Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

Opublikowano

If there’s a better game out there than Breath of the Wild, I haven’t played it. Nintendo has created, for me, the greatest game of all time. It’s everything I want from a game and one of the most rewarding experiences I’ve ever had.

C56KoyfWcAAs8Rr.jpg

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 407,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

Tylko czekać na recke 6/10 i eksplozje furii.

Opublikowano

If there’s a better game out there than Breath of the Wild, I haven’t played it. Nintendo has created, for me, the greatest game of all time. It’s everything I want from a game and one of the most rewarding experiences I’ve ever had.

Takich podobnych komentarzy już było kilka (jeszcze w previewach), a więc mamy grę przełomową, cieszę się bardzo, bo kibicowałem tej Zeldzie jak żadnej innej :).

Opublikowano

KiG zamówił kuriera o 4:30 rano ale jak widzę GLS na razie się nie śpieszy do odbioru przesyłki (albo mają opóźniony update w trackingu). Jaram się i już czuję tą bryzę muskającą me lico gdy wejdę Linkiem na jakiś szczyt góry.......tia......dawać mi to!!  :yuno:  :whyyy:

Pierw rozwozi, potem odbiera. 

Twoja paczka zostanie odebrana pomiędzy 14-16/17. W nocy dojedzie do docelowe mieściny i rano kurier będzie ją miał na aucie. 

Kolega już wczoraj dostał info od GLS, że KiG przyszykowali paczkę. 

Opublikowano

No i mamy grę generacji Panowie. :banderas:

Opublikowano

Mój boże. Co za rok dla gejmingu. Mamy początek marca a tyle bomb i prawdopodobne GOTY już wyszło. Niesamowite.

Opublikowano
C56LpdeWMAAGxnE.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja pier... :banderas: Jak dobrze, że nie anulowałem tego preorderka...Już miałem chwile słabości i myslalem o pro z nierem ale chyba jednak dam szanse N.

Opublikowano

Polecam recenzję trustedreviews -za(pipi)iscie napisana.

Opublikowano

Ja pier... :banderas: Jak dobrze, że nie anulowałem tego preorderka...Już miałem chwile słabości i myslalem o pro z nierem ale chyba jednak dam szanse N.

Plułbyś sobie teraz w brodę, ale Nier też dobrze się zapowiada :).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Średnia jeszcze zejdzie ale przypominam że Ocarina miała 96 przy bodajze 20(?) recenzjach.

Opublikowano

Ps4 sobie kiedys kupie znowy jak bedzie za 800zl w promo z gra a nintendo tak szybko nie spadnie z ceny cos czuje jak to nintendo wiec duzo sie nigdy nie straci. Na 2 konsole obecnie nie mam czasu ani mozliwosci wiec wybor padl na N (mniejsza ilosc gier mi pasi ogram na spokojnie)

Opublikowano

Średnia jeszcze zejdzie ale przypominam że Ocarina miała 96 przy bodajze 20(?) recenzjach.

33 jeśli dobrze pamiętam, na gamerankings chyba.

Opublikowano

Tylko, ze na ten moment juz 37 recenzji a średnia dalej 98;)

Opublikowano

Jestem w szoku, myślałem że będzie 93 może 94 a tu takie coś

Opublikowano

Kiedyś pisałem, że poprzednia oraz obecna generacja nie zostawią po sobie żadnego FF VII, Okami, Ocaryny, Shenmue i tym podobnych, ponadczasowych gier... Biję się w pierś i cofam te słowa.  :reggie: