Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Question: I hear BEYOND will have now QTe’s. How does the game play then? Would like too see a new demo

Stay tuned :). We’ll be revealing gameplay details very soon. I think you’ll be pleasantly surprised

Pożyjemy, zobaczymy. Nie sadzę, żebyśmy mogli kontrolować postać wzorem z rasowych przygodówek. Oby. 

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 399,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Ja lubię FPSy, lubię klimaty sci-fi czy tam space opery, jak kto woli, a nie podobało mi się Halo. Co teraz ?!?! Bo zauważyłem, że jak argument "nie grałeś to nie pier.dol" się wyczerpuje, to się zaczyna "a ile grałeś ? ile grałeś w multi ? na jakim poziomie trudności ? skończyłeś wszystkie części, że śmiesz krytykować ?" i tak do skutku. Ku.rwa, zaakceptujcie, że można nie jarać się Halo, nie przez jakieś wydumane uprzedzenia.

A że na psychofaństwo z jednej strony pojawia się często automatyczna niechęć z drugiej, to inna bajka.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

No, ale po ch'uj pisać takie czerstwe posty, że "ja sie nie dziwie, że nikomu na świecie się ta gra nie spodobała" ? 

Opublikowano

pistolety na wodę ssą

SKs5cBt.png

Cała dalsza dyskusja z Tobą jest bezcelowa

Opublikowano

no akurat ta spluwa z obrazka wygląda jak napełniona wodą...

Opublikowano

Halo 1 i 2 były(nadal są) za(pipi)istymi grami. Właśnie Halo CE jest jedną z tych gier w która od czasu do czasu gram w multi

Chyba w końcu będzie trzeba kupić/pożyczyć X360 aby ograć Halo 3,4 i Ricz :P

4ce najbliżej do jedynki, multipleyer uzaleznia dokładnie tak samo jak CE kiedyś. Ocenianie tego tytułu wyłącznie po singlu jest nie na miejscu.

Opublikowano

Mi multi w reach i halo 3 się bardzo podobało, a czwórka już tak średnio. Może to wina zbyt dużych map ? Sam nie wiem.

Opublikowano

Dzisiaj dalsza relacja z gry w Halo For!!!!.

Podejście drugie do kampanii. Odpalam sobie gierkę, ładuje się level, na facjatę przyjmuję widok 4 karłów, posyłam seryjkę, patrzę na zwłoki krasnala, przychodzi  myśl " w co ja gram?" i wracam do menusów. 4 minuty soczystego gameplayu, taką przyjemność należy sobie dozować.

Multi. Tutaj jest sporo lepiej, więc nie ma o czym pisać.

Opublikowano

Coś niebywałego - Console Wars zdechło :P

Szykuje się kolejny bogaty rok dla XBLA, dzisiaj MS zapowiedział nową grę:

A niektórzy piszą, że nie ma już platformówek. Ja mam wrażenie, że co druga gra z cyfrowej dystrybucji to teraz platformówka. Ostatnio wyszło podobno bardzo dobre "Pid".

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Weź zaraz przyjdzie mendrek i powie, że gry z cyfrowej dystrybucji to są giereczki a nie normalne gry. 

Opublikowano

Uroczo to wygląda

Opublikowano

Ciekawe czy giera osiągnie mityczne 80% zarezerwowane dla najlepszych eksów?

Opublikowano

Wlasnie tak btw (wrzucałem już do działu pc - bo jest tam temat o indie gierkach) 

mega ciekawie zapowiadająca się gra od Starbreeze (nie wyszedł im syndicate to odesłali ich do robienia gier na xbla/psn hehe) 

oraz nowy projekt głownego designera limbo, prezentuje się fenomenalnie dla mnie 

Opublikowano

Tale of Two Sons nie ma nic wspólnego z Indie grami :P A jak jesteśmy przy LIMBO, to ciekaw jestem kiedy Playdead pokaże pierwszy trailer swojej nowej gry - to ma być chyba takie LIMBO na sterydach ;)

Ciekawe czy giera osiągnie mityczne 80% zarezerwowane dla najlepszych eksów?

Zanim nowy Kratos okazał się metacriticiową padaką na 79%, to ten mityczny poziom był ustawiony na granicy 90% ;)

Opublikowano

Don zależy co rozumiesz po pojęciem indie. Indie jako niezależne no to wtedy racja, ale teraz to jest jak z hipsterami każdy wie o co chodzi, ale nie może konkretnie wytlumaczyć. 

