Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Ale o czym tu dyskutować, twój kolega to idiota i tyle, może ma jedynie rację odnośnie większej ilości trudniejszych i ambitniejszych tytułów na PC, ale to nic nie znaczy. Ja nie mam zamiaru grać w Microsoft Flight Simulatora tylko dlatego że jest trudny i wymaga miesięcy masterowania by wylecieć z Okęcia.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 400 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Chyba inne pokolenie graczy. Ogólnie wszyscy starzy znajomi, z którymi gadam to grają na PC w World of Tanks. Jakieś klany, "masterowanie" do usrania etc. Idź graj w swojego Battlefielda czy Coda, skacz jak małpa i strzelaj jak debil, gdzie popadnie :confused: Chłopaki zatrzymali się w czasie, a kiedyś byli kumaci jak byli przed 30 stką :) w mentalności oczywiście :)

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Dixi, ale o czym tu gadać? Gość cierpi na przerost ambicji. Pewnie ogląda tylko birmańskie filmy o sraniu w zaroślach gardząc hollywoodzkimi produkcjami, czyta Hertę Müller, a z kobiet podoba mu się Agata Buzek i inne panie z "trudnym" typem urody. No dobra, są i tacy ludzie. Kogo oni obchodzą? Nie ma sensu dyskusja z kimś takim. No bo jaki jest sens dyskutowania z kimś kto tobą gardzi?

Opublikowano

Gardzi, że Ja stary hardcorowiec gram teraz w gry, które są dziecinnie proste :) i po za debilnym strzelaniem na "pałę" nic więcej nie wymagają od gracza :confused:

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

ty, wez mu daj po prostu pada do reki, wrzuc go na jakis server HARDCORE i streamuj. zobaczymy czy bedzie kozakiem:D

Opublikowano

Ale po co masz mu cokolwiek udowadniać? Bez sensu. Chyba jesteś już po 30stce i nie musisz się kolegom tłumaczyć co robisz po szychcie w domu? Jak oni wolą masterować czołgi to niech sobie masterują. Jak wolą grać w WoWa to niech grają w WoWa. To, że kolo krytykuje TWÓJ sposób spędzania wolnego czasu świadczy o nim, nie o Tobie. To chyba jasne.

Opublikowano

Ma PS3 (ogląda na niej filmy) i nakręciłem go na Cod przez chwilę ( wiem nie za dobry przykład) i powiedział tak: Pierwszy raz zagrałem w twojego Coda i w ciągu 2 miesięcy doszedłem ciebie w prestiżu. Faktycznie ja grałem od 6 miesięcy Jego słowa:. Pierwszy raz zagrałem w tę grę online i w ciągu miesiąca byłem już na tyle dobry by grać jak równy równy z typami co jadą w niego od lat 5 :) Zero skilla, zwykła prymitywna sieka na debila. Choć zagraj z nami w WOT a będziesz baty dostawał na wstępie i może za rok będziesz umiał dobrze grać.

Opublikowano

Ma PS3 (ogląda na niej filmy) i nakręciłem go na Cod przez chwilę ( wiem nie za dobry przykład) i powiedział tak: Pierwszy raz zagrałem w twojego Coda i w ciągu 2 miesięcy doszedłem ciebie w prestiżu. Faktycznie ja grałem od 6 miesięcy Jego słowa:. Pierwszy raz zagrałem w tę grę online i w ciągu miesiąca byłem już na tyle dobry by grać jak równy równy z typami co jadą w niego od lat 5 :) Zero skilla, zwykła prymitywna sieka na debila. Choć zagraj z nami w WOT a będziesz baty dostawał na wstępie i może za rok będziesz umiał dobrze grać.

O kurde, ten twój kolega to jest gość. Rozwala czołgi w grze, szkoda że tak nie umiem, a chciałbym być taki super jak on. Powiedz mu że mate5 z internetu go podziwia.

Opublikowano

Super. Gość jest dobry w rytmiczne klikanie myszką. Świetnie! Tylko nie rozumiem po co chcesz go przekonać do swojego hobby? Niech sobie gra w czołgi, a Ty graj sobie w Uncharted. Wyzywanie się od debili, dzieci i inne takie jest głupie. Nie sądzisz?

Opublikowano

Ale to dlatego, że to COD. Nie dlatego, że na konsoli. :potter:

Opublikowano

Ten temat zapodałem, bo pamiętam podejście Stony do tych kwestii i teraz na żywo poczułem to co On tutaj miał na myśli pisząc kąsolomaniacy :confused: Ten sam typ myślenia co moi starzy znajomi.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

I tak te 10 czy 15 sztuk będzie ciężko sprzedać do świąt

Jeśli się nie mylę to już się sprzedały :blum1:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Bo nikt inny nie gra w Mariana?

Opublikowano

Ciekawa lektura odnośnie procka w Wii U. Ciekawa, bo wypowiada się wreszcie ktoś, kto ma o tym trochę pojęcia, a nie jakieś dziennikarzyny, którzy pewnie mnożą częstotliwość taktowania zegara razy ilość rdzeni ;/.

http://d-serious.pl/?p=25768#more-25768

Opublikowano

To chyba Gregz aka Albert wykupił wszystkie.

Nie kupię konsoli na której nie ma gier. Mylisz mnie chyba z kimś innym

Opublikowano

Ciekawa lektura odnośnie procka w Wii U. Ciekawa, bo wypowiada się wreszcie ktoś, kto ma o tym trochę pojęcia, a nie jakieś dziennikarzyny, którzy pewnie mnożą częstotliwość taktowania zegara razy ilość rdzeni ;/.

http://d-serious.pl/...5768#more-25768

WiiU ma 4 razy więcej ramu i 2 razy wydajniejszy gpu dlatego jestem pewien że możemy się spodziewać gier ładniejszych niż Uncharted 3. Już startowe tytuły prezentują poziom ps3 i x360. Wyglądałyby zdecydowanie lepiej gdyby nie pośpiech podczas konwersji. Nie mogę się już doczekać nowej Zeldy na poziomie graficznym zbliżonym do tej z e3 2011.

Opublikowano

Andrew, w Wii U masz 2 GB Ram, ale 1 GB idzie na potrzeby systemu, a 1 GB na gry. Devsi mają do dyspozycji 1 GB. I ten 1 GB jest wolniejszy o 40 % od PS3/Xbox 360.

Oczywiście, Wii U odpali gry ładniejsze niż PS3/Xbox 360, ale na next genowe multiplatformy raczej bym nie liczył.

Pytanie, czy devom będzie się chciało cyzelować multiplatfromy pod Wii U jak NG Uncharted 3 - moim zdaniem nie.

Oczywiście Big N wyciśnie ostatnie soki z konsolki, ale to bardzo przypomina sytuację z Wii - której Big N chciało uniknąć.

Nie wiem jak z zegarem w GPU, ale w wolniejszy zegar w CPU to może być zły znak,

Opublikowano

Pytanie, czy devom będzie się chciało cyzelować multiplatfromy pod Wii U jak NG Uncharted 3 - moim zdaniem nie.

że co ? :unknown:
Opublikowano
  • Autor

Mozliwe, ze drugi giga bedzie uwalniany dla developerow, tak jak to jest w przypadku 3DSa.

Opublikowano

No możliwe, info oficjalne mówi o 1 GB i tego się trzymam.

Opublikowano

Jakie ceny PS4/NextBoxa (ujawniono już nazwę?) przewidujecie i dlaczego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.