Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Platformy : Xbox360,PS4...???...
Developer : Bungie <3

Gatunek: First Person Shared World Shooter
Premiera : 2014

Edytowane przez Bushisan

• Odpowiedzi 150
  • Wyświetleń 21,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Za godzinę będzie tu - http://uk.ign.com/articles/2013/02/15/ign-live-presents-the-reveal-of-bungies-destiny

• MMO bez subskrypcji dla mnie to nic złego. Główny nacisk na społeczność mile widziana, idą w dobrą stronę, BF multi dał mi przedsmak tego czyli współpraca z żywym graczem do tego wszystkiego będą poja

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panwie nie ma słów aby opisać jak bardzo wkręca mnie taki klimat. Z tych artów to co mnie najbardziej urzeka, to różnorodność - to jak połączenie Władcy Pierścieni i jego rozmachu z porządnym sci-fi i

Opublikowano

Mazzeo ma racje.

qwdQD.jpg

Edytowane przez Magik

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aby do końca marca na GDC 13 poznamy może w końcu jakies szczegóły :)

Joe Staten i Christoper Berrett będa na panelu Bungie :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moja reakcja po zapowiedzi:

980226_o.gif

Liczę na coś z epicką historią i skalą uniwersum (co nie będzie jednocześnie MMO).

Opublikowano

Czemu nie cos w stylu MMO? Wszyscy kochamy rozwoj postaci. Ilez do (pipi)y nedzy mozna grac na 10 mapkach przejmujac 3 flagi w kazdej grze? Ten tytul ma byc przelomem, a nie troche innym Halo.

Opublikowano

Czemu nie cos w stylu MMO? Wszyscy kochamy rozwoj postaci. Ilez do (pipi)y nedzy mozna grac na 10 mapkach przejmujac 3 flagi w kazdej grze? Ten tytul ma byc przelomem, a nie troche innym Halo.

Bo jeśli chcesz mieć wspaniałą historię i świetne uniwersum, to nie zrobisz tego w ramach gry, która opiera się na sieciowym farmieniu :)

Opublikowano

MMO w sumie mogło by być ale bez abonamentu

@up

Star Wars The Old Republic?

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

destinyfront.jpg

destinyback.jpg

destiny_preorder.jpg

Chyba jednak premiera w tym roku. :)

Opublikowano

Żebyś się nie zdziwił po reszcie cytatu.

des4-noscale.jpg

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Jestem świeżo po ukończeniu Metroid Prime 3 i mam nadzieję, że Bungie pod względem designu osiągnie ten sam poziom co Retro. Już widać, że to wielki projekt. To tylko na wyłączność dla X360 czy już nie?

@ Hela: na 99% jestem pewny, że do gry zostanie powołany jakiś serwis społecznościowy na wzór Battleloga czy RE.net - to w końcu jest teraz modne i pozwala skupić większą społeczność, choć renoma Bungie jest na tyle duża, że poradzą sobie i bez takich dodatków.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

To tylko na wyłączność dla X360 czy już nie?

Odpowiedź to: Activsion. Resztę dopowiedz sobie sam.

Opublikowano

do kasacji

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

To tylko na wyłączność dla X360 czy już nie?

Odpowiedź to: Activsion. Resztę dopowiedz sobie sam.

des5-noscale.jpg

Preorder, napisane na nim jest, że gra będzie dostępna też na PS3.

Opublikowano

Nie chcę żadnego MMO. To ma być wielki tytuł, pompatyczny i nastawiony na początek nowego uniwersum w historii Bungie. Wystarczy przecież tradycyjny multi w nowych wariacjach, prawda? Wiadomo od jak dawna pracują nad grą?

Opublikowano

Od 2009 albo wczesniej - wnioskuje po "plakacie" ktory mozna bylo znalesc w ODST.

Opublikowano

Jestem świeżo po ukończeniu Metroid Prime 3 i mam nadzieję, że Bungie pod względem designu osiągnie ten sam poziom co Retro. Już widać, że to wielki projekt. To tylko na wyłączność dla X360 czy już nie?

@ Hela: na 99% jestem pewny, że do gry zostanie powołany jakiś serwis społecznościowy na wzór Battleloga czy RE.net - to w końcu jest teraz modne i pozwala skupić większą społeczność, choć renoma Bungie jest na tyle duża, że poradzą sobie i bez takich dodatków.

Przecież taki serwis jako pierwsze wprowadziło Bungie dla serii Halo (już chyba od Halo 3), inni kopiowali od nich :P Dlatego sensacją by było jakby nie było takiego serwisu.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Teraz jeszcze wyczytałem, że seria ma być tetralogią a ostatnia odsłona ukaże się w 2019 roku - czyli wydawanie nowej odsłony co dwa lata. Cóż, patrząc na wydawcę, to powinniśmy się cieszyć, że daje chociaż te 24 miesiące developingu.