Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Figaro - kto jest autorem tego posta, ktory wstawiles? Jakas ksywka chociaz?

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 399,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Figaro - kto jest autorem tego posta, ktory wstawiles? Jakas ksywka chociaz?

ultrazilla.

Opublikowano

Na xklocku jest ten plus że jak coś pobierasz z Live to nie musisz instalować. No i mniejsza waga patchy

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Nie zawsze. Zresztą każdy kto nie ma Xboxa 4 GB, z ludzi których znam, instaluje wszystkie gry. To nie jest tak że się tam je instaluje by popatrzeć na pasek instalacji. Sam wszystkie gry instalowałem.

Ja mam 120GB i zawsze instaluje i co teras?

jak to co ? naucz się czytać ze zrozumieniem

Opublikowano

Nie zawsze. Zresztą każdy kto nie ma Xboxa 4 GB, z ludzi których znam, instaluje wszystkie gry. To nie jest tak że się tam je instaluje by popatrzeć na pasek instalacji. Sam wszystkie gry instalowałem.

Ja mam 120GB i zawsze instaluje i co teras?

jak to co ? naucz się czytać ze zrozumieniem

zapomniałem dodać "nie" a ty lepiej się naucz wstawiać slasha w odpowiednie miejsce haha

Opublikowano

Jak już edytowałeś ziomuś posta to trzeba było poprawić słowo 'teras' ;-)

Opublikowano

Sorry.. gadanie gadaniem.. ale poważnie.. Jak można zasnąć grająć? To nie oglądanie filmu, że biernie leżymy i patrzymy.. tutaj coś robisz więc jeśli nie jesteś skrajnie wycieńczony zaśnięcie jest chyba niemożliwe. A jeśli ktoś się do takiego stanu doprowadza.. to chyba coś z nim nie tak :unsure:

e: Oczywiście jesli ktoś gra na do 3 czy 4 nad ranem.. to nie dizwne, że może go przymulić.. mi się też zdarzyło chyba ze 2 czy 3 x w życiu posiedzieć przy konsoli do 3 czy 4.... ale nawet wtedy byłem na tyle przytomny żeby wyłączyć w końcu konsolę i normalnie położyć się spać.

Grałem wtedy w gry, które mnie "wciągnęły" :P

A większośc tutaj pisze... jakby ry ich uśpiły z nudów.. i tutaj nie rozmumiem.. po co taka osoba gra tyle czasu w "tak nudną" grę.. że aż usypia? Chyba, że ktoś lubi się katować.. i w doatku nie ma nad swobą kontroli.. aby potrafić powiedzeć sobie "dość na dziś". Nie wiem... W sumie nieważne :P

Raczej nie ze zmęczenia usypiam, tylko z powodu braku konieczności koncentracji. Jeżeli gra wymaga skupienia, sporo się dzieje i trzeba ogarnąć, to nie ma mowy o przysypianiu. W sytuacji, kiedy w czytniku jest płytka z jakimś tytułem gdzie mogę sobie połazić bez celu (ew. w poszukiwaniu ukrytych skrzynek itp.), to w pewnym momencie odpływam. Tak już mam. Jeżeli gram do tego w ciemnym pokoju (niekoniecznie noc, ale np. zima po 16), to już w ogóle kaplica. Ranking gatunkowych usypiaczy: sandboxy, rpgi, klasyczne przygodówki. Najlepsze, że to nie jest kwestia tego czy dany tytuł wydaje mi się nudny czy nie, ale mojego sposobu grania. Nazwałbym go niespiesznym ;). Jeżeli w recce mam podany czas przejścia gierki 10 h, to kumpel przechodzi ją w 6h, a ja w 20h. Trudno nie usnąć :D

Opublikowano

10f3675476a53.png

Yeti, mendrek [*] RIP, kolejny ex ponizej 80%, kiedy w PS+?

ja pier,dolę jaka beka z PlayStation xDDDDDDD

nie mówiąc już o tych co się jarają plejstejszyn [*]

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Kolejna część jak Kratos zabija co mu na stanie na drodze <zieew> God of War 3 robił wrażenie no ale Asenszyn,czym? trybem multi który za miesiąc wyląduje w PSS w wersji Free to Play?

Jak stanieje do 100zl to czemu nie,ale 200zl za to nie dam. Niech Santa Monica zajmie się nowym IP(bo mają talent) a serie God of War powinni zakończyc na Trylogii

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Już wolę przejść po raz kolejny 1 i 2 w HD niż zagrać w Ascension. 

