Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

origi czy oridżi? chyba to drugie, lepiej brzmi

Generalnie wszyscy w okolicy mówią przez "g", ale przecież jak to możliwe jeśli po francusku "g" to "dż", co nie?

Ja zresztą mówiłem Oridżi dopóki nie zaczął grać w Ligue 1, na szczęście mnie nie obchodzą takie rzeczy bo bym musiał się obśmiać samemu.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 203,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano
  • Autor

Skuteczność nie jest bliskim przyjacielem tego Mundialu. W drugiej połowie przez 15 minut Belgia ostrzeliwuje rywala jak z karabinu, po czym nie wiadomo jak USA ma z kontry "setkę"... którą oczywiście marnuje. Dla graczy Belgii mecz wygląda jak próba przepchania się do innego wagonu w tokijskim metrze, ale i tak dość niezwykłe, że przy tylu próbach im się jeszcze nie udało.

Opublikowano

tak samo z Hazard, raz mówią azar, hazar, azard, dośrodkowanie do hazarda, azar przy piłce, pewnie też tu występuje jakieś nieme H albo D :teehee:

Edytowane przez mersi

Opublikowano
  • Autor

Widzę pewne prawdopodobieństwo, że to tak naprawdę Bóg przebrany za Tima Howarda.

Opublikowano

co ci belgowie to ja nie

tyle okazji, powinno być 7-2 

Opublikowano

Masakracja jak to mawia młodzież, z drugiej strony nie było jeszcze strzału nie do obrony, Belgowie mu mocno pomagają

Opublikowano
  • Autor

Masakracja jak to mawia młodzież, z drugiej strony nie było jeszcze strzału nie do obrony, Belgowie mu mocno pomagają

Jeśli obrona i bramkarz odpowiednio zorganizują przestrzeń, nie ma strzałów nie do obrony. Bramkarz spokojnie może się znaleźć w każdym miejscu bramki, to nie jest takie trudne.

Lukaku wszedł z ławki i wygląda jak sarenka na tle zmęczonej reszty. To, co wystawił Vertonghenowi na 2-0, to rewela, jak można było to tak zmarnować...

Mimo wszystko żaden bramkarz nie miał na tym Mundialu TAKIEGO meczu, jak dziś Howard, bronił i bronił bez końca.

Jak mówi komentator w USA, od 50 lat nikt w meczu nie obronił tylu strzałów.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

po 90min i jeszcze dogrywa a belgowie wyglądają jakby się w ogóle nie zmęczyli, polskie orły już po pół godzinie gry mają dość

2-0 lukakkkkku

Opublikowano

no mozna isc spac.

ps. Ale a jednak nie

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Jorguś jako rasowy ha,burger je.b.nął im przemowę pełną patosu, że robią to dla kraju, rodzin, że to może ich ostatnie 15 minut no i wyszli na dugą połówkę na pełnej ku.r.wie.

Tylko ten terrorysta kakalu :/

Opublikowano
  • Autor

USA ma jakiś talent do wprowadzania randomowych graczy z szerokiej ławki, którzy minutę po wejściu strzelą ważnego gola.

Opublikowano

Ultimate Szpaku: A oto frank de bur i jego brat ronald de ber...

Opublikowano

Argentyna żegna się w 1/4.

Już zostawcie tego kurwa Szpaka w spokoju, poligloci.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

chyba najlepszy mecz na tym mundialu, 38 strzałów, 28 w światło, tylko 2 bramki Belgów, przy 14 strzałach USA, z taką grą półfinał murowany

u mnie szpaku nie komentował, tylko żewłakow z jakimś drugim

Edytowane przez mersi

Opublikowano
  • Autor

Niezwykły mecz. W zasadzie USA ma fuksa, że nie straciło 10 goli, ale momentami i tak Belgia miała fuksa, że awansowała.

Wielkie wieczory De Bruyne, Howarda, Vertonghena, Lukaku, Camerona, Gonzaleza, ogólnie było sporo do oglądania. Drużyny ze słabszymi piłkarzami muszą nadrabiać taktycznie.

W 1/8 wygrali sami mocni faworyci (ew. szanse Holandia-Meksyk może były oceniane 50-50, ale raczej też Holandia była faworytem). Teraz zaczyna się ta faza, że już każdy jest faworytem. No dobra, poza Kostaryką. Przed nami wreszcie trzy mecze, kiedy żadna z obu ekip nie będzie dopuszczała możliwości odpadnięcia. Co ciekawe, tylko Kolumbia, Francja i Holandia mają za sobą 90, a nie 120 minut meczu.

Opublikowano

Wreszcie dobry mecz Belgii. Myślę, że są faworytem w starciu z Argentyną.

Opublikowano

Następne mecze dopiero w piątek, czyli 2 dni be mundialu. Jak żyć?

Opublikowano

Masturbacja, plejstejszon, piwo, forumek. 3 razy po 3 razy na dzień.

Dr. Ja.

E: zmniejszyłem dawkę dla co wrażliwszych, a i te dogrywki z karnymi męczyły.

Edytowane przez Gość