Opublikowano 11 stycznia 201510 l Ach jak fantastycznie! To z Flaszem będzie za pewne podobnie na dniach.
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Kwestia kilku minut . Dzisiaj jest jakaś konferencja CW i prócz zdjęć zamieszczonych w temacie o Flashu wyszła informacja że obydwa seriale dostają przedłużenie,
Opublikowano 11 stycznia 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=6ZrRwJq2mJY oraz https://www.youtube.com/watch?v=IJ5KKx7kCi0
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Autor podobno toczą się rozmowy na temat rozszerzenia uniwersum o trzeci serial - atom. do tego na jesień szykowana jest pierwsza seria animowana: Edytowane 12 stycznia 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 22 stycznia 201510 l ten odcinek taki troszkę meeeeh Za dużo łez za mało kontentu. Dodatkowo Oliver już uratowany zero trzymania w niepewności. Myślałem że kilka odcinków będziemy się zastanawiać co jak etc
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Blantman podejrzewam, że jakby dłużej tam poleżał to już nie byłoby czego ratować, więc jak dla mnie to niech będzie, że już wśród żywych A co do metody to obstawiam magiczne ziółka bo Lazarus Pit pewnie jest lepiej strzeżony niż Fort Knox Vinnie spoko villain będzie.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Oglądam teraz galavant i jak widziałem vinniego to czekałem kiedy zacznie śpiewać.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l No i bedzie chyba jeszcze wiecej Lorel ;/ Niech ona już zginie, proszęęęęęęęę.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Troszkę szkoda. Lazarus Pit dawał spore pole do popisu dla scenarzystów. Ollie lekko odmieniony (w podobny sposób ja Jason Todd) mógłby sporo namieszać. Co do Kanarków to którą wolicie? Ja mam sentyment do Sary ale na Laurel strój fajnie leży ...zwłaszcza na tyłku
Opublikowano 29 stycznia 201510 l I pewnie teraz przez jakiś czas będzie GWIAZDĄ SHOW. Aż się odechciewa oglądać :(
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Mnie też strasznie w(pipi)ia. Od początku serialu nie mogę na nią patrzeć. Zła siostra zginęła
Opublikowano 29 stycznia 201510 l FLESZ mógłby po niej przebiegnąć xD Edytowane 29 stycznia 201510 l przez Lain
Opublikowano 29 stycznia 201510 l E tam, przyjemna bardzo i fajnie pokazali, że skille to ona ma jeszcze bardzo słabe. A nie, że od razu heroina. Ogólnie świetny odcinek, tylko China White drewno jak zawsze i denerwowała mnie.
Opublikowano 3 lutego 201510 l Nie wiem czy było, Brandon Routh w stroju Atoma, pojawi się też we Flashu z tego co Imdb twierdzi: http://www.imdb.com/media/rm4187225344/tt4006588?ref_=ttmi_mi_all_sf_1
Opublikowano 6 lutego 201510 l Dobry odcinek. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią z Merlyna prawilijnego chłopaka. I coś mam dziwne przeczucie, że możemy się pożegnać z którąś z dziewczyn Thea lub Felicity na finał sezonu. Na razie serial buduje się jako taki prequel do historii Green Arrowa.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Felicity jest jak na razie jedyną osobą z głównej obsady która nie przedłużyła kontraktu
Opublikowano 7 lutego 201510 l Odcniek był spoko, ale była w nim najgłupsza akcja jaką widziałem chyba w całym serialu. Otóż, gdy 2 grupy stały naprzeciwko siebie to chyba ze stu bandziorów z karabinami zamiast jak każdy normalnie myślący człowiek otworzyć ogień i rozorać wszystkich naprzeciwko to zaczęli biec w ich stronę :rotfl: Nokurwa, śmiałem się na głos z głupoty scenarzysty. Serial i tak GOTY żeby nie było.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Te scena o ktorej wspominasz przypomniala mi najgorszy film z batmanem, kto ogladal wie o co chodzi.