Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DC Cinematic Universe

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 362,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

PfoZOPO.png

54Z2cJk.jpg

Przypadek? Kur.wa nie sondze.

Opublikowano

Szkoda, ze Bale zrezygnowal. Nic pod wzgledem fabularnym i logicznym nie stalo na przeszkodzie, zeby ponownie sie wcielil w ta role. Natomiast co do Robina... (pipi)a, dlaczego nie mialby zagrac Joseph Gordon-Lewitt sie pytam ?!

Opublikowano

Szkoda, ze Bale zrezygnowal. Nic pod wzgledem fabularnym i logicznym nie stalo na przeszkodzie, zeby ponownie sie wcielil w ta role. Natomiast co do Robina... (pipi), dlaczego nie mialby zagrac Joseph Gordon-Lewitt sie pytam ?!

Serio?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałem wczoraj ten film i jestem bardzo zadowolony. Nie bede sie rozpisywał. 9/10 w swojej klasie i na pewno nie gorsze od ostatnich Batmanów. 

Ogólnie lubię bardziej uniwersum DC niż Marvela. Jak Man Of Steel był jednym z pierwszych filmów o tym uniwersum to ja nie mam pytań. Będzie niezle 

Opublikowano

Też widziałem i też jestem zadowolony. Głównie z tytułu za(pipi)istych efektów i reżyserii walk

Opublikowano

A sciagnales blu-ray iso czy 720pBrRip_x264_YIFY ? :D

Edytowane przez smallv86

Opublikowano

Hmmm, słaby ten film niestety :/ Efekty są ok, ale sposób opowiadania jest fatalny, oglądałem film z koleżanką, która nie zna historii Supermana i nie była w stanie zrozumieć całego filmu. 

Z dupy rozpoczęcie, nie wiadomo o co chodzi, jedna scena z Zodem, potem nagle przylatuje na ziemie, chwilę potem ginie...

5/10

Opublikowano

I dlatego takich filmów nie ogląda się z dziewczyną ;)

i od kiedy filmy o superbohaterach można oglądać bez znajomości komiksów? Przecież są robione przede wszystkim dla fanów, a w przypadku niektórych serii to jest już rzesza wielopokoleniowa.

Sam historię supermana znam po łebkach, chociaż kiedyś miałem (sam kupiłem :)) taki czarno-biały komiks m.in. o jego początkach (narodzinach etc.), nie pamiętam już tytułu.

Znalazłem, o ten:

superman1.jpg

superman2.jpg

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Niestety taka wersja Man.of.Steel.2013.720p.R6.LiNE.x264.AAC-DiGiTAL.mkv ale rzutnik też nie pierwszej nowości bo rozdziałka to 1200x900  lub coś w ten deseń więc szału nie ma z fullhd :)

Opublikowano

Hmmm, słaby ten film niestety :confused: Efekty są ok, ale sposób opowiadania jest fatalny, oglądałem film z koleżanką, która nie zna historii Supermana i nie była w stanie zrozumieć całego filmu. 

Z dupy rozpoczęcie, nie wiadomo o co chodzi, jedna scena z Zodem, potem nagle przylatuje na ziemie, chwilę potem ginie...

5/10

Gratuluje kolezanki

jakbym miał od nowa oglądac jego smutna historię dorastania to bym sie porzygał

Opublikowano

To w zamian dostałeś

TVjbBwJ.jpeg

Opublikowano

dildosy matki supermana szykują się do penetracji

Opublikowano

Chodzi o konkretnie latające dildosy czy o 10minutowe rozpoczęcie na kryptonie, ktore jest bardzo spoko?

Opublikowano

Chodzi zdecydowanie o dildosy, a w drugiej kolejności o to, że zamiast smutnej historii dorastania, masz smutną historię dorosłego supka. Chodzi jeszcze o Snydera, u którego wszyscy mają takie miny

man-of-steel-trailer.jpg?w=630

i grają tak

35a06b6e1dbe0ecbc7247460d6933788.jpg

a ciąg fabularno dialogowy prowadzi do

Man-of-Steel-2013-New-Trailer-Poster.jpe

No ale trzeba przyznać, że muzyka i efekty spoko. Zupełnie jak w Pacific Rim.

I Gekon zrób coś z tym kolorem fontu w swoich postach

Opublikowano

8/10 - lepsze niż dark knight rises zdecydowanie

Opublikowano

Chodzi zdecydowanie o dildosy, a w drugiej kolejności o to, że zamiast smutnej historii dorastania, masz smutną historię dorosłego supka. Chodzi jeszcze o Snydera, u którego wszyscy mają takie miny

man-of-steel-trailer.jpg?w=630

i grają tak

35a06b6e1dbe0ecbc7247460d6933788.jpg

a ciąg fabularno dialogowy prowadzi do

Man-of-Steel-2013-New-Trailer-Poster.jpe

No ale trzeba przyznać, że muzyka i efekty spoko. Zupełnie jak w Pacific Rim.

I Gekon zrób coś z tym kolorem fontu w swoich postach

jakim kolorem fontu w moich postach? ja mam wszystko normalnie, wrzuć skrena czy cos

o reszcie już nie chce mi sie gadać, film bardzo mi sie podobał i nie widzę w nim większych minusów

Opublikowano

co do szans batmana w walce supermanem które tak skrupulatnie przeanalizował yano to tutaj fajny komentarz, chyba już wklejałem, ale co tam: