Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jak nie zależy ci na Yoko Taro to tak. Czuć, że to nie jego gra i miał marginalny wpływ na tytuł. Jakieś dziwne zabiegi fabularne, wybielenie pewnych postaci. Gameplayowo na pewno jest lepiej niż w jedynce aczkolwiek z nostalgią patrzę na poziomy ze smokiem w pierwszej części, tutaj z kolei jest za łatwo.

• Odpowiedzi 337
  • Wyświetleń 117,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pyerdolisz głupoty

• jezu chryste całe szczęście że tego nie dali. przez takie chore pomysły zaczynam rozumieć hejty sutka Jak na standardy chińskich bajek Kaine i Emil są zayebiście przedstawieni (DAT "monolog" przed

Opublikowano

A dwojka dzieje sie fabularnie po jedynce? Historia jest zamknieta?

Bo wiem ze 3 to prequel 1.

Opublikowano

Trójka jest tak cudownie pokręcona, ale poprzednich nigdy nie miałem okazji ograć. Chociaz do plusa by je mogli wrzucic jako klasyki z ps2 :rayos:

Opublikowano
5 minut temu, Mejm napisał:

A dwojka dzieje sie fabularnie po jedynce? Historia jest zamknieta?

Bo wiem ze 3 to prequel 1.

Po jedynce ale wydarzenia tam raczej traktowane są jako niekanoniczne. W trójkę tylko jeszcze nie grałem ale z tego co wiem to jest prequel i Taro znowu maczał w nim palce.

Wracając do tego co miałem na myśli - Dwójka nie jest może "zła" ale jest taka zwyczajna, grzeczna, przystępniejsza no i na pewno nie jest warta 8 stów. Nawet soundtrack jest "normalny" nic z niego nie zapadło mi w pamięć poza intrem.

Opublikowano

2 to chyba inny timeline po prostu i wychodzi tam z ktoregos endingu 1, a nier i potem automata ida z tego dziwacznego endingu z 1 co sie walczy z wielka baba we wspolczesnym tokio.

Chyba lepiej zlepek scenek na yt obejrzec. Ja tak zrobilem z 1 drakengarda, bo gameplay to po odpaleniu na emu byl tak w porwyach 2/10. 3 żałuje, że nie obadałem jak mialem ps3, ale wtedy odrzucily mnie puste i brzydkie lokacje + 15fps w siekance.

Opublikowano

No fajnie by było gdyby dla odmiany jajko taro dostał studio które potrafi robić gry 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie pograłem parę godzin w N: Replicant i mam pytanie: czy muszę robić sidequesty żeby zobaczyć jakieś ważne wydarzenia fabularne czy zakończenia? Bo już mam powoli dość biegania w te i we wte ze śmieciami tylko po to żeby dostać 1000 golda.

Opublikowano

Nie. Ale sidequest z babcia w miescie portowym bym zrobil.

Opublikowano

Tą z latarni morskiej? Ten już zrobiłem. Resztę można olać?

Opublikowano

Tak, z tego co pamietam tylko questy glowne sie licza. Szczerze to oprocz tego z babcia nie pamietam nawet jakie byly inne poboczne. I nie wplywaly one na fabule, ta jest liniowa.

• 2 lata później...
Opublikowano

Już przestałem czekać na nową gre, szkoda że marka należy do square enix