Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Jedno trzeba przyznać, że od pierwszej części GoW ma taki sam gameplay. Kolejne części to wszystko to samo tylko w innej oprawie.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 400,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

No tak jak praktycznie wszystkie marki na rynku. Diametralne zmiany zaszły w niewielu seriach, jak POP, czy RE.

Opublikowano

Wiadomo kiedy trailery z VGA będzie można sobie pościągać w super ejcz-di? :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Chyba po 10 grudnia

Opublikowano

No tak jak praktycznie wszystkie marki na rynku. Diametralne zmiany zaszły w niewielu seriach, jak POP, czy RE.

Kiedyś Raven miał wypisać te rewolucyjne zmiany jakie zaszły w odsłonach Halo wydanych na X360. Może Ins spróbuje nas oświecić.

Opublikowano

VGA bez szału jak zawsze, jedyne zaskoczenie Dark Souls 2, Halo 4 najlepsza grafika to oczywista oczywistość i już nic lepiej wyglądającego nie będzie na konsolach :)

Nowe Gyrosy jednak nie zapowiadają się tak źle jak obstawiałem, zaś to nowa gierka z grzybo-ludźmi od $ony bez szału, kolorowo jak w uncharted ale czego po nich się można było spodziewać (?) i tak chętnie pogram, żeby $ony nie zrobiło tradycyjnie kolejnego samograja z klepaniem w O/X a będzie dobrze. :hi:

Opublikowano

Halo 4 najlepsza grafika to oczywista oczywistość i już nic lepiej wyglądającego nie będzie na konsolach :)

i5oevBJarANa2.gif

ijlpAErx93Mnu.gif

HANDLUJ Z TYM

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Kur.wa, dziś już wykorzystałem minusa. :confused:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jedno trzeba przyznać, że od pierwszej części GoW ma taki sam gameplay. Kolejne części to wszystko to samo tylko w innej oprawie.

Właśnie podsumowałeś 99% kontynuacji.

Opublikowano

kolorowo jak w uncharted

Dobrze, że nie tak kolorowo jak w Halo, bo dopiero by wyszła chvjnia.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Halo 4 najlepsza grafika to oczywista oczywistość i już nic lepiej wyglądającego nie będzie na konsolach :)

i5oevBJarANa2.gif

HANDLUJ Z TYM

no cóż niech mocno pracują nad animacją bo wygląda to jedynie zabawnie, latające kukły i kolorowwa kraina uncharted :)

Opublikowano

zabawne jak dajecie się trollować insowi jednocześnie odpisując na jego każdy post by pokazać swoją racje, ide po chrupki

Opublikowano

i5oevBJarANa2.gif

HANDLUJ Z TYM

no cóż niech mocno pracują nad animacją bo wygląda to jedynie zabawnie, latające kukły i kolorowwa kraina uncharted :)

A jak powinno wyglądać według ciebie jeśli to jest zła animacja?

Opublikowano

Znów się zaczyna zabawne zarzucanie się gifami XD

Grafika w TloU będzie pewnie na bardzo dobrym poziomie,podobnie animacja i dzwiękto fakt, ale nie zapominajmy, że będzie to raczej gierka w stylu Uncharted, czyli jakiś tam korytarz z super duper grafą. Halo zaś z tego co pamiętam to jednak miało ciut większe przestrzenie, a i przeciwników i pojazdów więcej w danym momencie+dobra fizyka. Serio widząc H4 aż chce się zagrać, bo widać, że ludki z 343 stworzyli kawał dobrego kodu zwłaszcza biorąc pod uwagę skalę gierki.

Szkoda, że nikt ze znajomych nie ma żydboksa 360 pyknęło by się w gierkę.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

i5oevBJarANa2.gif

HANDLUJ Z TYM

Ta w Girsach i Halo jest lepsza, jak z poprzedniej generacji.

Haha, naprawdę nie wiem czy on serio jest taki upośledzony czy tylko udaje, ale na tyle źle, że człowiek nie jest pewien.

PS. A Ins piszę na serio z tym GoW, niejednokrotnie pisał, co sądzi o jednej z bardziej epickich serii.

Serio widząc H4 aż chce się zagrać, bo widać, że ludki z 343 stworzyli kawał dobrego kodu zwłaszcza biorąc pod uwagę skalę gierki.

Multi świetne, za to single, jak grałeś w BF3 to mniej więcej wiesz czego się spodziewać.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ale wy serio chcecie porównywać grafikę gry z gifem(cut-scenką)?

WTF?

Ja mam problem z typem na najładniejszą grafę.

Uncharted miał ładny śnieg, a RDR krajobrazy, JC2 głębie, SD klimat xD

Opublikowano

Ja nie mam żadnego problemu. U3, Girsy3, GoWIII, zdecydowanie trzy obecnie najładniejsze, dostępne gry.

Opublikowano

@Yeti:

Znaczy się co aż tak źle? Bo BF grać dla fabuły to kiepski żart, jedynie luzacki pierwszy BF był genialny. A "trójkę" to tylko w betę i troszkę u brata widziałem na pc.

Z najlepszą grafą to nie da się od tak wybrać jednej gry bo zawsze jest jakaś grupa, której różne elementy są niezaprzeczalnie w czołówce generacji. Lepiej już robić jakieś Top5/10. Bo jedną wybrać to czysty idiotyzm.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Z daddyego to ogólnie jest beka. Najgłośniej przed premierą Halo 4 szczekał jaki to będzie fps generacji, ostatni wielki ex itd. a... ku.rwa w ogóle tej gry nie ma w jego gamercardzie na miesiąc po premierze :lol:

Opublikowano

i5oevBJarANa2.gif

HANDLUJ Z TYM

naturalnie a nie drętwo, ND już tak ma że ich animacja postaci jest słaba, skoki Drake'a z jetpackiem w dupie, itd., lol.

Opublikowano

X ma Daddy'ego, a PS3 Mendrka, równowaga w przyrodzie jest zachowana. Oboje są sobie warci więc nie wiem czym sie tu przejmować. Ich posty to taka dobra odskocznia beki w tym i tak już zakręconym temacie.

Opublikowano

Ty chyba drętwej animacji nie widziałeś. Wracaj do swojej nory. Kupiłeś już Halo 4 ktorym tak sie jarałeś?

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Dla tych co komentują gifa!

Zobaczcie jaką grafę ma Far Cry 3!!!!!!!!!!

Opublikowano

Wystarczy zobaczyć sobie trailer, gameplay z E3 lub co lepsze ten późniejszy z alternatywną ścieżką/graniem. Żeby zobaczyć, że TLoU wcale nie będzie miał klaustrofobicznych pomieszczeń.

Po drugie jeżeli już się porównuje grafikę TLoU z Halo4 to wypadałoby napisać. Że TLoU to gra TPP z widocznym bohaterem, bohaterami, kapitalną animacją (to jak się zachowuje Joel przy osłonie to jest obłęd). Co naturalnie wiąże się z większym użyciem mocy niż zrobienie widoku z oczu, jedynie z pistolecikiem na ekranie.

TPP>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>FPP

Opublikowano

ale gimbaza się spina, no cóż dzieci płaczą o gierki :)

to już gra z PL niszczy klimatem kolorową krainę grzybo-ludzi $ony :rofl2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.