Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

TLOU robi Naughty Dog, Ins, ogarnij się. Ta gra to day1. Możesz sobie nie lubić PS3, ani Sony, ale Naughty Dog to jeden z dwóch, czy trzech najlepszych teamów w tej branży i nie ma co ich hejtować

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Most awkward unboxing ever.

Edytowane przez Linek

Opublikowano

kiedy sprowadza się jakość grafiki wyłącznie do odpustowych efektów, świecących się jak psu jajca tekstur i rozdzielczości w super wyebiście hd, to można się wtedy śmiać, kiedy ktoś powie, że gow 2 wyglądał swego czasu równie dobrze jak tytuły startowe na x360. można wtedy też powiedzieć, że dishonored czy deus ex wyglądają jak sraka. co do grafiki w nadchodzącym tlou, to myślę, że za sprawą obcykanej na maksa architektury sprzętu ma szansę się obronić w obliczu tytułów startowych kolejnej generacji.

Opublikowano

Brawo, odkryliscie ze design stanowi bardzo wazna rzecz w przypadku oprawy. Dzieki, ze mnie o tym uswiadomiliscie bo kolejne lata bym zyl w niewiedzy xDDDDDD

Problem jest taki (dla was chyba), ze TLoU ma realistyczny design wiec uzyskanie czegos takiego jest stosunkowo proste majac odpowiedni zapas mocy.

Kazub:

Deus ex wyglada jak sraka. W tym przypadku design nie potrafi ukryc padacznej strony technicznej.

Greg:

Dla mnie TLoU to day jakis tam po premierze :P Uncharted to dla mnie przereklamowana i prostacka seria, a Naughty Dog jest jednym z najlepszych teamow owszem, ale jezeli chodzi tylko o poziom graficzny.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

90a81d1b696b22be.jpg

Się porobiło, wpisujcie miasta które biją się w pierś.

Opublikowano

No, lepiej udzielać się na gameonly gdzie bobany spamują wszystkie tematy o grach na X360 :P Na szczęście FPE ma ten niechlubny okres już za sobą :)

Opublikowano

My tylko chcemy zachować balans we wszechświecie. Bronimy ten portal przed przeistoczeniem się w drugie ps3site

no i bronimy forumka przed zmianą w następne gejolny?

czy nie ...

Opublikowano

Piszcie coś bo nudy w pracy :P

Opublikowano

90a81d1b696b22be.jpg

ale o co chodzi? co się stało? bo coś nie do końca rozumiem ;)

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

90a81d1b696b22be.jpg

ale o co chodzi? co się stało? bo coś nie do końca rozumiem ;)

Czego tu nie rozumieć?

OCENY WONDERBOOKA, KOLEJNY HIT SONY

The Guardian 4/5

http://www.guardian.....-spells-review

Gamespot 8/10

https://www.youtube.....eature=g-all-u

PushSquare 7/10

http://www.pushsquar....book_of_spells

IGN Italy 8.5/10

http://it.ign.com/re....magico-di-Sony

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

a znajac zycie Beyond i TLoU pojawia sie jak juz bedzie nowy X i ogolnie grafika w tych grach juz nie bedzie jarac (a nie oszukujmy sie, to ona gra glowne skrzypce tutaj =/).

Jesteś aż takim optymistą, jeżeli chodzie o premierę nowego X lub pesymistą jeżeli mowa o premierach Beyond i TLoU?

Beyond kupią gracze, którym przypadł do gustu HR i tego typu rozgrywka, grafika jest tylko dodatkiem. TLoU jest podobnie, graficznie to poziom do którego przyzwyczaił nas już ND, ale to co naprawdę rzuca się w oczy to gameplay, interakcja między postaciami. IMO nigdy wcześniej czegoś takiego w grach nie było. Rewolucja to nie jest, ale na pewno ewolucja i mogę się założyć, ze gry pisane już na next-geny będą wzorować się właśnie na TLoU, tak jak to miało miejsce z serią Uncharted.

PS. Wonderbook wydaje się idealny prezentem pod gwiazdę dla najmłodszych dzieci.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Z drogi, fala idzie! :verymad:

Opublikowano

Omg, pokazali ofertę Plusa dla Vity.

Więc jak dobrze rozumiem... Kupując Plusa masz dostęp do gier z PS3 jak i Vity? To jest... to jest najlepsza oferta w historii gamingu.

Opublikowano

Moim zdaniem PS+ to takie oszukane free-to-play. Dostajesz gierki ktorych pewnie bys nie kupil,sprobojesz i moze ci sie spodoba. Mozna sie przejechac, mozna wiele zyskac. Sam pomysl mi sie strasznie podoba, choc do tej pory wiekszosc mocnych gier z ps+ ogralem

Yeti, nie prezent pod gwiazde a pod choinke <ok>

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Po tym co wrzucili do plusa na Vita widać, że sytuacja konsoli musi być tragiczna - jedyne gry, które się sprzedają na ten sprzęt. PSP GO! all over again.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Oferta w PS+ dla Vity bez szału. No bo co innego mogli dać xd? Większość posiadaczy tego szrota i tak ograła już udostępnione tytuły.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cokolwiek Sony nie zrobi - xboty będą twierdzić, że to źle. Podejrzewam, że gdybyśmy mieli dostać wszystkie gry za darmo i lodzika gratis - także byłoby narzekanie. Ale to mnie akurat nie dziwi jeśli chodzi o niektóre osoby.

Opublikowano

Cokolwiek Sony nie zrobi - xboty będą twierdzić, że to źle. Podejrzewam, że gdybyśmy mieli dostać wszystkie gry za darmo i lodzika gratis - także byłoby narzekanie. Ale to mnie akurat nie dziwi jeśli chodzi o niektóre osoby.

no bez kitu

Opublikowano

A co tam wrzucili?

Opublikowano

Nikt nie mówi, że źle. Ale jak Sony daje do Vita w ramach abonamentu JEDYNE gry które się sprzedają, to nikt mi nie powie, że robią to z dobroci serca :P Są pod ścianą i tyle, nie sprzedaje się ani Vita ani gry na nią i to jest fakt.

Opublikowano

Nikt nie mówi, że źle. Ale jak Sony daje do Vita w ramach abonamentu JEDYNE gry które się sprzedają, to nikt mi nie powie, że robią to z dobroci serca :P Są pod ścianą i tyle, nie sprzedaje się ani Vita ani gry na nią i to jest fakt.

Chu.j mnie obchodzi dlaczego dają, ważne że Sony daje gry za pół darmo a Microsoft tylko potrafi brać kasę za granie online jako jedyna firma na świecie.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

A co tam wrzucili?

Uncharted i Gravity Daze.

Opublikowano

Andrew ma rację - konsumenta najmniej obchodzi dlaczego dostaje dany tytuł. A z Vitą jest lepiej - Ubi jest zaskoczone dobrą sprzedażą AC III Liberation, która jest z półtora raza wyższa niż zakładano, a mowa tylko o pudełkach. Więc ten cały "kryzys" Vity napędzany jest na forach tematycznych. A PS+ jeśli będzie dobrze reklamowany to opchnie Sony dużo konsol, zwłaszcza, że w przyszłym roku planują obniżkę o prawdopodobnie 50 eurasów.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.