Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Hahaha, Musiol roz(pipi)al !

Ja tam jestem spokojny Paliodor - piekne 2 tytuly na start, czuje, ze moga spokojnie powalczyc by wygrac nowa generacje !

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

No potencjalne GoTY jak nic :sorcerer:

Już się nie mogę doczekać tych min gdy się okaże, że te cale super duper gierki jakie zapowiadają na PS4/X360 w częsci okażą się słabizną. No ale magiczne hasło "next gen" działa jak magnes.

Opublikowano

Halo: Spartan Assault is a top-down twin-stick shooter for Windows 8 devices inspired by classic arcade shooters Robotron and Total Carnage.

>Halo

>top-down twin-stick shooter

Hm, coś czuje że kilka wystrzałów z rewolweru może paść dzisiaj w siedzibie Bungie.

Opublikowano

co do tej gierki muzycznej to typowa popierdółka, ile można machać łapami i patrzeć jak na ekranie z tego powodu pojawiają sie światełka? 

no ile można? 10 min? raczej nie więcej, chyba że sie jest dzieckiem autystycznym 

dobra by była jako minis na xbla za 5 centów 

Edytowane przez Yano

Opublikowano

marketingowo MS juz bardziej dupy dac nie moze...

Żebyś się nie zdziwił.
Opublikowano

no poki co to lista exow na PS4 nie jest pokazniejsza.

Z tej całej listy to tylko 1-2 gry warte uwagi :/ 

Opublikowano

dlaczego ja nic nie mam z W8 :(

Opublikowano

Sonoklapy jak zwykle nie potrafią czytać. Ani jedna gra, ani druga nie jest jedną z tych 15, które zapowiedział MS:

- mają to być tylko gry na Xone,

- tylko produkcje których wydawcą jest Microsoft Studios.

(potwierdzone już dawno temu przez Phila Spencera).

Anie jedna ani druga się na to nie łapie. Jak zwykle fail.

Opublikowano

Typfon - zaktualizuj system za 69 zeta ^^

Don - nie psuj zabawy !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Don spokojnie, przecież pośmiać się z jakiegoś casualowego badziewia zawsze dobra rzecz :D

Opublikowano

Don spokojnie, przecież pośmiać się z jakiegoś casualowego badziewia zawsze dobra rzecz :D

Wiadomo, ale wprowadzanie innych w błąd to trochę co innego ;)

Opublikowano

nie mam gdzie

- na jednym lapie pracuję żona i ma trochę swojego oprogramowania, nie będę się bawił 3 dni w sprawdzanie kompatybilności

- eeepc nadaję się do ... no właściwie niczego :P

- jeszcze jeden jest zalany :P

:(

Halo na komóreczce to było by pięknę :*

Opublikowano

Ty jestes przykladem tego ze mozna byc xbotem nie posiadajac nawet konsoli. Micro nie pokazal w sumie nic oprocz 2 renderow. Zarowno sony jak i microsoft pokaze swoje gry na e 3 i tak jak wielbicielom xboxa wystarczy gow halo fable i cos tam jeszcz tak mi wystarczy ze dadza killzone uncharted nowego kratosa i biore ps4.

Opublikowano

mam nadzieje, ze na E3 zobaczymy FIFE i PESa na nowych silnikach!

Opublikowano

O PESie na next-geny zapomnij. Konami potwierdziło, że w tym roku nie będzie. Zamiast upscalować całość chcą zbudować wersję na PS4/Xbone od zera.

Opublikowano

ja na moment wroce do tematu grania na PC. Bez kitu to naprawde jest chyba dla najwytrwalszych...

Probowalem odpalkic u siebie ostatnia jedna gier, ciagle czegos brakowalo- a to plikow DLL, a to DX byl niezgodny, to to to tamto.

Dzisiaj dostalem lapka znajomej, bo synowi nie dziala FIFA 13.

No rzeczywiscie - wykrzacza sie na samym starcie, czytam fora:

pierwszy problem występuje przy wczytywaniu ustawień osobistych. Po zatwierdzeniu jednego z profilów gra wyłącza się i użytkownik jest w pulpicie windowsa. Da rade jakoś łaskawie odpalić grę dzięki tworzeniu nowych profili zamiast wczytywaniu już istniejących...tylko co z tego ? Gra wygląda jak mario bros z nintendo, tak jakby nie akceptowała wcześniej ustawionych rozdzielczości i odpalała się na 800x600. Gram na laptopie i obraz był ucięty a grafika jest jedną wielką pikselozą.

Z góry informuje że próbowałem już chyba każdego sposobu zaczynając od tych podstawowych : sterowniki do karty graficznej najnowsze, direx 11, nie ma polskich znaków w nazwie komputera / użytkownika, plik replay0 jest tylko do odczytu (inaczej gra w ogóle sie nie odpala) itp itd można wymieniać.... Na koniec przy okazji chciałbym się zapytać jak wygląda reklamacja i czy bez problemu odzyskam swoje wyrzucone w błoto pieniądze ?

Granie na PC - LOOOOOL!

Kto kupuje laptopy do grania (no chyba, że dedykowane po 4tys w górę) ?  Producenci gier często zaznaczają, że ich produkt może nie współpracować z kartami stosowanymi w lapkach, więc, to tak, jakbyś próbował grać w FIFA na Polystation 3 lub Ybox 360.

