Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Widzę, że ludzie, którzy niby są graczami z dużym stażem udają, że nie wiedzą, że konsole w każdej generacji praktycznie zawsze istotnie różniły się parametrami - obecna generacja to chyba wyjątek.

Jak Xbox był mocniejszy od PS2 to też się tak jaraliście? heh

Fan PS i hipokryta powinny być uznawane za synonimy ;)

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Napewno nie ja - Xbox 360 pierwsza konsola

Opublikowano

But what if you want to bring a game disc to a friend's house and play there? You'll have to pay a fee—and not just some sort of activation fee, but the actual price of that game—in order to use a game's code on a friend's account. Think of it like a new game, Harrison says.

http://kotaku.com/you-will-be-able-to-trade-xbox-one-games-online-micros-509140825

8p10n.gif?w=479

Jeżeli wsyztsko będzie w chmurach, to wystarczy swój profil pobrać pewnie.

Ale wtedy pewnie zablokują kumplowi achivmenty. ^^

To już potwierdzone info ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

But what if you want to bring a game disc to a friend's house and play there? You'll have to pay a fee—and not just some sort of activation fee, but the actual price of that game—in order to use a game's code on a friend's account. Think of it like a new game, Harrison says.

http://kotaku.com/you-will-be-able-to-trade-xbox-one-games-online-micros-509140825

8p10n.gif?w=479

Jeżeli wsyztsko będzie w chmurach, to wystarczy swój profil pobrać pewnie.

A jak używkę chcesz kupić, to pobierzesz profil kolesia, który ci tą grę sprzedaje?

Opublikowano

no nie rozumiem, ze nie zagram nie placac ponownie,  kwestia tylko jakie ceny będą ponownej aktywacji.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale nie ma się co śmiać z tych activation pass itp. Wydawcy pewnie wymuszą na Sony żeby im też to umożliwili, a ci będą musieli się dostosować.

Będą nas dymać, nieważne czy na XO czy PS4.

Opublikowano

no nie uzywki rozumiem, ze nie zagram nie placac ponownie,  kwestia tylko jakie ceny będą ponownej aktywacji.

Napisane jest w tym cytacie - PEŁNE, jak za nową grę.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Exy na PS3 to samograje, które się tylko ogląda - gó.wno.

Serial zamiast gry na X1 - zaje.biście.

Ok.

W tym KONKRETNYM przypadku, tak, bardziej się jaram serialem Halo niż kolejnym śmiesznym Killzone. Oglądając serial przynajmniej będę się dobrze bawił, w przeciwieństwie do ogrywania kolejnego tytułu tych holenderskich wyrobników.

Opublikowano

gdyby wspomnieli o tym na konferencji to nawet akcje Toyoty poszłyby w gore...

Opublikowano

no nie uzywki rozumiem, ze nie zagram nie placac ponownie,  kwestia tylko jakie ceny będą ponownej aktywacji.

Napisane jest w tym cytacie - PEŁNE, jak za nową grę.

Sporo informacji o Dekoderze jest przezabawnych, ale to jest smutne. IMO jeszcze może zmienią co do tego zdanie, jeżeli tylko gracze zagłosują portfelem.

PS. Już wiadomo dla czego EA zrezygnowało z passów.

Opublikowano

jeżeli Sony tego nie wprowadzi, to MS będzie ostro w (pipi)e. az mi się wierzyc nie chce.

Edytowane przez easye

Opublikowano

W zasadzie teraz to wydaje mi sie ze Sony tez czyms dowali nieprzyjemnym. Za rozowo to wszystko u nich wyglada. Skonczy sie tak że na wiesnackim Wii U wyladujemy ;(

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zawsze zostaje PC, na którym jest wolna amerykanka. ^_^

Opublikowano

Skonczy sie tak że na wiesnackim Wii U wyladujemy ;(

I ciekawe w co będziesz grał.

Przy zakupie nowej gry i pierwszym jej uruchomieniu konsola będzie musiała być podłączona do sieci.

Opublikowano

Jakby jutro Sony ogłosiło, że u nich takich rzeczy nie będzie, to myślę, że wielu ludzi by przeszło na ich stronę. Chociaż realistycznie, przy presji 3rd party bym na to nie liczył.

Ciekawe za to, co na to GameStop. Bo jak MS wyeliminuje ich największe źródło dochodów, to bym się nie zdziwił, jakby ich postraszyli, że mogą nie mieć miejsca w sklepach dla ich gier.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

http://kotaku.com/xbox-one-does-require-internet-connection-cant-play-o-509164109

Kotaku: If I’m playing a single player game, do I have to be online at least once per hour or something like that? Or can I go weeks and weeks?

Harrison: I believe it’s 24 hours.

Kotaku: I’d have to connect online once every day.

Harrison: Correct.

Nie mam już sił na ten pier.dolony syf. Każdy kto kupi nowego Xboxa jest częścią problemu, przykro mi.

Opublikowano

No wlasnie, na pewno bedzie z tego dym. Nie ma bata by Sony mialo takie samo wsparcie, nie od EA i innych. W zasadzie to bym sie nie zdziwil jakby po trochu okazywalo sie ze Sony ma de facto to samo. Xbox jest uwalony na starcie.

Opublikowano

Na E3 zapowiedza nowe Halo, nie ma bata ktos musi sie bic z Killzone. Juz to mowilem - byle do E3.

I tu się raczej mylisz pozwól że zacytuje newsa z PPE :

Po pokazie next-genowego wcielenia marki Xbox, Don Mattrick powiedział, iż na targach w Los Angeles dojdzie do ujawnienia zapowiadanej jako początek epickiej sagi sci-fi na miarę Halo i Gears of War gry Black Tusk Studios.

Więc bym się na nowe Halo nie napalał za bardzo......

Opublikowano

Albo Harrison jest dzisiaj naje.bany i nie wie co mówi, albo MS podjął parę tragicznych decyzji.

Opublikowano

>wymagany kinect

>blokowanie używanych gier

>konieczność podłączenia do sieci co 24h

gdzie to się kończy panie i panowie?

Opublikowano

W zasadzie teraz to wydaje mi sie ze Sony tez czyms dowali nieprzyjemnym. Za rozowo to wszystko u nich wyglada.

Tak na prawdę, to Microsoft tymi swoimi idiotycznymi pomysłami stworzył dla Sony nie lada okazje do tego aby przeciągnąć na swoją stronę większą ilość graczy. Konieczność płacenie dodatkowej kasy za odpalenie trybu multiplayer, blokada na używki, niedziałająca konsola bez kinecta, przymusowa instalacja gier na 500GB dysku, gdzie obecne gry na PS3 niekiedy ważą po blisko 50GB! A po drugiej stronie, jeżeli w Sony nikt psychicznie chory nie obejmie ważnego stanowiska, mamy wszystko po staremu. Multiplayer za free, ps+ ze świetną ofertą, jedynie tylko blokada używek może być decyzja wydawcy gry, chodz nie wiadomo jak to do konca będzie. Trzeba się nazywać Donsterydo albo daddy aby w obecnej sytuacji postawić na XOne.

Opublikowano

Na E3 zapowiedza nowe Halo, nie ma bata ktos musi sie bic z Killzone. Juz to mowilem - byle do E3.

I tu się raczej mylisz pozwól że zacytuje newsa z PPE :

Po pokazie next-genowego wcielenia marki Xbox, Don Mattrick powiedział, iż na targach w Los Angeles dojdzie do ujawnienia zapowiadanej jako początek epickiej sagi sci-fi na miarę Halo i Gears of War gry Black Tusk Studios.

Więc bym się na nowe Halo nie napalał za bardzo......

Niewazne, cokolwiek. W zasadzie to jak walka DriveClub z Forza 5. DriveClub nowe IP wiec wiadomo że każdy stawia że to będzie 6/10 i Forza to wciagnie noskiem. W przypadku FPS role sie odwroca. Choc Killzone to raczej mały boost, mniejszy niż Halo.

Opublikowano

Trochę mnie to przeraża.. bo można sobie tutaj tak gadać, że decyzje są tragiczne i w ogóle M$ strzelił sobie tym w kolano... a pewnie (pipi)a okaże się jak zawsze.. Będzie jak z online passami i z(pipi)anymi dlc.. Niby wszsycy po tym jadą a jednak miliony kupują.. i jest tego coraz więcej <_<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.