wrog 608 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jakby się ktoś zastanawiał: As you can imagine, there are a tremendous number of new players connecting to Halo 4 right now. We’re aware that some users are experiencing occasional issues connecting to the Halo 4 services. Please bear with us as we continue to work through these issues during the launch period. http://support.xbox.com/pl-pl/xbox-live-status Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Paaanie koorwa, waypoint ledwo dyszy, populacja playlist ma błędy, wyzwania się nie nabijają, te wszystkie challenge rodem z Gearsów 3 się nie aktualizują, no i "The Halo 4 server is not available at this time". Trochę taki falstart narazie. Edytowane 7 Listopada 2012 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Paaanie koorwa, waypoint ledwo dyszy, populacja playlist ma błędy, wyzwania się nie nabijają, te wszystkie challenge rodem z Gearsów 3 się nie aktualizują, no i "The Halo 4 server is not available at this time". Trochę taki falstart narazie. norma za dużo usług pozmieniali i nie wyrabiają, wczoraj próbowaliśmy grac z ziomkami raz na 6 meczy pozwalało nam się razem połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Czy ta gra ma jakiś file browser, który mogę przeglądać na kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Paaanie koorwa, waypoint ledwo dyszy, populacja playlist ma błędy, wyzwania się nie nabijają, te wszystkie challenge rodem z Gearsów 3 się nie aktualizują, no i "The Halo 4 server is not available at this time". Trochę taki falstart narazie. norma za dużo usług pozmieniali i nie wyrabiają, wczoraj próbowaliśmy grac z ziomkami raz na 6 meczy pozwalało nam się razem połączyć Myślę, że decydujące znaczenie ma jednak fakt, że to największe otwarcie dla pojedynczej gry w serii, może nawet nie doszacowali zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jak już pisałem w przypadku Reacha było dokładnie to samo - nie nabijało statsów, nie pokazywało prawdziwego lvl itp. Ja kompletnie nie jestem tym zaskoczony, ba, ja się właśnie tego spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
NiXoN 9 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Bronx no oki, ale jak taka sytuacja miala miejsce podczas premiery Reacha to MS mogl się lepiej przygotowac i wyciagnąć jakies wnioski z poprzedniego launchu. Wczoraj było to naprawde wk.... tak więc troche dupska dali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja od 18 do 23 mogłem bezproblemowo pograć, później faktycznie zaczęło się sypać. Dzisiaj będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
popeqPL 21 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ciężko uniknąć takich akcji przy launchu takich tytułów. Blizzard przy każdym dodatkoy do WOW przerabia to samo i nie wynika to w żadnym wypadku z braku doświadczenia. Teoretycznie dzwoniąc w Sylwestra też można jechać po operatorach że siec nie wyrabia a powinna, jest chwilowy over-logging ale się uspokoi :-) Kampanie kończyć w tym czasie! Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 popeqPL dobrze prawi, polać mu ! Dodatkowo jestem pewien, że więcej osób odpaliło w dniu premiery H4 niż Kicza jak wychodził. Cytuj Odnośnik do komentarza
soggare_PL 0 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 dodawać do znajomych, spartan ops na legendary chętnie zrobię ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 ja tak się wciągnęłem w multi że w kampani siedzię na poczatku 3 misji ... o Ops pomyślę jak skończę Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Pisać kto chce dziś wieczorem ograć Spartan Ops Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Mogę spróbować, jeszcze tego nie ruszałem. A wieczór to która? 20 - 21sza ok? ;] Ale ten Flood jest głupi, 3 razy to ruszyłem próbując zrozumieć ale nie, to bez sensu. Chyba, że zgrana ekipa bo tak to bida. Zauważyliście , że ludzie głównie głosują na Heaven? Zdecydowanie najfajniejsza mapa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Pisać kto chce dziś wieczorem ograć Spartan Ops chetnie, ale tylko na legendary i okolo 20stej Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Oczywiście pojedziemy na legendary, gdzieś między 20 a 21 piszcie na XBL. Cytuj Odnośnik do komentarza
