1080p HD, only on the Wii U console!" http://gonintendo.com/?mode=viewstory&id=187578
October 12, 201213 yr Wii U jest za slabe na pociagniecie takiej gry w Full HD i tyle, trzeba czekac na nastepna konsole, ktora moze udzwignie taka grafe w 1080p. Edited October 12, 201213 yr by saptis
November 16, 201213 yr http://arstechnica.com/gaming/2012/11/new-super-mario-bros-u-review-the-best-2d-mario-in-decades/ Arstechnica: Najlepsze 2D Mario od dekady! I chooy, właśnie mój portfel do mnie przemówił
November 17, 201213 yr Mi sie kompletnie nie podobało Już lepiej pyknąć w stare paper mario na N64, bo nic się nie zestarzało Edited November 17, 201213 yr by Dahaka
November 17, 201213 yr Paper Mario na Wii było słabe. Podobnie jak Paper na 3DSa. Za to Papery na N64 i GCN są genialne ^_^
November 17, 201213 yr no własnie mi sie podobała wersja na wii więc pewnie dostane orgazmu z tym na wiiu
November 17, 201213 yr Też uwarzam, że Paper Mario na Wii był super, a ten na 3Ds'a zapowiada się wspaniale...
November 17, 201213 yr Ma wady gameplayowe, które są dla mnie absolutnie niedopuszczalne Wiem, pisałeś już o nich. Dziwne, że w USA już grają i ludzie się nie skarżą na błędy w mechanice rozgrywki.
November 18, 201213 yr Greg "miłośnik gier obojętnie jaka platforma" już wyłapał wady w SPM nie widząc nawet płyty z grą... bo on tak ufa recenzją edit: typowy beton Niny i Halo ;p Edited November 18, 201213 yr by balon1984
November 18, 201213 yr Gra jest na carcie ^_^ Miałem Paper Mario 3D kupić w dniu premiery. Recenzje mnie do tego skutecznie zniechęciły. Grę sprawdzę, oczywiście. Ale nie teraz. Kasę przeznaczyłem na Paper Mario na GCN ^_^
November 18, 201213 yr Heh, gdybym miał brać pod uwagę każdą recenzję, to nie zagrałbym pewnie w najlepszą grę na 3DS'a, bo na jednym serwisie dostała 5/10. Wolę kierować się opiniami graczy, a te w kierunku Paper Mario 3DS są bardzo pochlebne. <koniec offtopa> Gameplay z nowego Mariana. Plansze wyglądają o wiele lepiej niż na 3DS'ie czy WiiU, ale nadal boli mnie ta beznadziejna muzyka. Aż chce się uszy wyrywać.
November 18, 201213 yr Mylisz pojęcia kolego. Mnie nie zniechęciły oceny. Tylko recenzje. To dwie różne sprawy
November 18, 201213 yr Chyba nie sądzisz kolego, że nie czytałem tej recenzji. Użyłem po prostu skrótu myślowego. Nie mam zamiaru sugerować się jedną, czy dwoma recenzjami i przez to skreślać grę. Stawiając po jednej stronie opinie 2 recenzentów, którzy gry muszą kończyć jak najszybciej - byle tylko zdążyć przed deadlinem, a po drugiej opinie dziesiątek graczy, którzy wychwalają nowego Paper Maria, polecając go przy okazji każdemu posiadaczowi konsoli, muszę przyznać, że bardziej wiarygodni są dla mnie ci drudzy. Edited November 18, 201213 yr by ragus