Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Przyznaje sie do bledu. Rico to jest dałn jakich mało. Kratos jednak nie jest najgorszy.

Nie zapominaj o nim

2551440-conner_kenway_render_by_ivances_d563vt2.png

Całe szczęście że go nie będzie w kolejnej części

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Mendrek zburze twoje nadzieje, Kratos nie wyr.ucha Pandory. 

No po tym jak miał okazję kilka razy przerżnąć Afrodytę, w końcu jego faja musiała na chwilę odpocząć, ale jak sądzę przyda mu się do czegoś innego (Pandora, nie faja). Aha, i bynajmniej nie było to moją nadzieją :/

A nie chodziło Ci Lionel czasami o:

Konami-Producer-Teases-Castlevania-Lords

Opublikowano

Nie Mendrek. Chodziło mi doskonale o Connora debila

Opublikowano

@Lionel

Connor to porazka na calej linii, ale jednak Rico i Kratos to bardziej frajerskie postanie ... (pipi) po cholere przypominasz mi tego cwela =/ Juz prawie wymazalem z pamieci AC3 i ch.ujowosc tej czesci, a ty mi wbijasz sztylet miedzy zebra ;(

Opublikowano

Sorry, ale jeśli ktoś jara się Master Chiefem, który jest takim bad assem, tylko bez tego "bad", a jednocześnie podważa badass-owatość Kratosa, to ja nie mam pytań. Męskość stacza się w dolinę cienia. Niedługo Mario stanie się badassem :/ Kratos nie zna litości, jest wku.rwiony, to czego nie zabije, to wyrucha.

Master Chief potrafi tylko (spoiler z H4):

"Wait" będąc sam na sam z laską (dotychczas wirtualną), która non stop z nim łaziła. Nie dość że bez-twarzowy morderca krasnali, to jeszcze impotent :/

MC jest fagasem/gejem/ciotą bo nie dymnął hologramu? To żart jakiś?

Spoiler zakończenia H4:

Tyle że na końcu miał z nią kontakt fizyczny (dotknęła go), co oczywiście było naciągane, ale ok - dzieci płakały jak na Królu Lwie.

Jakby było w tej scenie coś więcej to na 100% byś pisał o zakończeniu z telenoweli.

Nie no teraz każdy bohater gry który nie jest el jebako jak Kratos to impotent i piz.da i piszę to kolo ze zdjęcia shotgun.jpg

A każda gra bez dymania w postaci QTE to balas. No kur.wa przypomina mi się dzieciarnia która jarała się seksem w GTA tzn. jękami wirtualnej panny słyszanych kiedy na ekranie jest okno apartamentu.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Najlepszy slasher tego roku wychodzi już w tym miesiącu, kto by tam się nudnym i oklepanym bogiem wojny przejmował :).

Opublikowano

Raiden nie rucha, nie morduje w amoku swoich bliskich i nie msci sie na wszystkich ktorzy nie zawinili wiec to nie jest slasher warty gifow ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Najgłupsza gra w jaką grałem ostatnio to Bulletstorm.

Niby tak, ale zauważ, że to był pastisz tych wszystkich poważnych militarnych fpsów typu cod, moh, bf. A Serrano to zaj'ebista postać.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Niby tak, ale zauważ, że to był pastisz tych wszystkich poważnych militarnych fpsów typu cod, moh, bf.

Ja tam wolę pastisz niż to

Opublikowano

Jeśli Bulletstrom to pastisz to się mało śmiałem. No, ale to może dlatego, że gimnazjum mam dawno za sobą.

Opublikowano

Niby tak, ale zauważ, że to był pastisz tych wszystkich poważnych militarnych fpsów typu cod, moh, bf.

Ja tam wolę pastisz niż to

@Major może wyjmij kija z du'py, podobno pomaga.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
  • Autor

>smiej sie z krwi na ekranie i regenerujacego życia

>wstaw to samo do swojej gry

adrianchmielarz.jpg

Opublikowano

No ta ale jak w Halo jest cos takiego

to sie smieja mimo, ze nie maja pojecia:

1. Kim jest Didact 

2. Czemu nienawidzi ludzi

3. Co on zrobil w przeszlosci

4. Czemu Covenanci sie przed nim poklaniaja

5. Kim jest "bibliotekarka

No ale ogolnie pałer rendżers i kratos ma super misje

Opublikowano

Ten facet z Halo to jest ten główny bohater z Crysis?

o właśnie, alcatraz. żeby przez całą kampanię jak piz,da nie odezwać się ani razu ?

Opublikowano

o właśnie, alcatraz. żeby przez całą kampanię jak piz,da nie odezwać się ani razu ?

Bycie niemową =/= bycie piz.dą

gordon-freeman.jpg

Opublikowano

Odezwał się na końcu gry ;p Co ogólnie popsuło efekt, bo okazało się że on po prostu nic nie mówił

Opublikowano

John Marston najlepszym bohaterem wszech czasów

Opublikowano

MaZZ straciłeś 1000 zł na to, żeby jeszcze bardziej hejtować PS3. Good deal.

Opublikowano

"Know your enemy" - podstawa w zasadach walki ;)

Opublikowano

Ale (pipi)icie i znowu porównujecie system walki w GoW do slasherów, kiedy on nigdy nie aspirował do takiego typu gry. Poza tym jak ktoś twierdzi, że w tym systemie nic nie da się zrobić, to po prostu (pipi) o nim wie.

MaZZeo, tak dla twojej informacji, to kombo z gifa to 3x trójkąt, a gif pochodzi z Areny w God of War 3. I nie wiem jak w Godzie można narzekać na pracę kamery.

Opublikowano

600zł jeśli już.

Jeśli nazywanie modelu walki z GoW3 średnim, a Rico z KZ2 debilem to hejting to spoko sonoklapku.

jesli ktos ukonczyl Kz2 i nie w(pipi)ial go rico i polski dubbing w kz2 to jest trolem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.