Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c

To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?

Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latarką w absolutnie ciemnym pomieszczeniu to jest ten, który się przekrada? W której dajesz zombiakowi prosto po gałach latarką a on idzie sobie dalej?

No fakt, GOTG. Rok 2013 rokiem PlayStation 3. Ósmy rok z rzędu.

AAA NO TAK GRZYB IM ROŚNIE NA OCZACH WSZYSTKO JASNE

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Tak Yeti wiem, wiem TLoU, kolejny (ziew) GoW i Beyond.

Ja tam go lubie, ma jaja ziomek a że jest je'bnięty to już inna strona medalu.

Nikt nie jest idealny to fakt, ale troszkę kultury osobistej by się przydało, o skromności już nie wspominając XD

Oglądałeś Indie Game The Movie? Bo tam jest troche z innej perspektywy ukazana jego postać, nie jest taki hojrak już, raczej emocjonalna ci'pka, która płacze bo robi jedną gierke 4 lata (ale w sumie nie ma co się dziwić bo od tego zależała jego przyszłość w game devie).

Dobry autotargeting w tlou xD ale co jak co klimat fajny. @ Raven te grzyby są niewidome.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latarką w absolutnie ciemnym pomieszczeniu to jest ten, który się przekrada? W której dajesz zombiakowi prosto po gałach latarką a on idzie sobie dalej?

Zdajesz sobie sprawę, że te potwory są ślepe, prawda...?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

raven fail :P

Opublikowano

Oglądałeś Indie Game The Movie? Bo tam jest troche z innej perspektywy ukazana jego postać, nie jest taki hojrak już, raczej emocjonalna ci'pka, która płacze bo robi jedną gierke 4 lata (ale w sumie nie ma co się dziwić bo od tego zależała jego przyszłość w game devie).

Indie Game The Movie mam na Steamie z Humble Bundla ale go jeszcze nie oglądałem, trzeba będzie to nadrobić. Ale z tego co piszesz to zapowiada się ciekawie :D

Opublikowano

skoro sa slepe to po co ten typ biega po ciemku?

JA PI.ERDOLE JAKI TYP

Opublikowano

No, niech będzie. To co w tej grze powoduje opad szczeny?

Dobra już nie hejtuj na siłe, był zajo trailer pokazujący różnorodność miejscówek, teraz wyszedł gameplay pokazujący walke z grzybami i to wszystko - nikt jeszcze nie wie co tak naprawdę powoduje opad szczeny, ale już w maju się dowiemy (przynajmniej gracze a nie fanboje).

Opublikowano

No, niech będzie. To co w tej grze powoduje opad szczeny?

Jezu, ludzie to już na siłę tu czasem próbują. Po wstępnych opiniach dziennikarzy widać, że to będzie jedno z bardziej przeraźliwych doświadczeń tej generacji. Straszniejsza gra od ostatnich Residentów i Ded Spejsów, gdzie w końcu potwór zabije Cie tylko jednym ugryzieniem (jak w RE 4), gdzie, tak jak w Dark Souls gdy robisz coś w plecaku, szukasz, to gra nie pauzuje się (awesome patent). Wystarczy obejrzeć trailery i gameplay z E3 i uświadomić sobie fakt, że robi to Naughty Dog i to przez 4 lata. Jeśli ktoś jak Naughty Dog robi coś przez 4 lata, to wiedz, że to będzie coś wielkiego. O dobrych dialogach, ciekawych postaciach i killerskim klimacie już nie wspominam.

no tego to już w ogóle nie czaję, jak nie widzą to niech se światło zapalą i po cichu chodzą xD

wiesz, miasto praktycznie martwe, z pewnością jest prąd xD nie wiem czy już trollujesz, czy masz naprawdę zły dzień

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c

To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?

No fakt, GOTG. Rok 2013 rokiem PlayStation 3. Ósmy rok z rzędu.

AAA NO TAK GRZYB IM ROŚNIE NA OCZACH WSZYSTKO JASNE

graficznie to średnio ale będzie fajna strzelanka (może gameplayem nadrobi) tylko czemu jak ten koleś w ciemności rzuca koktajl mołotowa to nie ma kompletnie żadnego efektu oświetlającego teren w 1:25 :rofl:

ale głosy grzybów są całkiem fajne, jak w Klątwie.

Opublikowano

ZOMBIAKI SĄ ŚLEPE!!!!!!!!!! czytajcie preview

Opublikowano

Zrobili je ślepe by nie trzeba było się męczyć przy AI :D

Opublikowano

inne typy potworów mają oczy, hehe

Opublikowano

Wiesz, w grze będą też ludzie jako przeciwnicy.

