Opublikowano 22 kwietnia22 kwi W dniu 19.03.2026 o 22:24, Rtooj napisał(a):Kreskówki w tamtych latach potrafiły być dosyć mroczne momentami, do dzisiaj pamiętam animację batmana i odcinek z dziewczynką która okazała się częścią Clayface'a.Rozmarzyłem się i dostanę co chciałem zapowiada się bosko Edytowane 22 kwietnia22 kwi przez Rtooj
Opublikowano 22 kwietnia22 kwi Wszyscy to wiedzą, będzie flop jak KravenAle pomysł ciekawy, niezły horror z R by z tego wyszedł
Opublikowano 22 kwietnia22 kwi No sam film ma szansę być dobrym.Zresztą ja i tak idę na Supergirl oraz Supermana 2.
Opublikowano 22 kwietnia22 kwi Będzie za bardzo komiksowy żeby trafić do szerszego grona. Już bardziej randomowego "bohatera" nie mogli wybrać. A koncept i wykonanie póki co nie wyglądają źle, przynajmniej ktoś ma pojęcie.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Podoba mi się ten zwiastun. Narazie nie widzę podstaw zeby to miało byc jak Kraven czy Morbius.To ma być horror z kategorią R
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Piszącym wyżej raczej chodziło o to, że zbyt nierozpoznawalna postać, żeby zrobić z tego kasowy hit i to na początku budowania nowego uniwersum.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Zamiast tego mogliby wypuscic drugiego batmana z patinsonem i jokerem. No ale.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Premiera na listopad 2027 a zdjęcia ruszają w maju w Londynie.Ponoć Joker ma powrócić, ale nie jako główny antagonista Batka.Winter Soldier będzie Harveyem Dentem, Black Widow jego żoną a Tywin Lannister zagra starego Dwie Twarze.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Joker będzie w trójce, gdzieś w 2032 A na serio, to pecha ma ten Gacek, 5 lat czekania na drugi film, o ile nie będzie opóźnień.
Opublikowano wtorek o 06:204 dni Jakoś bardziej pasuje to do uniwersum Gunna, bo Batman z Pattinsonem wydaje się bardziej przyziemny. Zwiastun mi się podobał i właściwie mam nadzieję, że nawiązania do szerszego uniwersum będą bardzo drobne, bo taka historia raczej lepiej zabrzmi jako samodzielny twór, niczym Joker z Phoenixem.