Opublikowano 18 marca 201510 l Autor taka specyfika tych trailerow z festiwali "branzowych". to w zasadzie jest sizzle reel w zalozeniu ekskluzywny dla fanow obecnych na panelu.
Opublikowano 23 marca 201510 l Myślałem że będzie trochę inaczej kiedy Olivier dostał propozycję. Ciekawe czy pęknie i dla świętego spokoju swojego i bliskich stanie się Ra'sem. Wtedy byłby koniec serialu. Znowu jeżeli nie zmieni zdania cały czas będzie ścigany. Sam nie wiem co lepsze
Opublikowano 25 marca 201510 l Mnie ten serial coraz bardziej irytuje. Teraz Oliver będzie rozkminiał całe sezony czy zostać nim czy nie.
Opublikowano 25 marca 201510 l Mnie ten serial coraz bardziej irytuje. Teraz Oliver będzie rozkminiał całe sezony czy zostać nim czy nie. A gdzie tam, pewnie parę odcinków mu to zajmie. Nie ma co dramatyzować.
Opublikowano 25 marca 201510 l Od początku sezonu było pewne, że ciężko będzie przebić zarąbisty sezon drugi z Deathstroke'iem. Trzeci sezon na pewno nie jest lepszy niż drugi ale też nie jest gorszy. Mocne kopnięcie na początek z motywem Sary, wprowadzenie Ra's al Ghula, następnie crossover z Flashem, postać Atoma i konkretna walka na szczycie. Obecny sezon cierpi chyba na zbytnie rozdrobnienie wątków. Za dużo motywów naraz. Lance i córka, Felicity i Ray, Thea i Merlyn, Nyssa i Laurel, a gdzieś tam jeszcze co odcinek Canary dostaje wdupc. No i słabe flashbacki z wys... no właśnie.
Opublikowano 25 marca 201510 l Szczerze wam powiem ze te flashbacki przewijam, nie mam zielonego pojecia o co tam chodzi.
Opublikowano 25 marca 201510 l No fleszbeki od paru odcinków mocno ssą kule. Natomiast jestem bardzo ciekawy czy Ollie wróci na Lian Yu, czy te 2 lata z dużym hakiem będzie się walał gdzieś po świecie.
Opublikowano 25 marca 201510 l Flashbacki stały się strasznie nudne. Patrząc na poprzedni trailer i to co się stało w końcówce ostatniego odcinka będzie więcej akcji. Możliwe nawet że po tych wydarzeniach Olie przeniesie się poza Starling.
Opublikowano 25 marca 201510 l No fleszbeki od paru odcinków mocno ssą kule. Natomiast jestem bardzo ciekawy czy Ollie wróci na Lian Yu, czy te 2 lata z dużym hakiem będzie się walał gdzieś po świecie. W pilocie było, że był na wyspie jak go znaleźli więc raczej tam wróci. Może wylądował w tym więzieniu, wydostał się i żył na wyspie?
Opublikowano 25 marca 201510 l To, że wróci na wyspę jest wiadome. Pytanie tylko kiedy? Pomiędzy obecnymi wątkami z flashbacków, a momentem kiedy po raz pierwszy widzimy go na wyspie jest chyba dwa lata przerwy więc ma gdzie się szlajać jeszcze.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Jak wiemy z trailerów duet Cisco & Joe zawitają do Starling City. Czego nie wiedzieliśmy do tej pory to fakt, że wizyta nie była tylko towarzyska. Okazuje się, że Laurel ma prośbę do Cisco Prawie na 100% pewne jest, że dzięki geniuszowi ze Star Labs Kanarek otrzyma swój "Canary Cry"
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Odcinek z gatunku saaaaay whaaaaat? to już ostatni odcinek sezonu czy jeszcze będzie jeden?
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Ja (pipi)e, ten atom to jest niezla porazka, iron man z odzysku w super pancerzu co bije sie na piesci. Czy śmierć Roya moze byc poczatkiem powstania tej grupy teen titans czy co to tam ma byc? Edytowane 16 kwietnia 201510 l przez Guernica
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Aktorowi grającemu Roya skończył się kontrakt i go nie przedłużyli. "Mocno" rozwinęli tę postać xD
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Troche szkoda, polubilem go, myslalem wlasnie że przeniosa go do tego spinoffa Edytowane 16 kwietnia 201510 l przez Guernica
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Autor ma wystąpić jeszcze w jednym odcinku i jest otwarty na gościnne występy w tym team up show. od początku był zakontraktowany na dwa lata.