Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Nawet ja mam juz dosc pieprzenia Mendrka ...

Mendrek is so poor that he plays DC Universe Online ...

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 411,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

No ja poproszę o jeszcze link z jutuba, będzie równie pomocny w zauważeniu różnicy między 60 a 30 fps jak ten.

Przecież gołym okiem widać różnicę, no chyba, że ktoś ma problemy ze wzrokiem.

Jak chcesz zauważyć różnicę na streamowanym klipie puszczonym w 30 fps? Tak naprawdę to różną prędkość zauważyłem max w 2 momentach przez parę sekund.

Pomyśl że jest ogrom ludzi którzy nie widzą różnicy między 30 a 60 fps (ja do nich nie należe), jeśli ich przekonać w jakiś sposób to tylko filmami np. z gamersyde.

Opublikowano

Na moje to w pojedynku 2 gierek, których skrót brzmi tak samo (GoW3), wygrywa ta o wrzeszczącym, jak się okazało miętkim robionym, łysolu. Piszę tak pomimo tego, że jestem fanem tej drugiej serii o wrzeszczących koksach z piłami. God of War 3 jest za(pipi)iste-mimo, że nie równe-, przynajmniej w porównaniu do trybu single w Gears of War 3. Różnice w poszczególnych częściach obu serii są równie znaczące i dotyczą zmian w ekwipunku, balansie broni itp. Jak ktoś zauważył każdej dużej grze będącej kontynuacją kontynuacji można to zarzucić. Nawet tym najbardziej pro, skillowym i dla hardcoreowców.

No i przysięgam, że wrzeszczący Kratos jest w cholerę ciekawszą postacią niż ten drugi spartanin

Opublikowano

najlepsze GoWy to dwójka i ghost of sparta. Trójka choć technicznie to dalej wg mnie top3 najlepiej wyglądających gier na konsole mnie też strasznie zawiodła. Stig całkowicie nie sprostał wyzwaniu pod wieloma względami, a ostatnie 2h gry to już całkowita porażka: zarówno fabularnie jak i lokacyjnie, a wisienką na torcie jest beznadziejna ostatnia walka.

Za to demko Wstąpienia daje nadzieję, że dostaniemy super część. Haterów do siebie ona nie przekona bo w gruncie rzeczy dalej to samo ale już po demku widać, że ta część idzie w dobrą stronę chociażby podkręconym systemem walki. Niech mi do tego dają fajną fabułę, zróżnicowane lokacje i prawdziwe walki z bossami (czyli to za co tak fani pokochali GoW2 gdzie pomimo epickości było miejsce do prawdziwych starć) i jestem kupiony

Opublikowano

Grałem kiedyś w DCUO, ale po ponad setce godzin musiałbym zacząć płacić by się nie nudzić, ale i tak gierka mega :) Aha i ja podaję fakty, a że bolesne...to jeszcze nie znaczy, że trzeba mnie hejtować :/

Czy to prawda, że Kamiya nie robi nowej Bayonetty? Jeśli tak, to lipa. On akurat odciska się w grach, to tak jakby Kojima nie robił MGS-a (co parę razy miało miejsce, i wiemy jak wyszło...), albo kręcić film w stylu Tarantino, bez Tarantino. Może i nadal Bayo to będzie uber slasher, ale Bayo miażdżyło pastiszowym klimatem i zabawa formą.

Np. scena w samochodzie z Enzo, widok z tyłu jest niczym sztuczka z ekranem w starych filmach. Albo scena figurką fontannową.

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

GoW przeszedlem z 8 razy (i skonczylem na najw. poziomie). Gow II kupilem kolekcjonerke, skonczylem 3 razy (i nie podjalem sie tytana, czy jak tam sie to zwalo, bo mnie odstraszyla akcja z pitagorasem, czy jak on sie nazywal), GoW III kupilem ed rozszerzona, czy jak ona sie nazywa, i skonczylym 1 raz...

Zostaly mi edycje z psp w wydaniu na ps3, ktore leza nieodfoliowane od ponad roku w szafie.

Na cale moje szczescie nie przeszedlem jeszcze Castlevanii na ps3 i mysle, ze przechodzac ja bede sr.al ze szczescia.

Opublikowano

System walki słabszy niż w God of War II (zubożony o kilka combosów), który i tak do jakiś technicznych nie należy (ot łupanka, żeby było fajnie i efektownie)

A jednak to w trójce można tworzyć lepsze i bardziej złożone combo.

http://www.psxextreme.info/topic/94084-god-of-war-wstapienie/page__st__820#entry2762121

Opublikowano

bezkitu grał ktoś w ogóle w pl dubbingiem?

Ja gralem z PL dubbigniem bo nie dosc, ze sam kratos byl dla mnie najwiekszym idiota w gierkach video, to jeszcze ten murzynski ryk dodatkowo mnie dobijal. IMO Linda dal rade, w dupie mam hejterow. Dla mnie jeden z naprawde niewielu dubbignow, ktore podobaly mi sie bardziej niz oryginal.

[*]

Opublikowano

<old shit>

http://www.youtube.com/watch?v=Dlos9iOm7Jo

</old shit>

xD

Nie miałem pojęcia, że te ich prezentacje były tak żałosne.

my body is ready xDDDDDDD

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

a to nie wiedziałeś że sygnał z wiilota był zakłócany przez ilosć telefonow komórkowych na konfie? XD

Opublikowano

God of War 3 przynajmniej nie bylo nudne jak przehajpowane GTA IV

spedzajac na oko 300 godzin z ta gra w samym singlu, konczac ja 3 razy trudno jest mi powiedziec ze jest przehajrpowana. GOW3 moze nie byl najgorszy, ale ukonczylem go raz i szybko sprzedalem. kwestia subiektywnego odczucia. niektorzy lubia Ojca Chrzestnego, a inni 50 Twarzy Grey'a i kazdy ma w (pipi)e opinie drugiej strony, skoro czerpie zdrowa i prawdziwa satysfakcje z zabawy.

Opublikowano

Do 7 maja GOW:A będzie "dzierżyć" ten tytuł

Opublikowano

Nie

Opublikowano

Hahaha PS3 Wins GoW:A i TLoU Graficzne killery zjadajace xO ( zydboksa ) na sniadanie !!!!

Halo Sralo !!!!

Mendrek juz pewnie z 10x podjechal na recznym

Opublikowano

Do 7 maja GOW:A będzie "dzierżyć" ten tytuł

A co niby 7maja wychodzi?

TLOU

Opublikowano

Aha, spoko. Szkoda, że jakoś mnie ten tytuł znacząco nie jara. Choć zagrać kiedyś z pewnością będę chciał.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać fajerwerków id ND i SM na PS4. Jeśli architektura będzie łatwiejsza do ogarnięcia no można liczyć na miazgę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.