Opublikowano 10 stycznia 201510 l Autor hej koledzy łowcy - zwłaszcza zwracam się do tych którzy mocno siędzą w teamtach 3DS - podobno pojawiło się demo MH4U, europejskie demo, z tego co wycztałem jest dostępne tylko za pomocą specjalnych kodów, i chyba póki co te kody są zarezerwowane dla prasy, ale być może w najblizszym czasie pojawią sie też jakieś kody do rozdania, więc jeśłi obczajacie strony o 3DS albo jakies fora to zwrócicie na to uwagę, moze coś sie uda wyrwać :> ja ze swojej strony będe stronki o MH obczajał tymczasem filmik z tego dema (niestety w dziwnym 3D)
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Postaram się, może mi podrzucą więcej kodów (jeśli w ogóle coś dadzą)
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Autor no ja też mocno czekam. chociaż prawdopodobnie to demko niedługo się pojawi dla każdego do zassania z e-shopa chociaż chętnie bym je przygarną wcześniej btw w demie widać opcje "easy" gdzie w czasie gry na mapie pojawiają sie znaczniki które pokazują gdzie jest wróg. mam nadzieje że to tylko kwestia dema, i że pełna gra nie będzie tak uproszczona
Opublikowano 14 stycznia 201510 l 13 luty. Demo na dzisiaj. 13 lutego będzie też można kupić bundle z z tym srebrnym XLem. Edytowane 14 stycznia 201510 l przez ragus
Opublikowano 14 stycznia 201510 l MONSTER HUNTER 4 ULTIMATE ! Limitowany N3DS XL dostępny u nas! DEMO DZIŚ PREMIERA 13 LUTY !!!! RAGUS DLACZEGO CIĄGLE JESTEŚ SZYBSZY Edytowane 14 stycznia 201510 l przez Rayos
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Autor to sprawdzone info?! jeśli tak to aaaaaaaa!@!!! JARAM SIE!!!!!!111 kurde 13 luty to już za miesiąc, a bałem sie że będzie na koniec marca albo coś w tym stylu i demo dziś? o której godzinie? aaarghh a ja jeszcze do 20 w pracy siedze.. cholera no i moj maraton MGSa szlag trafi xD kurde zapewne pare dni będe katował demo, ale potem musze mocno przyspieszyć z mgsem i przejść do 13 lutego bo jak nie to już go nigdy nie skończe pewnie xD
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Kody będą rozsyłane mailami. Nie każdy dostanie, ale osoby, które dostaną będą mogły oddać 3 kody znajomym. Także Yano bądź grzeczny Edytowane 14 stycznia 201510 l przez ragus
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Demo bedzie wysylane mailem (tak dokladnie to kod na demo) i kazdy kto dostanie bedzie mogl wyslac 3 kody do znajomych. E: Ragus szybszy Edytowane 14 stycznia 201510 l przez pawelgr5
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Ragus ciągle szybszy Jak ja nie dostanę kodu, ktoś poratuje? <3 ten limitowany N3DS XL to chyba ten sam co był w japonii.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Autor a do kogo będą wysyłane mailem? w sensie gdzie tego maila trzeba podać? oddać 3 kody znajomym. Także Yano bądź grzeczny zawsze cie kochałem!!!
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Ja rowniez. Jak tylko dostane to forumek na pewno zgarnie bo moi znajomi akurat w to nie graja.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Autor przy okazji jeszcze nowy trailer edit jeszcze jeden film, autor gry daje troche informacji w ogole już w demie będzie mozna grać online, więc będziemy mogli to wypróbować odrazu Edytowane 14 stycznia 201510 l przez Yano
Opublikowano 14 stycznia 201510 l ja już dostałem kod od znajomego, mi na maila nic nie przyszło jak wrócę z pracy to potestuję
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Jakby ktoś miał już kod to też chętnie przytulę ;0 NVMD - Już mam Edytowane 14 stycznia 201510 l przez methodment
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Autor ja już dostałem kod od znajomego, mi na maila nic nie przyszło jak wrócę z pracy to potestuję nie ma ten znajomy jeszcze jednego wolnego? XD
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Mam 4 kody a co. Jednego dam jano bo to psychofan a potem wrzuce 3. Napisz mi na pw
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Autor komu tu trzeba zrobić loda żeby dostać koda? XD napewno nagram film z wrażeniami xD