Opublikowano

mam nadzieje, ze na E3 zobaczymy FIFE i PESa na nowych silnikach!

w dziale pes2014 dałem dziś obrazki z nowego PES'a na nowym silniku. Tak jak pisał Musiol - zaryzykowali i robią w tym roku tylko wersję na current geny a za rok od podstaw wersję na next geny. Jedyne co będzie tegoroczną i przyszłoroczną edycję scalać to FoxEngine

Opublikowano

ja na moment wroce do tematu grania na PC. Bez kitu to naprawde jest chyba dla najwytrwalszych...

Probowalem odpalkic u siebie ostatnia jedna gier, ciagle czegos brakowalo- a to plikow DLL, a to DX byl niezgodny, to to to tamto.

Dzisiaj dostalem lapka znajomej, bo synowi nie dziala FIFA 13.

No rzeczywiscie - wykrzacza sie na samym starcie, czytam fora:

pierwszy problem występuje przy wczytywaniu ustawień osobistych. Po zatwierdzeniu jednego z profilów gra wyłącza się i użytkownik jest w pulpicie windowsa. Da rade jakoś łaskawie odpalić grę dzięki tworzeniu nowych profili zamiast wczytywaniu już istniejących...tylko co z tego ? Gra wygląda jak mario bros z nintendo, tak jakby nie akceptowała wcześniej ustawionych rozdzielczości i odpalała się na 800x600. Gram na laptopie i obraz był ucięty a grafika jest jedną wielką pikselozą.

Z góry informuje że próbowałem już chyba każdego sposobu zaczynając od tych podstawowych : sterowniki do karty graficznej najnowsze, direx 11, nie ma polskich znaków w nazwie komputera / użytkownika, plik replay0 jest tylko do odczytu (inaczej gra w ogóle sie nie odpala) itp itd można wymieniać.... Na koniec przy okazji chciałbym się zapytać jak wygląda reklamacja i czy bez problemu odzyskam swoje wyrzucone w błoto pieniądze ?

Granie na PC - LOOOOOL!

LOL o czym ty pier,dolisz za przeproszeniem. Więcej kłopotów miałem z odpaleniem gry PS1 z PSN na PS3 (instalowanie instalek i te sprawy) niż z jakąkolwiek grą na PC. Steam robi WSZYSTKO za Ciebie. Instalujesz Steam, kupujesz grę, klikasz graj i przy pierwszym odpaleniu program sam instaluje/konfiguruje wszystkie te dodatkowe pierdoły typu DirectX, .NET itd. Nawet patchowanie jest prostsze niż na PS3 - robi się samo w tle, kiedy na konsoli musisz włączyć grę i samemu i potwierdzać te głupoty.

Opublikowano

Od kiedy FIFA jest na steam? 

Opublikowano

(pipi) wiesz. Podalem przyklad, nie tylko z wypasionego lapka, ale wiekszosc for pisze jakie nieziemskie problemy sa z odpaleniem tej gry czy to na 8mce, czy na 7dmce. Ludzie o zwroty pytaja, bo maja dosyc czekania na patch.

Pomijam juz fakt by komukolwiek kazac zakladac nowego uzytkownika, zmieniac nazwe komputera, pliki ,by byly tylko do odczytu, reinstalowac WMP i inne bzdury, by dana gra ruszyła.

No niestety - pomimo zastosowania wiekszosci przykladow, na lapku typowym do grania zagrac nie zdolalem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Właśnie ostatnio krąży plotka, że Arcane (Dishonored) ma dokończyć Prey 2.

A nie mają czasem go robić od nowa ? Ostatnio były pracownik Human Head (obecnie jest w Volition) żalił się że Prey 2 był już gotowy mimo to Bethesda powiedziała niet.

Opublikowano

i biore ps4.

Ty jestes przykladem tego ze mozna byc xbotem nie posiadajac nawet konsoli. Micro nie pokazal w sumie nic oprocz 2 renderow. Zarowno sony jak i microsoft pokaze swoje gry na e 3 i tak jak wielbicielom xboxa wystarczy gow halo fable i cos tam jeszcz tak mi wystarczy ze dadza killzone uncharted nowego kratosa i biore ps4.
Killzone to syf(dla mnie),DriveClub(nie przepadam za racerami),Deep Down pewnie będzie multiplatfroma. InFamous i Knack może być fajne. Mówię tylko o exach

Ja i xbot XDDD

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

(pipi) wiesz. Podalem przyklad, nie tylko z wypasionego lapka, ale wiekszosc for pisze jakie nieziemskie problemy sa z odpaleniem tej gry czy to na 8mce, czy na 7dmce. Ludzie o zwroty pytaja, bo maja dosyc czekania na patch.

Pomijam juz fakt by komukolwiek kazac zakladac nowego uzytkownika, zmieniac nazwe komputera, pliki ,by byly tylko do odczytu, reinstalowac WMP i inne bzdury, by dana gra ruszyła.

No niestety - pomimo zastosowania wiekszosci przykladow, na lapku typowym do grania zagrac nie zdolalem.

pewnie gra sie wysypuje bo na lapach maja jakies intele hd czy inne cuda. A te cudowne radeony co są to sie zapewne nie wlaczaja przy grach tylko trzeba 3 razy kliknac aby wymusic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.