Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

to eurogamer.pl tłumaczy oryginalne teksty z głównej strony?

Czuje że sporo częściej będę na ten serwis zaglądał.

Eurogamer jest zaje.bisty. Po Game Informerze to drugi taki serwis swiatowy, z ktorego recenzjami sie czesto zgadzam a nikt nie robi lepszych porownan niz oni.

Polski jak na razie nabiera tempa, ale zapowiada sie swietnie.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

EDIT: ale BO2 tez kupie :teehee:

poniewaz to nieskillowe noob friendly multi? ;)

multi w kazdym COD'ie to gniot a i tak sprzedaje sie w milionach. Gdzie ten swiat zmierza?

Mazzeo ironizowal, jest najbardziej skillowe ever, a COD uwielbiam wlasnie z totalny arkejd, wypoczywam przy tej grze, bo z reguly w (pipi)e mam ile razy gine, fun za to jest przedni.

Opublikowano

Tak, ten multi w ogóle nie wymaga żadnej pracy zespołowej, totalna partyzantka. Często jak pogrywałem w jakiegoś CoD w Sieci (ostatnio najwięcej grałem w BO) to wdizę jak się dzieciaki chowają, udają że są skillowi a ja cały czas latam po mapie i strzelam na widok wroga. W Codzie nie chce mi się bawić w chowanego ani tym bardziej w kampienie. Tutaj akurat pod względem taktycznym podobał mi się mocno krytykowany multi w Killzone 3. Gdyby nie idiota, który wymyślił klasę Infiltrator, to byłaby naprawdę nieźle a tak jest tylko ok. I oni chcieli to sprzedawać osobno.

Ostatnio widziałem jakiegoś newsa, że multi z Halo 4 miał być sprzedawany oddzielnie, to prawda?

Opublikowano

Nope

Opublikowano

Wiem ale poczekam jeszcze z półtora miesiąca i pewnie grę będzie się dało wyciągnąć za stówkę. Chociaż od nowego roku Ea planuje podwyżkę cen swoich gier, ale wszędzie czy tylko w Polsce?

Opublikowano

Przeciez w Polsce już podnieśli

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Hm, nie zauważyłem jakoś. Myślałem, że to od nowego roku.

Opublikowano

Hm, nie zauważyłem jakoś. Myślałem, że to od nowego roku.

przykład z brzegu:

Nowy Moh : 219 zl

Battlefield 3 179zl

nie, wcale nie widac powyzki ;)

Opublikowano

Po prostu nie śledziłem ostatnio nowości od EA i nawet nie wiem jak stoją teraz ale dzięki za info.

Opublikowano

I tak nic nie pobije ceny Skyrim na PC w Empiku w Bielsku Białej. Jedyne 160zł, wchodzę do Media Markt, znajdującego się w tej samej galerii handlowej i cena 120zł XD

Opublikowano

Wiem ale poczekam jeszcze z półtora miesiąca i pewnie grę będzie się dało wyciągnąć za stówkę.

120 w moim osiedlowym sklepie z grami. Potarguj się i za 100 wyciągniesz

Opublikowano

I tak nic nie pobije ceny Skyrim na PC w Empiku w Bielsku Białej. Jedyne 160zł, wchodzę do Media Markt, znajdującego się w tej samej galerii handlowej i cena 120zł XD

Skyrim to się cały czas trzyma pułapu 160 zł. Chyba jedyna taka gra z 2011, która po roku od premiery stoi tak wysoko. Nawet MW3 stoi taniej.

Opublikowano

Skyrim na Allegro, nowy, nie schodzi niżej niż 130-140 zł. Najprawdopodobniej dlatego, że ludzie grają na tyle długo, że używek nie jest w obiegu jakoś bardzo dużo, a tym samym też nie są dużo tańsze.

Opublikowano

Czyli dobrze zrobiłem rzucając się na Skyrima chwilę po premierze :P. To jest trochę fenomen, że ta gra tak długo trzyma niesamowicie wysoką cenę. To jest właśnie recepta na rynek używek - robić długie gry, których nie warto sprzedawać, bo w drodze świetne DLC?

Opublikowano

Czyli dobrze zrobiłem rzucając się na Skyrima chwilę po premierze :P. To jest trochę fenomen, że ta gra tak długo trzyma niesamowicie wysoką cenę. To jest właśnie recepta na rynek używek - robić długie gry, których nie warto sprzedawać, bo w drodze świetne DLC?

Albo walnąć Online Passa za 30 $

Opublikowano

mozna tez dostosowac cene gier do zarobkow, przy okazji wyciac inne jezyki z gry niz polski ;)

wiecej ludzi kupi nowke na premiere a ludzie z zagranicy nie beda sprowadzac od nas bo i tak nie zrozumieja

Opublikowano

Gorzej, jak ktoś musi potem sprowadzać wersję ang do siebie z zagranicy :D

Opublikowano
Gabe Newell potwierdza: Half-Life 3 i Source Engine 2 w produkcji!

Prace nad Half-Lifem 3, określanym przez pracowników Valve jako Ricochet 2, „wystartowały”. Mało tego, w drodze – zgodnie z plotkami – jest również całkowicie nowy silnik, Source Engine 2.

Przedstawiciele 4chana zrobili niemałą niespodziankę Newellowi i osobiście wręczyli mu prezenty z okazji pięćdziesiątych urodzin. Nie zabrakło czasu na krótką pogawędkę, którą uczestnicy spotkania postanowili uwiecznić w formie materiału wideo. Szczególnie interesujący nas fragment rozpoczyna się w okolicach 1:20.

Interesujesz się tabletami? Tablety.pl - polecamy nasz serwis o aplikacjach, sprzęcie i grach na tablety.

Szef Valve został zapytany, czy trwają prace nad silnikiem (Source Engine 2), który nie jest rozwinięciem poprzedniej technologii i który może zostać określony jako całkowicie nowe narzędzie. – Yeah – stwierdził Newell, po czym szybko dodał, że „prace nad Ricochetem 2 (nazwa kodowa Half-Life’a 3) wystartowały”!

Żadnych innych informacji nie ujawniono, brak też potwierdzenia, czy kolejne przygody Gordona Freemana (ponoć w otwartym świecie) będą napędzane właśnie przez Source Engine 2. Nie pozostaje nic innego, jak czekać na oficjalną zapowiedź omawianych produktów.

http://www.gram.pl/news_9wzrJO23_Gabe_Newell_potwierdza_Half_Life_3_i_Source_Engine_2_w_produkcji.html

Opublikowano

Lipa jak dopiero zaczeli prace. Pewnie trolluje.

Opublikowano

My tu gadu gadu ale NFS MW to najladniejsza scigalka ever! :P

:rofl2:

Opublikowano

Nie widze w jego wypowiedzi odniesienia tylko do konsol więc napisał prawde.

Opublikowano

Pokazano muzyczkę z OS-a Wii U. Ah te Nintendo :)

Home:

Mii Maker 1:

Mii Maker 2:

Przez tę muzyczkę z Home będę bał się włączyć konsolę :( Za to te z Mii Maker, cudowne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.