Opublikowano 17 maja 20168 l Jest dodatek final stand,nawet fajny,ale znowu map się trzeba uczyć.Jest też misja spolecznościowa by wbić 500 tys killi z łuku.
Opublikowano 27 maja 20168 l Jak odblokowac garanta i thompsona? Jeżeli wogóle się da. W bc 2 odblokowało mi z racji weterana .
Opublikowano 27 maja 20168 l Jak odblokowac garanta i thompsona? Jeżeli wogóle się da. W bc 2 odblokowało mi z racji weterana . Jeśli thompsona masz na myśli AWS to jest to broń do dodatku "Wojna na morzu"
Opublikowano 27 maja 20168 l Jak odblokowac garanta i thompsona? Jeżeli wogóle się da. W bc 2 odblokowało mi z racji weterana . bf4 niema tych broni
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ale ciężko się szuka,w dodatkach nie ma,trzeba konkretnie nazwę wpisać.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l A te pojedyncze pakiety broni dla poszczególnych klas po 21 zeta są w premium ujęte?
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Trochę to trwało ale w końcu dobiłem do 140. Nawet specjalnie forum sobie odkurzyłem aby znaleźć sygnatury z B3 i wcześniejszego BC2. Hmmm .... ludzie na gorsze rzeczy tracą czas
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Medal to powinni dać typowi co zatwierdził wpuszczenie 64 typa na Metro... Ilość atencji, randomu i s(pipi)iny na 1m² przekracza wszelkie normy. Ale w sumie fajnie odwiedzić stare mapki. Tylko czemu nie ma Sekwany?
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Zawsze można wejść na mapkę z ograniczeniem na 32. przy 64 mozna ładnie sie zrelaksować dostając epilepsji
Opublikowano 1 lipca 20168 l Dziś wbiłem ostatnie trofeum, więc 100% wykonane. Król północy to chyba najbardziej upierdliwe i nudne trofeum w serii BF.
Opublikowano 1 lipca 20168 l Szacun. Uważam, że cholernie ciężko zrobić niektóre trofea z dlc przez zadania. W Zębach Smoka jest trofik za wszystkie zadania tyle, że jedno zadanie wymaga wygranie sprzężenia z max 50 ticketami co jest chyba niemożliwe bez ustawki. Tak samo jak zabicie przy pomocy Tytana w Final Stand.
Opublikowano 1 lipca 20168 l Akurat trofeum ze sprzężenia wpadło już bardzo dawno temu bez ustawki, do dziś pamiętam moje zadowolenie jak ono wpadło bo rzeczywiście myślałem że nigdy je nie zrobię. Ogólnie każde trofeum w serii BF robię bez ustawki, jedyne na jakie się ustawiłem to było trofeum w BC2 gdzie trzeba było zabić ileś razy znajomego z listy czy jakoś tak dokładnie nie pamiętam.
Opublikowano 2 lipca 20168 l Jak grasz jeszcze w bf4 i będziesz grał w BF1 to rzuć zaproszenie chętnie z kimś pogram bo nie ukrywam że ostatnio gram sam bo znajomi wrócili do destiny "PATOLOGIA"
Opublikowano 2 lipca 20168 l Nie omieszkam tak uczynić. Chociaż teraz robię sobie przerwę od wszelakiego multi na rzecz Wieśka (jak poczta raczy dostarczyć). No i plus mi się skończył, a jakoś niespecjalnie chce mi się go przedłużać teraz. W Battlefielda 1 na pewno będę grał chociaż nie w dniu premiery.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Niedawno zakupiłem BF4 w tej promocji, więc mam premium i wszystkie DLC. Ba! Chętnie powbijałbym trofki, ale to oczywiście przy okazji dobrej zabawy, więc jeśli ktoś chce popykać w to zacne multi to chętnie się podepnę, bo samemu nudno. Nie jestem pewien tylko, jak u mnie z dostępnością, bo do mnie też leci "patologia", czyli Destiny, a to zdecydowanie moje ulubione multi tej generacji, więc na pewno tam też będę spędzał sporo czasu
Opublikowano 17 lipca 20168 l Jak odblokowac rpk z długą lufą? Kryterium bodajże *beczka prochu.wtf? Gdyby chociaz wpisal w google beczka prochu bf4 to bys wiedzial :facepalmz: http://lmgtfy.com/?q=beczka+prochu+bf4 Musisz wykonac zadanie beczka prochu: Reach Rank 10 Obtain 3 LMG Ribbons Get a kill with the M224 Mortar Edytowane 17 lipca 20168 l przez Wolfie_
Opublikowano 19 lipca 20168 l Na ikboxy tez jak coś e: iksboxy Edytowane 19 lipca 20168 l przez Gumiś_JaGoDa