Opublikowano

Jednak to trochę za mało, że gra nie jest o strzelaniu, żeby uznać ją za indie, kiedy robi ją developer, za którym stoi jeden z największych wydawców w branży - to się nazywa wypadek przy pracy  ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jeszcze trochę i wszystkie gry z cyfrowej dystrybucji będą mylnie określane tym mianem. 

Opublikowano

Podejście drugie do kampanii. Odpalam sobie gierkę, ładuje się level, na facjatę przyjmuję widok 4 karłów, posyłam seryjkę, patrzę na zwłoki krasnala, przychodzi  myśl " w co ja gram?" i wracam do menusów. 4 minuty soczystego gameplayu, taką przyjemność należy sobie dozować.

Zamiast grac proponuje ogladac z wieksza podjara Big Bang Theory, z tego co widze ten zalosny shitcom jest na poziomie twoich wypowiedzi.

Ja je.be akurat multi w tej czesci jest slabe w porownaniu do poprzednich oldsłon no ale lołdałty i perki widze, ze do ciebie przemawiaja ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Multi jest za(pipi)iste, masz przeciez playlisty bez perkow i loadoutow. jak dla mnie multi generacji, gram gram i nie nudzi sie, zabijanie jest mega miodne.

Opublikowano

Gdyby multi bylo za(pipi)iste to bym po raz pierwszy od 2006 roku nie rezygnowal z przedluzania Live'a. Ja wiem, ze nawet w takiej postaci jest to lepsze niz praktycznie kazde inne multi na konsolach, ale jednak od Halo wymagam czegos wiecej. A jezeli chodzi o playlisty bez tych gowien to i tak jest slabo, nikt tego grac nie chce. No ale zawsze sa customy ... i tutaj sie pojawia problem bo jak gralem customy zrobione tak jak trzeba (czyli bez zbednego shitu) to widzialem tylko zrywy i same problemy. Ogolnie myslalem, ze sie wypalilem jezeli chodzi o Halo i odpalilem H3 by sprawdzic co jest grane. Gralem do upadlego, nadal najlepsze multi w tej generacji i moge w to grac non stop. Sorry ale H4 i Reach to jest dla mnie upadek tej serii jezeli chodzi o multi.

Opublikowano

Mimo wszystko widać u 343 bicie się w pierś i starają się naprawić błędy z dnia premiery. Ja nie będe hejtował, mam zdaje się 16k killi w Halo 4 i nadal będę grał. Mimo wszystko dla mnie królem generacji jeśli chodzi o multiplayer to Gears of War 3.

Liczę że drugie podejście 343 w postaci Halo 5 będzie sporo lepsze.

Opublikowano

Spoko, jak na pierwsza gre nowego studia to i tak jest bajecznie :) Zobaczymy za rok albo dwa czy ucza sie na bledach. A jezeli chodzi o najlepsze multi w tej generacji to wyglada to tak:

1. Halo 3

2. Gears of War 

3. Gears of War 3/ Resistance

Opublikowano

Zamiast grac proponuje ogladac z wieksza podjara Big Bang Theory, z tego co widze ten zalosny shitcom jest na poziomie twoich wypowiedzi.

Ja je.be akurat multi w tej czesci jest slabe w porownaniu do poprzednich oldsłon no ale lołdałty i perki widze, ze do ciebie przemawiaja ...

Tak się zastanawiam, kiedy w końcu jakiś Xbot z przetrzymanym stolcem załapie o co kaman. Wystarczy rzucić słaby hejt w stonę Halo i już się zbiega banda obrażonych... a nie sorki , wyluzowanych, trzymających dystans do gierek (Ins, Daddy, Mazz). Tracę wiarę w naród.

Opublikowano

Jarasz sie pedałem Szeldonem, twoja opinia zawsze bedzie inwalida.

Zaraz przyjdzie twoj nadworny plusiarz pleju i twoja opinia bedzie mniejsza inwalida. Czekamy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja się jaram Sheldonem? Oddałeś już dzisiaj stolec? Powinienien czym prędzej nadrobić zaległości w tym temacie.

No dobra, już ustaliliśmy, że obracamy się w bardzo wrażliwym towarzystwie fanów Halo.

edyta- Ni No Kuni, Sheldon, Halo - moje koniki :wub:

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.