Skocz do zawartości

Dark Souls II

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 347,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niektóry mają wy*ebane czy to polski czy nie polski bo nie sprawdzają bez przerwy na wiki byle gówna 

• Ogniska tuż przed bossami są bez sensu dla mnie. Zabija to większość emocji i strachu podczas walki. Świadomość tego, że będziesz musiał od nowa przedrzeć się przez zastępy przeciwników oraz że znowu

• Jak ja raz rozpieprzyłem beczkę na działce, rozsypały się deski i uciekły z niej 2 małe pająki. Żadnych gemów ani złota tam, nie było.

Opublikowano

Ziewający smok to jeden z paru rodzynów w lokalizacji, ale oprócz tego jest bardzo, bardzo spoko.

Opublikowano

Ta gra ma naprawdę sympatyczne community, komunikacja za pomocą gestów, ruchów jest nieco uproszczona, ale ma swój unikalny klimat. W sumie cieszę się, że druga część wprowadzi komunikację głosową. Nie dość że będzie można pogadać z kimś podczas coopa, to pewnie w pvp trafią się świry jak w DayZ realizujący swoje socjopatyczne fantazje w grze video.

Opublikowano

W grze voicechat będzie dostępny tylko w coopie, tylko między osobami, które będą miały wyekwipowany odpowiedni pierścionek umożliwiający taką komunikację.

Opublikowano

Szkoda, nie podoba mi się to. Ta komunikacja gestami jest genialna. Mam nadzieję, że nie przesadzą z tymi ułatwieniami. Ta gra powinna byc w pewien sposób nieprzystępna z ukrytymi ficzerami.

Qjon, zawsze chcialem sie spytac, kto to jest na twoim avku? :P

Opublikowano

Nom uwielbiam te gesty. Nie ma to jak kogos najechać, wbić mu sztylet w plecy kiedy biedak będzie walczył z demonami a nad pokonanym truchłem wykonać Well! What is it! :D

Opublikowano

Nom uwielbiam te gesty. Nie ma to jak kogos najechać, wbić mu sztylet w plecy kiedy biedak będzie walczył z demonami a nad pokonanym truchłem wykonać Well! What is it! :D

Nie wiem czy to jest powód do dumy. Uwielbiam zarzynać takich honorowych graczy.

Opublikowano

Bo to jest inwazja! Jak chce sobie powalczyć na honorowych (sic!) zasadach to wbijam w undead burg albo oolacile.

Opublikowano

Są gracze którzy chcą grać online żeby widzieć wskazówki, lub wezwać kogoś na pomoc. Wypruwają sobie flaki żeby dojść daleko bez zgonu. A tu wpada taki super bohater i w czasie twojej morderczej walki o przeżycie, wbija ci kosę w plecy. A po wszystkim cieszy michę i jeszcze cię upokarza gestem.

Osobiście nigdy tego nie robiłem i uważam że to niefajne. Jak mnie napada ochota na najazd, to czekam aż gość się rozprawi z potworami i dopiero wtedy pojedynkuję się z nim. Jeżeli uda mi się wygrać, grzecznie się kłaniam.

Edytowane przez anarom_pl

Opublikowano

Wtedy to nie jest najazd tylko pojedynek :) kiedy grałem sprawiało mi to radochę bo w żadnej innej grze nie dostałem tylu hate maili co w DS. Specjalnie jeszcze zakładałem Hornet ring wtedy ci wszyscy honorowi gracze życzyli mojej matce śmierci. To cześć gry, dodatkowa trudność, coś jak dodatkowy przeciwnik w przechodzeniu gry. Czy jest w tym coś złego? W końcu jest sie Darkwraithem a nie troskliwym misiem, nazwa do czegoś zobowiązuje a wczuć sie w role w tej grze jest niezwykle łatwo :)

Opublikowano

Są sytuacje, w których "Well! What is it!" jest wzkazane. Polska ekipa sie tak wita (czyt. "No, mordo, no!") i gdy gra sie "legendą" czyli giant dadem :)

Też nie mam nic przeciwko robieniu wszystkiego na co gra pozwala przy randomowych invazjach w miejscach innych niz "areny" do pvp. Czasem nawet, gdy gra sie np odpowiednim cosplayem, ukłony nie pasuja do klimatu postaci i po prostu nie wypada ich robić. Na arenkach zawsze pierwszy sie kłaniam gdy robie inwazje i czekam na ukłon gdy mam invadera.

Opublikowano

Behind the Scenes:

Polecam. Dużo fajnych cytatów od twórców, szczególnie te końcowe. Tekst Miyazakiego nie mógł byc bardziej prawdziwy.

Opublikowano

Na którymś z filmików widziałem rodzime napisy, nie chcę mi się przekopywać całego tematu, wie ktoś czy będzie lokalizacja ? Dostanę dostęp do konta z DSII od znajomego, problem w tym, że to Hiszpan i jak gra ma być po hiszpańsku to podziękuję i biorę płytowca :)

Opublikowano

Nadal brak daty premiery wersji pc, mam kupić znowu ps3? ;/

Opublikowano

Nadal brak daty premiery wersji pc, mam kupić znowu ps3? ;/

Ja tak zrobiłem. Porządnie się nagram i sprzedam :)

Opublikowano

50 procent więcej preorderów w UK niż przy DS1. Będę taki szczęśliwy jeśli gra się sprzeda jeszcze lepiej od poprzednika :) Tak btw dziś znów padł hint, że Sony współpracuje z From nad Demons Souls 2.

Opublikowano

Tak btw dziś znów padł hint, że Sony współpracuje z From nad Demons Souls 2.

ta gra jest potwierdzona ? kto ma wogóle prawa do marki ?

Opublikowano

Nie jest potwierdzona, ale Miyazaki pracuje od dwóch lat nad secret projectem, pracownik sony od dawna sugeruje, że soulsy na ps4 powstają, a prawa do Demons Souls ma Sony.

Opublikowano

Mogli by nam zrobić ładny prezent,bo mimo wszystko to właśnie dzięki klapkom co kupili wystarczającą ilość Demona ,Dark Souls się w ogóle ukazało.

Opublikowano

Ja jestem już 100 procent pewien, że dadzą nam taki prezent ;) Przynajmniej nie muszę się bac, że jeśli DS 2 źle się sprzeda, to nie dostanę kolejnej dawki soulsów.

Opublikowano

Raczej nie ma opcji żeby DS2 się sprzedał gorzej od 1.Promocja gry jest dużo lepsza i gołym okiem widać,że w internecie się dużo więcej o tym mówi. Mam nadzieję,że popularność serii wpłynie przede wszystkim na jej dopracowanie techniczne,bo DeS1 i DS1 to małe potworki techniczne.

Opublikowano

Raczej nie ma opcji żeby DS2 się sprzedał gorzej od 1.Promocja gry jest dużo lepsza i gołym okiem widać,że w internecie się dużo więcej o tym mówi. Mam nadzieję,że popularność serii wpłynie przede wszystkim na jej dopracowanie techniczne,bo DeS1 i DS1 to małe potworki techniczne.

Ano, też tak myślę. Może sukces tej gry natchnie innych twórców do pójścią inną ścieżką game designu, tak jak zrobił to - niestety - Uncharted.

@Paliodor:

https://www.youtube.com/watch?v=aHanNE1IcSU

:P