Opublikowano

tak w ogóle zauważyliście, że ZAWSZE jak ktoś próbuje trollować/atakować TLoU to praktycznie zawsze jest fail ;f nawet daddy poległ i jeszcze resztką sił napisał jakąś bzdurę o o braku efektu oświetlającego xD

Opublikowano

Ja rozumiem za na Xboxa w tym roku tylko GOW:J a na PS3 cała masa świetnych gier,ale bez przesady

Opublikowano

tak w ogóle zauważyliście, że ZAWSZE jak ktoś próbuje trollować/atakować TLoU to praktycznie zawsze jest fail ;f nawet daddy poległ i jeszcze resztką sił napisał jakąś bzdurę o o braku efektu oświetlającego xD

tak samo ludzie failują jak próbują trollować/atakować halo, po prostu jak się w coś nie gralo to niech się spie'rdala z trollingiem bo jest to słabe.

Opublikowano

Oho, zaczyna sie, ze slepe (to nie sa zombie :F), ze typ biega po ciemku (glupi no nie ? Przeciez moze sobie swiatlo wlaczyc, co z tego ze minelo XX lat od upadku cywilizacji, na pewno ocalali ciezko pracuja w elektrowniach aby inni mieli prad), ze nie chce im sie AI robic (a o ludziach z pierwszego gameplayu cos szybko zapomnieliscie), ze grafika srednia :rofl:, ciekawe co jeszcze sie tu pojawi.

Nie wiem jak zatwardzialym hejterem trzeba byc aby na cos takiego narzekac, szykuje sie jedna z najlepszych gier w przeciagu ostatnich kilku lat wiec suck it up and:

964130f01fea007.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Przecież wiem bo oglądałem kapke tych materiałów z nowej gierki ND.

Troszkę lekkiego trollingu nigdy nie zaszkodzi. Zwłaszcza,że niektórzy tak się napinają z tym TloU, że szkoda gadać. A to przecież tylko gra action adventure czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Troszkę lekkiego trollingu nigdy nie zaszkodzi. Zwłaszcza,że niektórzy tak się napinają z tym TloU, że szkoda gadać. A to przecież tylko gra action adventure czy coś w tym stylu.

Action adventure to raczej Uncharted. Tutaj z aspektami robienia itemów by przeżyć, skradania się i horroru... Bardziej bym tu widział survival adventure ;p rozumiem, że bezmyślny trolling jest lepszy od napinania się, chrum

Opublikowano

Przecież wiem bo oglądałem kapke tych materiałów z nowej gierki ND.

W sumie racja, będzie beka jak z tej napinki wyjdzie gra poniżej 87% na mc.

Opublikowano

tak samo ludzie failują jak próbują trollować/atakować halo, po prostu jak się w coś nie gralo to niech się spie'rdala z trollingiem bo jest to słabe.

Już kiedyś pisałem że gry naughty dog oraz halo i są w najgorszym wypadku bardzo dobre i jeśli ktoś z nich się śmieje jest fanboyem. W przypadku Halo można powiedzieć że klimat się nie podobał ale nie że gra jest słaba. Halo to najlepsza seria fps na konsolach i czas to w końcu zrozumieć. W przypadku uncharted samo stwierdzenie że to samograj jest szczytem debilizmu. Natomiast Last of Us ma szanse być tytułem pokroju pierwszego metal gear solid czy resident evil więc krytyka tylko ośmiesza xkmioty. Psy szczekają a karawana jedzie dalej.

kaz50centbjjqa.gif

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Oho, zaczyna sie, ze slepe (to nie sa zombie :F), ze typ biega po ciemku (glupi no nie ? Przeciez moze sobie swiatlo wlaczyc, co z tego ze minelo XX lat od upadku cywilizacji, na pewno ocalali ciezko pracuja w elektrowniach aby inni mieli prad), ze nie chce im sie AI robic (a o ludziach z pierwszego gameplayu cos szybko zapomnieliscie), ze grafika srednia :rofl:, ciekawe co jeszcze sie tu pojawi.

Nie wiem jak zatwardzialym hejterem trzeba byc aby na cos takiego narzekac, szykuje sie jedna z najlepszych gier w przeciagu ostatnich kilku lat wiec suck it up and:

2872a6c7b689ec8240eb07944695b514.jpg

Opublikowano

Już kiedyś pisałem że gry naughty dog oraz halo i są w najgorszym wypadku bardzo dobre i jeśli ktoś z nich się śmieje jest fanboyem. W przypadku Halo można powiedzieć że klimat się nie podobał ale nie że gra jest słaba. Halo to najlepsza seria fps na konsolach i czas to w końcu zrozumieć. W przypadku uncharted samo stwierdzenie że to samograj jest szczytem debilizmu. Natomiast Last of Us ma szanse być tytułem pokroju pierwszego metal gear solid czy resident evil więc krytyka tylko ośmiesza xkmioty.

To prawda, multiplayer Halo jest mega (singiel to inna, monotonna bajka) i deprecjonowanie znaczenia tej serii jest niemądre. Mam nadzieję, że nawet i w czwórce jest split screen.

Raven się ośmieszył i teraz się ratuje obrazkami, że niby troll i że ból dupy. klasyczne na tym forum xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.