Opublikowano 17 czerwca 201410 l Uff- Rozi głęboko odetchnął z ulgą, będzie mógł pokazać się na forumku
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Haaaaazard Dobre zmiany trenera Edytowane 17 czerwca 201410 l przez orion50
Opublikowano 17 czerwca 201410 l I uj że wygrywają 2:1 skoro ja tam czarnego konia nie widzę co najwyżej konika morskiego
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor Forum w formie i jak zawsze kiedy jedna ekipa chce i umie grać w piłkę, a druga przez 90 minut robi wszystko żeby zabić mecz, to znaczy, że ta pierwsza jest benzadziejna, gra nudno i bez motywacji. Trochę mało tekstów o antyfutbolu, tiki-tace, hiszpańskiej grze, nurkowaniu, klepaniu bez sensu do śmierci widza z nudów i fobii przed strzałami z daleka (tylko 10 w meczu), postarajcie się jeszcze. Edytowane 17 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Uff, można powiedzieć, że gra kiepska, ale liczę, że z meczu na mecz będzie coraz lepiej, bo trzymam za Belgią. Co prawda moim ulubionym teamem od dziecka jest i wspieram Oranje, ale w akcie solidaryzacji chciałbym, żeby Belgowie też coś ugrali.
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor Mam nadzieję, że Rosja wygra, bo wtopiłem trochę kasy stawiając na wysokie zwycięstwo Belgii (w sumie gdyby Vertonghen raczył zachować rozsądek to 2-0 by starczyło). Edytowane 17 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor W Brazylii Ramires na miejsce Hulka. Raczej dobre dla nich, bo Neymar lepiej wypada na lewej flance, a Hulk tam był kompletnie nieobecny. Meksyk bez zmian i też dobrze - myślę, że tak jak poprzedni rywale Brazylii będą próbowali wykorzystać wrażliwość na flankach, licząc na rajdy i wrzutki Lauyna i Aguilara. Edytowane 17 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Już sędziowie zaczynają zabawę, atak od tyłu na piłkarza Meksyku i faulu nie widzi. Sprzedawczyki
Opublikowano 17 czerwca 201410 l pytanie do ludzi, którzy bardziej się interesują piłką reprezentacyjną - dlaczego Brazylia gra Fredem, nie mają w Ojropie lepszych napadziorów?
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor pytanie do ludzi, którzy bardziej się interesują piłką reprezentacyjną - dlaczego Brazylia gra Fredem, nie mają w Ojropie lepszych napadziorów? Jak widać tak uważają... pytasz o opinię czy o co? Na pewno trener Brazylii wie więcej o możliwościach Freda, niż ktokolwiek na forum (nie oglądam ligi brazylijskiej). Rok temu na Pucharze Konfederacji pokazał wiele. Obecnie w Europie nie ma typowych napastników z Brazylii. W każdym razie nie przychodzi mi żaden do głowy. Najwięcej goli zdobył chyba Paulinho z Livorno, 15. Potem chyba Eder z Sampdorii, 12... Charles z Celty, 12... To chyba tyle z dorobkiem dwucyfrowym w silniejszych ligach (nawet w Rosji kojarzonej z kupowaniem Brazylijczyków nikt do 10 nie dobił). Selekcja ogólnie może dziwić Europejczyków (czemu nie dostali nawet szansy tak wspaniali gracze, jak Firmino czy Raffael?), ale w przypadku typowych "dziewiątek", nie ma za bardzo kogo wskazać. Edytowane 17 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Dajcie spokój, co chwilę faul... spodziewałem sie lepszej pilki :} no wreszcie ładny strzal Edytowane 17 czerwca 201410 l przez Banny
Opublikowano 17 czerwca 201410 l ale zadziorny ten meksyk, wreszcie po ospalym poczatku zrobil sie mecz
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Ktoś wie co krzyczą kibice Meksyku jak ich bramkarz wykopuje piłkę ??
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor Ktoś wie co krzyczą kibice Meksyku jak ich bramkarz wykopuje piłkę ?? Jest to jedno z najszerzej znanych na świecie hiszpańskich słów, czyli uniwersalne "puto". Edytowane 17 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Ktoś rozkminił co krzyczą meksykańscy kibice przy wznowieniach bramkarza przeciwnika ? Brzmi jak "puto", ale w meczu z gospodarzem raczej by sobie tak nie grabili. Hmmm, chyba jednak nie wejdzie to over 6.5 cornerów Brazylii