popeqPL 21 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 ja chętny na każde multi od 19:00 - uprzedzam jednak, że hardcorowo nie ogrywałem wcześniejszych Halo na legendary, więc pytanie do znawców: jak wygląda poziom legendary w tym trybie ? Jak ktoś sobie nie poradził z kampania na tym poziomie to jest sens żeby podchodzić w ogóle podchodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 ja chętny na każde multi od 19:00 - uprzedzam jednak, że hardcorowo nie ogrywałem wcześniejszych Halo na legendary, więc pytanie do znawców: jak wygląda poziom legendary w tym trybie ? Jak ktoś sobie nie poradził z kampania na tym poziomie to jest sens żeby podchodzić w ogóle podchodzić ? Jak grasz samemu to trzeba trochę pokombinować, generalnie najlepiej kosić przeciwników z daleka (snajpa/dmr albo jakiś jej ufocki odpowiednik). Pamiętaj też, że niektóre pozornie trudne momenty można po prostu przebiec na pałę od checkpointa do checkpointa. Ja grasz z kimś to Legendary robi się sporo łatwiejsze, wystarczy, że jedna osoba trzyma dystans, a reszta może się wpieprzać w sam środek zadymy i respawnować w nieskończoność przy deadzie, chyba, że gracie z Iron Skullem Cytuj Odnośnik do komentarza
popeqPL 21 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 ja chętny na każde multi od 19:00 - uprzedzam jednak, że hardcorowo nie ogrywałem wcześniejszych Halo na legendary, więc pytanie do znawców: jak wygląda poziom legendary w tym trybie ? Jak ktoś sobie nie poradził z kampania na tym poziomie to jest sens żeby podchodzić w ogóle podchodzić ? Jak grasz samemu to trzeba trochę pokombinować, generalnie najlepiej kosić przeciwników z daleka (snajpa/dmr albo jakiś jej ufocki odpowiednik). Pamiętaj też, że niektóre pozornie trudne momenty można po prostu przebiec na pałę od checkpointa do checkpointa. Ja grasz z kimś to Legendary robi się sporo łatwiejsze, wystarczy, że jedna osoba trzyma dystans, a reszta może się wpieprzać w sam środek zadymy i respawnować w nieskończoność przy deadzie, chyba, że gracie z Iron Skullem ...a zatem czy nie jest trochę tak że gra się na Legendary dla samego grania na Legendary, a Fun i miodność i tak większa będzie piętro niżej na Heroic, gdzie nie respawni się co sekundę i nie rushuje od chekcpointa do checkpointa ? tym samym czerpie się większy fun z gry hmm ? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Najlepiej grać na legendary z Iron Skullem e: grając na w coopie na heroicu i niżej to się robi taki rozpizd, że ufoki nie wiedzą, w którą mają stronę spieprzać Edytowane 7 Listopada 2012 przez teddy Cytuj Odnośnik do komentarza
soggare_PL 0 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Spartan Ops bardzo łatwy na legendary, pierwszy odcinek zrobiłem solo, a kolejne 4 w kolegą w dwójkę. Teraz dalej multi cisnę, single player poczeeeeka ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Auto aim największe w serii Halo? Tak przynajmniej wydaje mi sie po dwóch dniach gry. Saw lekko przegięty, mapy całkiem fajne, zdecydowanie za mało do gier typu TS czy Odball, ale liczę na perełki od graczy, a szczególnie klasyki z poprzednich części (Forge). To co najbardziej mnie denerwuje, to łączenie z trwającymi już meczami. Często wygląda to tak, że łączy mnie np. z KOTH, gdzie do końca meczu pozostaje minuta. Koniec meczu, czekam na drugi, gdzie wychodzi połowa graczy, zostaje nas 5,6 i konsola tak dzieli graczy, że w jednej drużynie jest 2 graczy, a w drugiej np.4. Mam nadzieje, że coś z tym zrobią. Najpopularniejszy tryb to kalka CoD, terytoria to nic innego jak BF, ja gram głównie TS pro, Odball, CTF i KOTH, ale trafić w tych dwóch ostatnich trybach na dobrą mapę (czyli małą) graniczy z cudem, tzn. ludzie wybierają jakieś molochy ze zje.bany.mi mechami czy czołgami, rzygać się chcę, powinni to jakoś rozgraniczyć. A tak ogólnie to jest mega miodnie. Edytowane 7 Listopada 2012 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Takie pytanie, halo 4 teraz jest na serwerach? juz nie na peer to peer? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Caly czas P2P. Cytuj Odnośnik do komentarza
JAACA 1 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Nie zlinczujcie mnie panowie - nigdy nie zagrywałem się w Halo - grałem w dwójkę - zakupiłem Halo 4 z uwagi na mega dobre oceny - gram trochę online - dostaję lanie i zastanawiam się co jest wyjątkowego w tej grze, że tak ludzie się w to zagrywają ? No offence - nie twierdzę, że gra jest słaba - ale nie czaję do końca fenomenu tej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi