Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Do ostatecznego oceniania kampanii za wcześnie, trzeba jeszcze jak zwykle przejść ją drugi raz na Legendary.

Co do multi to już wiadomo że jest lepsze od Reacha. Spartan Ops nie grałem, ale jak kod sieciowy jest dobry, to już jest lepiej niż w Firefight w Reach.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

silent.....GTAV (pipi)a!!!!!!!!!!!!!!!!!

Się naucz angielskiego najpierw.

Opublikowano

na ilu płytach było gta4 i rdr na xboxa?

bo jesli swiat ma byc jeszcze wiekszy niz one razem wzięte + SA, to szykuje sie xbotom stare dobre żonglowanie dyskietkami :P

Opublikowano

GTA? Hmm. Na jednej. A RDR? Uhhh... też na 1. Niesamowite, nie? Jeszcze dodam, że Skyrim też był na jednej płycie!!!1111oneeee Szok i niedowierzanie w obozie sonoklapów?

Edytowane przez GregZPL

Opublikowano

i na dodatek lepiej wyglądało na x360 niż na ps3!

Opublikowano

Jesli zapowiedzi o wielkosci GTA5 sa prawdziwe to raczej beda 2 lub 3 plyty na 360tke.

Opublikowano

nauczcie się wkońcu,że to nie wielkość świata a ilość prerenderowanych filmików czy kompresja dźwięku robi różnice. U3 czy GoW3 mają każdy filmik prerenderowany - dwuwarstwowy bluray, MGS4- nieskompresowany dźwięk- dwuwartstowy bluray, FFXIII pełno renderów - kilka płyt na x360

Opublikowano

co! trzeba będzie zmienić płyte ... nie kupuję!

Opublikowano

Ficuś, po co to tłumaczysz?

Opublikowano

Jeśli będą dodatkowe płyty, to pewnie instalacyjne. Każdy kto ma X360 i gra na poważnie ma albo podczepione klucze USB (z których można odpalać gry) albo HDD więc by mnie to nie zdziwiło. Halo 4 ma płytę instalacyjną do multi, a sprzedaż na otwarciu i tak jest najlepsza w historii serii więc argument, że są X360 bez HDD najwyraźniej jest bez znaczenia w praktyce.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

wg mnie najpewniej będzie 1dvd singiel(dwuwarstwowy załatwi sprawę) + 1dvd multi, JC2 ma przeeeogromny świat i wcale wyjątkowo dużo nie zajmuje

Opublikowano

To chyba też kwestia ilości unikalnych tekstur. JC2 ma w większości "parę" tekstur na krzyż, a silnik generuje pewnie świat w locie. Podobnie pewnie jest w Skyrim, które na X360 waży ledwie 3 Gb.

Opublikowano

Tu nie chodzi tylko o rendery ale też o różnorodność świata. Takie GTA 4 to w sumei tylko miasto więc jakoś je upchnęli na DVD, RDR to duży świat ale jednak mniej różnorodny (jeśli chodzi o używane obiekty, podobnie jak JC2). Z GTA V może być tutaj problem.. bo łączy to co było w RDR + GTA IV..

Osobiście obstawiam 2 DVD z przymusową instalką jednej z płyt (ew. opcjonalną kosztem słabszych tekstór, na wzór BF3.. ale nie sądze aby chciało im się w to bawić).

e: Don mnie w pewnym sensie uprzedził ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Game Informer testował wersje na PS3 więc raczej konsola sony jest platformą wiodącą. Będzie beka z xbotów jak wersja na PS3 będzie wyraźnie ładniejsza.

Opublikowano

Game Informer testował wersje na PS3 więc raczej konsola sony jest platformą wiodącą. Będzie beka z xbotów jak wersja na PS3 będzie wyraźnie ładniejsza.

no taka sama beka jak do tej pory z każdje gry wydanej przez R na ta generację ...

och nie czekaj ...

Opublikowano

Oszukuj się dalej, po tylu latach i grach będzie dobrze jak wersja na PS3 nie będzie się w negatywny sposób różnić od tej na X360.

Opublikowano

ktoś w tym temacie napisał też, że RDR pokazywali przed premierą na ps3, a wszyscy wiedzą jaka była różnica między wersjami :P

Opublikowano

Mogę mieć nawet w 480p, ważne że na jednej płycie :blum2:

Opublikowano

Spoko. Xboty czekają po prostu na mega szpila, nie martwiąc się o nic, a jedno z pierwszych pytań posiadaczy PS3 dotyczące GTAV to "ciekawe czy będzie w 720p" :confused:

lata marketingu sony wyprały im łepetynki ... + taki Mendrek który robi więcej złego niz całe stado xbotów ..

bo jak bedzie na 2 albo 3 to się zawali świat? gra będzie gorsza? nie kapuję ...

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Mogę mieć nawet w 480p, ważne by działało płynnie :blum2:

fixed

Opublikowano

bo jak bedzie na 2 albo 3 to się zawali świat? gra będzie gorsza? nie kapuję ...

Nie. Po prostu żartował ;)

Opublikowano

Relax. Nie będzie gorsza, ale będę musiał czytać lamenty typu "Fak! Chciałem zanurkować i wyskoczył komunikat żeby włożyć płytę nr. 4 - Underwater world". A tak poważnie to myślę że Rockstar wymyśli coś mądrego w tej kwestii.

Mogę mieć nawet w 480p, ważne by działało płynnie :blum2:

fixed

Pamiętam jak wyszła czwórka. Kupiłem od razu wersję na PS3, świetnie się bawiłem. Byłem zachwycony grafiką, wyglądem miasta i jak to wszystkie ładnie chodzi. A później poczytałem internety i dowiedziałem się jaki to syf, 15fps i graficzne dno :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.