Opublikowano

Ach ta podnieta procencikami  , a ja mam w (pipi)e średnią bo wiem że to ten sam GoW którego lubię. Choć muszę przyznać bez bicia że mam nadzieje że to jednak koniec przygód Kratosa i z nadzieją czekam na równie mocne nowe Ip od SM :greeting:

Opublikowano

Kolejna część jak Kratos zabija co mu na stanie na drodze <zieew> God of War 3 robił wrażenie no ale Asenszyn,czym? trybem multi który za miesiąc wyląduje w PSS w wersji Free to Play?

Jak stanieje do 100zl to czemu nie,ale 200zl za to nie dam. Niech Santa Monica zajmie się nowym IP(bo mają talent) a serie God of War powinni zakończyc na Trylogii

Jedno kur.wa pytanie. Grałeś?

Opublikowano

Gdzie jest Mendrek?

A gdzie ty byles jak wyszlo na jaw ze sie sam plusowales? Kto jak kto, ale ty powinienes zrozumiec, ze Mendrek odmawia komentarza. :P

Opublikowano

Tę sytuację można podsumować jednym zdaniem.

"Ghost of Sparta is a much, much better game than Chains and it has a 5 points lower metascore"
Opublikowano

...Mendrek odmawia komentarza. :P

E tam się mylicie porostu pewnie potrzebuje więcej czasu by przygotować odpowiednią ripostę :whistling:

Opublikowano

Ale będzie zaraz flejm... W sumie mnie demo niespecjalnie porwało, póki co oceny też bez szału... ale zagrac i tak wcześniej czy później trzeba. Wydaje mi się jednak, że wypadałoby na tej części zakończyć przygody Kratosa.

Przy czym patrząc na zakończenie GOW3... można być na 99% pewnym, że przynajmniej jeszcze 1 część powstanie

Opublikowano

Idę o zakład, że GOW:A to tak samo porządny tytul jak 3 część.

Tylko tym razem oceny nie są sztucznie pompowane.

Opublikowano

Na Wyrocznii już 80

Opublikowano

Zmęczenie materiału. Zarówno serią, jak i sprzętem, który nie ma już nic nowego do pokazania.

Nie zdziwię się, jak przy GoW:J będzie to samo.

Opublikowano

Mało moze kogo to interesować,ale seria COD w tym momencie nie ma polskiego wydawcy

Uważna lektura dokumentów spółek związanych z moją ulubioną branżą gier komputerowych przynosi czasami rzeczy, o których się dziennikarzom z dużych serwisów nie śniło i nie mówię, że jestem lepszy, bo sam dostałem tipa żeby poczytać, propsy sam-wiesz-kto. Ale i tak się udało być pierwszym z newsem: firma LEM kończy działalność wydawniczą.

Skąd wiem? Spod tego linku: sprawozdanie EM&F

Ten link to sprawozdanie finansowe grupy EM&F (z dnia 19 lutego 2013, więc trudno mówić, że się jakoś straszliwie pospieszyłem), do której należy spółka Licomp Empik Multimedia, wydająca tytuły Activision (oraz parę innych, ale to Activision jest najciekawsze). W tymże sprawozdaniu znajduje się następujący akapit:

Działalność hurtowa w zakresie multimediów

W trakcie 2012 r. zarząd Grupy podjął decyzję o wycofaniu się z działalności w zakresie hurtowej sprzedaży

multimediów (gry komputerowe PC, konsole). Przyczyną tej decyzji jest brak perspektyw rozwoju tego typu

działalności, pogarszające się wyniki finansowe oraz spadek obrotów rynku gier w tradycyjnym kanale

dystrybucyjnym na rzecz internetu.

Kto teraz będzie nam sprzedawał Call of Duty? Istotna sprawa, bo to jeden z najważniejszych tytułów na naszym rynku… Szkoda mi LEM-a trochę, bo to jeden z najstarszych wydawców w Polsce i wprawdzie moje stosunki z tą firmą były zawsze po obu stronach cienkiej czerwonej linii dzielącej miłość od nienawiści, to jednak nie sposób nie przystanąć i nie zasalutować. Minuta ciszy dla naszych padłych braci.

http://zagraceni.pl/lem-is-down

Opublikowano

Tę sytuację można podsumować jednym zdaniem.

"Ghost of Sparta is a much, much better game than Chains and it has a 5 points lower metascore"

Sluszna uwaga. GoS jest zdecydowanie lepsza gra od CoO.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.