Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

TLOU robi Naughty Dog, Ins, ogarnij się. Ta gra to day1. Możesz sobie nie lubić PS3, ani Sony, ale Naughty Dog to jeden z dwóch, czy trzech najlepszych teamów w tej branży i nie ma co ich hejtować

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 412 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Most awkward unboxing ever.

Edytowane przez Linek

Opublikowano

kiedy sprowadza się jakość grafiki wyłącznie do odpustowych efektów, świecących się jak psu jajca tekstur i rozdzielczości w super wyebiście hd, to można się wtedy śmiać, kiedy ktoś powie, że gow 2 wyglądał swego czasu równie dobrze jak tytuły startowe na x360. można wtedy też powiedzieć, że dishonored czy deus ex wyglądają jak sraka. co do grafiki w nadchodzącym tlou, to myślę, że za sprawą obcykanej na maksa architektury sprzętu ma szansę się obronić w obliczu tytułów startowych kolejnej generacji.

Opublikowano

Brawo, odkryliscie ze design stanowi bardzo wazna rzecz w przypadku oprawy. Dzieki, ze mnie o tym uswiadomiliscie bo kolejne lata bym zyl w niewiedzy xDDDDDD

Problem jest taki (dla was chyba), ze TLoU ma realistyczny design wiec uzyskanie czegos takiego jest stosunkowo proste majac odpowiedni zapas mocy.

Kazub:

Deus ex wyglada jak sraka. W tym przypadku design nie potrafi ukryc padacznej strony technicznej.

Greg:

Dla mnie TLoU to day jakis tam po premierze :P Uncharted to dla mnie przereklamowana i prostacka seria, a Naughty Dog jest jednym z najlepszych teamow owszem, ale jezeli chodzi tylko o poziom graficzny.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

90a81d1b696b22be.jpg

Się porobiło, wpisujcie miasta które biją się w pierś.

Opublikowano

No, lepiej udzielać się na gameonly gdzie bobany spamują wszystkie tematy o grach na X360 :P Na szczęście FPE ma ten niechlubny okres już za sobą :)

Opublikowano

My tylko chcemy zachować balans we wszechświecie. Bronimy ten portal przed przeistoczeniem się w drugie ps3site

no i bronimy forumka przed zmianą w następne gejolny?

czy nie ...

Opublikowano

Piszcie coś bo nudy w pracy :P

Opublikowano

90a81d1b696b22be.jpg

ale o co chodzi? co się stało? bo coś nie do końca rozumiem ;)

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

90a81d1b696b22be.jpg

ale o co chodzi? co się stało? bo coś nie do końca rozumiem ;)

Czego tu nie rozumieć?

OCENY WONDERBOOKA, KOLEJNY HIT SONY

The Guardian 4/5

http://www.guardian.....-spells-review

Gamespot 8/10

https://www.youtube.....eature=g-all-u

PushSquare 7/10

http://www.pushsquar....book_of_spells

IGN Italy 8.5/10

http://it.ign.com/re....magico-di-Sony

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

a znajac zycie Beyond i TLoU pojawia sie jak juz bedzie nowy X i ogolnie grafika w tych grach juz nie bedzie jarac (a nie oszukujmy sie, to ona gra glowne skrzypce tutaj =/).

Jesteś aż takim optymistą, jeżeli chodzie o premierę nowego X lub pesymistą jeżeli mowa o premierach Beyond i TLoU?

Beyond kupią gracze, którym przypadł do gustu HR i tego typu rozgrywka, grafika jest tylko dodatkiem. TLoU jest podobnie, graficznie to poziom do którego przyzwyczaił nas już ND, ale to co naprawdę rzuca się w oczy to gameplay, interakcja między postaciami. IMO nigdy wcześniej czegoś takiego w grach nie było. Rewolucja to nie jest, ale na pewno ewolucja i mogę się założyć, ze gry pisane już na next-geny będą wzorować się właśnie na TLoU, tak jak to miało miejsce z serią Uncharted.

PS. Wonderbook wydaje się idealny prezentem pod gwiazdę dla najmłodszych dzieci.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Z drogi, fala idzie! :verymad:

Opublikowano

Omg, pokazali ofertę Plusa dla Vity.

Więc jak dobrze rozumiem... Kupując Plusa masz dostęp do gier z PS3 jak i Vity? To jest... to jest najlepsza oferta w historii gamingu.

Opublikowano

Moim zdaniem PS+ to takie oszukane free-to-play. Dostajesz gierki ktorych pewnie bys nie kupil,sprobojesz i moze ci sie spodoba. Mozna sie przejechac, mozna wiele zyskac. Sam pomysl mi sie strasznie podoba, choc do tej pory wiekszosc mocnych gier z ps+ ogralem

Yeti, nie prezent pod gwiazde a pod choinke <ok>

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Po tym co wrzucili do plusa na Vita widać, że sytuacja konsoli musi być tragiczna - jedyne gry, które się sprzedają na ten sprzęt. PSP GO! all over again.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Oferta w PS+ dla Vity bez szału. No bo co innego mogli dać xd? Większość posiadaczy tego szrota i tak ograła już udostępnione tytuły.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cokolwiek Sony nie zrobi - xboty będą twierdzić, że to źle. Podejrzewam, że gdybyśmy mieli dostać wszystkie gry za darmo i lodzika gratis - także byłoby narzekanie. Ale to mnie akurat nie dziwi jeśli chodzi o niektóre osoby.

Opublikowano

Cokolwiek Sony nie zrobi - xboty będą twierdzić, że to źle. Podejrzewam, że gdybyśmy mieli dostać wszystkie gry za darmo i lodzika gratis - także byłoby narzekanie. Ale to mnie akurat nie dziwi jeśli chodzi o niektóre osoby.

no bez kitu

Opublikowano

A co tam wrzucili?

Opublikowano

Nikt nie mówi, że źle. Ale jak Sony daje do Vita w ramach abonamentu JEDYNE gry które się sprzedają, to nikt mi nie powie, że robią to z dobroci serca :P Są pod ścianą i tyle, nie sprzedaje się ani Vita ani gry na nią i to jest fakt.

Opublikowano

Nikt nie mówi, że źle. Ale jak Sony daje do Vita w ramach abonamentu JEDYNE gry które się sprzedają, to nikt mi nie powie, że robią to z dobroci serca :P Są pod ścianą i tyle, nie sprzedaje się ani Vita ani gry na nią i to jest fakt.

Chu.j mnie obchodzi dlaczego dają, ważne że Sony daje gry za pół darmo a Microsoft tylko potrafi brać kasę za granie online jako jedyna firma na świecie.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

A co tam wrzucili?

Uncharted i Gravity Daze.

Opublikowano

Andrew ma rację - konsumenta najmniej obchodzi dlaczego dostaje dany tytuł. A z Vitą jest lepiej - Ubi jest zaskoczone dobrą sprzedażą AC III Liberation, która jest z półtora raza wyższa niż zakładano, a mowa tylko o pudełkach. Więc ten cały "kryzys" Vity napędzany jest na forach tematycznych. A PS+ jeśli będzie dobrze reklamowany to opchnie Sony dużo konsol, zwłaszcza, że w przyszłym roku planują obniżkę o prawdopodobnie 50 eurasów.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.