Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

Opublikowano

A brałeś zwykłe wydanie czy limitkę? Bo zwykłe powinny być wysyłane dzisiaj, już mieli dostawę.

Limitkę, bo za 340zł to się złamałem.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 408,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

To uczucie gdy bije Ci już w dekiel od odświeżania strony trackingowej nie wytrzymujesz i dzwonisz do sklepu udając, że nie masz dostępu do poczty i czy mogą podać status zamówienia  :Coolface:

Opublikowano

Przejrzałem losowe momenty w kilku videorecenzjach i no cóż, trawa i pole to tylko czubek góry lodowej, gdy mówimy o krajobrazach.

Opublikowano

I co Ci powiedzieli?

Że przesyłka już jest wysłana i aby się nie martwić bo kurier do bazy z nadanymi paczkami zjeżdża często nawet o 20-tej. Zresztą GLS ma spore opóźnienia w ich śledzeniu przesyłek. Nie raz miałem tak, że na stronie kurier jeszcze nie dostał paczki do dostarczenia a paczka była już u mnie w domu, tak więc tego...

Opublikowano

Przejrzałem losowe momenty w kilku videorecenzjach i no cóż, trawa i pole to tylko czubek góry lodowej, gdy mówimy o krajobrazach.

ku,rwa panie a jakie tam miasteczka są fajniutkie i do każdej chałupy można wejść, szrajny fajniutkie z zagadkami, temple, na każdą góre da sie wspiąć (wprawdzie bez czekanów jak TUMB REJDA) i polecieć na glajdzie, konie można kraść czuje się jak ostatni gimbus jak patrzę na te grę w sensie taką podniete we mnie wywołuje

Opublikowano

Po 20h z chęcią skonfrontuje moje autystyczne rysowanie mapek w tym temacie i narzekanie na formułę, z rzeczywistością.

http://www.dualshockers.com/2017/03/02/legend-zelda-breath-wild-review/

Recenzja DUALSZOKERS. 10/10.

Na lewo i prawo słyszę, że jest to najlepsza gra Nintendo. Nie wierzę, nie ma opcji, że przebije mi Super Mario Bros. 3.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nawet GameKult, moim zdaniem najbardziej surowo oceniajacy portal dał ocenę 9/10, więc musi być bardzo dobrze.

Opublikowano

To uczucie gdy schodzi z ciebie ciśnienie i czujesz ulgę, czytając mail'a że już wysłane :obama: .

Oby tylko jutro kurier dotarł, i można zaczynać przygodę z najnowszą Zeldunią. Coś czuję, że w robocie jutro nie będę potrafił usiedzieć.

Opublikowano
  • Autor

Na lewo i prawo słyszę, że jest to najlepsza gra Nintendo. Nie wierzę, nie ma opcji, że przebije mi Super Mario Bros. 3.

ale to głupie porównanie.

Pro Jared też dał 10/10. Sugeruje by nie grać z poradnikami.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

To uczucie, gdy czytasz, że 'Paczka zostala zeskanowana w filii GLS' i świadomość, że znasz się z kurierem GLSu, który jutro rano w robocie przyniesie Ci paczkę.

Opublikowano

Haha mam to samo : ) I jeszcze to uczucie ze wiesz ze do ciebie zadzwoni ze ma paczke i gdzie ma dostarczyc do roboty czy do domu

Opublikowano

To uczucie kiedy Nintendo wymyśla koło na nowo i twierdzi, że jest pionierem a część ludzkości jest święcie przekonana, że to prawda...

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Za(pipi)iste jest w Zeldach to że nikt nie prowadzi za rączkę i sam kombinujesz jak się dostać do wybranej lokacji. Brnę dalej, przede mną kraina-legenda i lecę na spotkanie z ważną osobistością, tak samo legenda. I już mam pełne gacie ze jak je zobaczę to o jacie  :sweat: Przy okazji odkryłem że kucharzenie to moje drugie imię :D  

Opublikowano

To uczucie kiedy lamusom pękają dupy. :pawel:

Poziom prawdziwego fana.Poza gimnazjum też takiś odważny?

Opublikowano

To uczucie kiedy Nintendo wymyśla koło na nowo i twierdzi, że jest pionierem a część ludzkości jest święcie przekonana, że to prawda...

O czym Ty do nas rozmawiasz? :D Po SMG1 i 2, które były takimi nowymi kołami po SM64 ja im wierzę, wierzę że nowa Zelda jest nowym kołem po Ocarynie ;). Ciekawe czy nowy Marian też pozamiata, znaczy się czy będzie nowym kołem? :)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

SM64 zrywał papę grafą, gameplayem no i ceną carta ale był rewolucją w swoim czasie.Tu tego nie widzę...

Opublikowano

SM64 zrywał papę grafą, gameplayem no i ceną carta ale był rewolucją w swoim czasie.Tu tego nie widzę...

Grałeś już, że w KOŁO powtarzasz to samo? I wiem czym był SM64, którego kończyłem kilka razy, ale wiem również, że Ninny dało radę z SMG1 i 2, bo dla mnie to godni następcy, a teraz Zelda dała radę, będę napier...

w KOŁO :D.

Opublikowano

Zaskoczę Cię.Obadam te cudo w wersji na WiiU i się oceni.

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Zaskoczę Cię.Obadam te cudo w wersji na WiiU i się oceni.

Ale po co chcesz się męczyć, skoro w KOŁO napier..., że gra lata Ci KOŁO chu... (wnioskuję po komenarzach), więc lepiej wsiądź na KOŁO i jedź się przewietrzyć ;).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
  • Autor

Za(pipi)iste jest w Zeldach to że nikt nie prowadzi za rączkę i sam kombinujesz jak się dostać do wybranej lokacji. Brnę dalej, przede mną kraina-legenda i lecę na spotkanie z ważną osobistością, tak samo legenda. I już mam pełne gacie ze jak je zobaczę to o jacie  :sweat: Przy okazji odkryłem że kucharzenie to moje drugie imię :D  

Chyba nie grałeś w TP albo SS :P

Opublikowano

Ja grałem i zgadzam się z Oldboyem, Midna i Fi ciągle coś nawijają i dużego wyboru w lokacjach nie ma ale to jak się tam dostać to już trzeba samemu wymyślić.