Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Wołam @Konrad Masmix Kowalski :)

Pamiętam że Perez na starcie to chyba siedział od poniedziałku do niedzieli po 15 godzin. Nie chcę porównywać, ale jak tu Mejm kiedyś wrzucił info kiedy ostatnio logował się Konrad - link (albo teraz widzę, że ostatnio był w środę), to trochę słabo wygląda. Ale coś czuję, że jak dalej tak będzie, to nie uda się zobaczyć "300" na okładce :( 

Edytowane przez grzybiarz

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 413,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Byl ktos na gieldzie retro w leeds? Imprezka sie udala. Byly fajne prawdziwe automaty np z pacmanem i street fighterem. Znowu mozna bylo pograc na dreamcascie. Duzo fajnych gierek i sprzetu do kupieni

• Póki co w PSX będzie trzech redaktorów Pixela, ale to są ludzie, którzy już pisali do PE. Pierwszy to Bartłomiej Kluska, miał już u nas kilka tekstów, swego czasu pisał regularnie, Jest to szanowany d

Opublikowano

Wiem o problemie z PDF-em. Piszcie do mnie na Konrad@idea-ahead.com 

Co do tego że mnie nie ma na forum. Staram się bywać jak najczęściej. Ale mam naprawde sporo obowiązków. Problem z przesyłką papierową też znam. Przekazałem tą informacje gdzie trzeba. Naprawde nie wiem co się dzieje z tym że te przeklęte PDF-y nie dochodzą... Moge was jedynie przeprosić od siebie. 

Opublikowano
6 godzin temu, grzybiarz napisał:

Czemu to tak trwa i skad te komplikacje?

No kserowanie tych pdfow przeciez trwa.

Opublikowano

@Konrad Masmix Kowalski problem z prenumeratą to idea ma od lat. Ja co miesiąc na fb Pixela żale się, że mi numer na czas nie dochodzi.

PDFa PSXa też nie dostałem, ale teraz mi nie potrzebny, skoro mam papier. 

Opublikowano

U mnie papieru nie ma do dzisiaj, a PDF i link dostałem za życzenie po moim mailu w środę.

Opublikowano

No trochę tego nie rozumiem (ok, ostatni mój post w tym temacie). To PSX Extreme miało wcześniej świetna wysyłkę magazynu, zarówno w papierowej wersji jak i pdf, a Pixel zawsze miał z tym problem: opóźniona wysyłka, wygnieciony papier, cyfrowa wersja magazynu w przeglądarce...

I teraz zmienił się tylko właściciel, ale przecież dalej chyba ten sam program generuje pdfy? Te same serwery? Baza danych? To skad to zamieszanie z tymi pdfami? Co się zmieniło poza właścicielem? Czemu ludzie maja się o to upominać i nagle ktoś za pomocą magicznej różdżki wysyła pdfa na maila :/

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

@grzybiarz, wyjasniajac - w zakresie PDF-ow zmienilo sie wszystko. W skrocie - wczesniej bylo tak, ze pdf ladowal na ftpie PPE i w panelu sklepu PPE. We wtorki w nocy aktywowalem link do pdfa i wtedy system wysylal na maile powiazane z zamowieniami zlozonymi na sklepie PPE link do wygenerowanego pdfa. 

Teraz, sila rzeczy, pismo nie korzysta z systemu portalu (m.in. dlatego, ze system byl powiazany z kontami, archiwum itp.). 

Opublikowano

Mam problem z prenumerata otóż otrzymałem 3 razy ostatnio ten sam numer 265 tj. W środę(folia) , poniedziałek  i dzisiaj, (kartonik). Zaszła jakaś gruba pomyłka pisałem parę razy na maila (wcześniej z maila prenumerata a potem "konrad" otrzymałem  nr. w pdf.)   ale bez odzewu. Poprzednia prenumeratę miałem od 259-264. Wznowiłem ja w zeszła środę od 265 numeru. 

Edytowane przez Wolny

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

PS. Widzę, że nie ma już @Konrada Masmixa Kowalskiego, profil nie istnieje.

Opublikowano

Tworzy się nowa strona dedykowana PE - z info o prenumeracie, opcji zakupu, kontem dla prenumeratora z dostępem do pdfów itd. Tyle że się niestety nieco przeciąga cały proces. Przed kolejnym numerem ma już wszystko smigać. 

Opublikowano

Mija kolejny miesiąc i nadal problemy :(

Wersja papierowa dociera prawie tak samo późno jak wcześniej, więc jest prawie ok.

Kartka z informacją o ilości pozostałych numerów w ramach prenumeraty ma ciągle tę samą liczbę :) Ciekawe, czy w systemie prenumeraty też ta liczba się nie zmienia...

Wersja PDF... porażka! Czemu co miesiąc muszę się upominać o przesłanie PDFa?

Nie mówiąc o tym, że chyba poprzednio za problemy obiecali przesłać PDFa z PIXELem, którego do dzisiaj nie zobaczyłem...

Przy takich problemach z wiernymi czytelnikami, nie wróżę niestety nic dobrego PSX Extreme, chyba że ktoś specjalnie sabotuje ten magazyn, na korzyść drugiego...

Opublikowano

Papier - dumamy. Opcje sa dwie, wiec opinie mile widziane: wyzsza cena prenumeraty, ale priorytet lub pozniejszy dzien premiery pisma (np. czwartek). 

Info o liczbie numerow - zglosilem. 

PDF - jak ktos jeszcze Nie dostal llis na PW. Od kolejnego numeru ma byc dedykowane konto dla czytelnika.

PDF Pixel - @piotros daj znac na PW, ogarne.

Opublikowano

@Perez jak dostaję PDF w dniu premiery, jak to było za Advertigo, to mogę poczekać kilka dni dłużej na wersję papierową. A PDF Pixela nie potrzebuję, jedynie zgłaszam, że obiecano, a i tak nic z tego nie wyszło :)

Opublikowano

No to jak obiecano to ma byc :). Jak sie namyslisz to uderzaj na priv.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest możliwość zamówienia numer 261 w wersji papierowej?

Opublikowano

Dzięki za informację. Będę zaglądał co jakiś czas pod ten adres.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety nadal numer PSX Extreme jest dostarczany z grubym opóźnieniem.... Dziś niedziela 3 listopada i nadal nie mam najnowszego numeru. Szkoda, że tak się dzieje, bo złożyłem zamówienie na prenumeratę skuszony tym, że numer będzie u mnie wcześniej, najpóźniej w dniu jego premiery w kiosku :(

Opublikowano

Chyba nikt nie dostał jeszcze. Zdążyłem się przyzwyczaić. Dziwne jakbyś dziś dostał albo w ciągu dwóch ostatnich dni... Pewnie dotrze jutro.

Za to pdfy ładnie dotarły. Idzie coś nadrobić jednak co papier to papier :)

Opublikowano

@marbel007 znajomy dostał w czwartek i nadal na kartce ma, że zostało mu 5 wydań, choć dostanie jeszcze dwa. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Do mnie w końcu dotarł, pięknie zagięty po skosie przez całą okładkę. 

Jak teraz sprawdzić ile mi prenumeraty zostało? 

Edytowane przez PiotrekP

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jest już może jakaś informacja kiedy będzie można kupować indywidualne wydania PSXExtreme w pdfie?

Edytowane przez DJ1988