Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bayonetta 1 & 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 991
  • Wyświetleń 137 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bayo 2 zaliczone Uwielbiam to uczucie, kiedy grając w japońskie gry wiem, że pierwsze playthrough to tylko liźnięcie zawartości i kończąc grę nie mogę się doczekać NG+ Nie będę się rozpisywał o tym

• Zamawiajcie póki jest: http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/2600-bayonetta-12-special-edition-wiiu-045496333843.html

• Nie: http://mynintendonews.com/2014/10/01/kamiya-says-multiple-publishers-turned-down-bayonetta-2/   Przytaczając najważniejsze: Also:

Opublikowano

Kuźwa, trochę z ceną przesadzili... :/

Opublikowano

MichAelis narzekał na zbyt niskie ceny KiG i już zaczęli podnosić xD Pokemony limitki podrożały o 10zł :P

Najbardziej wypasione wydanie Bayonetty będzie pewnie u nas za 270-280zł. Za drogo dla mnie :(

Opublikowano

Dajcie znać jak pojawi się gdzieś to wydanie first print.

Edit: Doczytałem że ta wersja jest exclusive dla game.co.uk i już poszedł cały nakład.

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Edit: Doczytałem że ta wersja jest exclusive dla game.co.uk i już poszedł cały nakład.

Z tego co rozumiem ekskluzywna dla Game'a w UK. Cytując FB polskiego dystrybutora:

Tak, tak. wszystkie trzy wersje będą dostępne w Polsce;)

Opublikowano

Byłem dzisiaj w u mnie w Łomży w lokalnym małym sklepie, i typ powiedział mi, że będą mieli Bayonetkę w przedziale 149-159 i nie drożej. Pewnie u nich wezmę. Spóźnili się co prawda 2 dni z wysyłką Mario Karta, ale tym razem pewnie odbiorę osobiście (zresztą ja i tak mam takie zaległości, że mogliby przysłać tydzień po premierze i bym nie zauważył różnicy). Sprzedawca był dosyć ogarnięty, sam wspomniał o tej edycji w dużym pudełku i powiedział, że też mają ją mieć w ofercie.

http://www.playergames.pl/

Kamieni jakby co nie wyślą, to mogę zagwarantować.

lol, tak przeglądam i w sumie to też niezłe ceny mają. Nowe Pokemony z figurką i steelbookiem za 160.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Szkoda tylko że nie mają zakładki w sklepiku WiiU

Opublikowano

po tym direct o bayo jestem rozje.bany na kawałeczki. strój star foxa <3.

Opublikowano

Jakim waszym zdaniem gra będzie zaskakiwała poziomem trudności? Obejdzie się bez frustracji?

Opublikowano

Gry platinum na wysokich poziomach trudności są wymagające i tak ma pozostać.

Opublikowano

pewnie jak w jedynce: będzie poziom dla kazuali - easy automatic z wciskaniem jednego przycisku i będzie poziom dla hardkorów - infinite climax, a po środku poziomy na których można się nauczyć gry

Opublikowano

Jakim waszym zdaniem gra będzie zaskakiwała poziomem trudności? Obejdzie się bez frustracji?

Pewnie jak zawsze w tego typu slasherach - pierwsze przejście w miarę trudne jak na dzisiejsze gry, a po przypakowaniu ekwipunku idzie z buły, akurat Bayo1 zawodziło jeśli chodzi o poziom trudności, dopiero Lost Chapter dawał rade czy przechodzenie na PP.

Opublikowano

w direkcie mówili o bardzo każualowych trybach w tym taki ze sterowaniem ekranem dotykowym padleta.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Zależy kto ma jaką wprawę - ja nie mam skilla i wszystko w jedynce robiłem na brąz więc nie powiem żeby gra nie była wymagająca. Bayo 2 pewnie będzie na podobnym poziomie.

Opublikowano

Jedynka nawet na najwyższym poziomie była dość łatwa ale w sumie nie frustrowała. Jak w 2 będzie podobnie to git.

Opublikowano

Maly aperitif. Nie ma spoilerow ale jak ktos w ogole nie skonczyl jedynki to niech nie oglada.

Opublikowano

najlepszy ending ever

Opublikowano

Niedługo biorę się wreszcie za Wonderful 101, potem wleci Bayonetka 1, a show zakończę Bayonetką 2.

Platinum Games, I love you.

Opublikowano

Printed Edition w Ultimie kosztowała 259zł, całkiem znośna cena, nie dziwne że się już wyprzedała. A u konkurencji cisza...

Edytowane przez Dobos