Opublikowano 4 sierpnia4 sie Nowa, alternatywna linia komiksów. I jest cały nowy Absolute Universe, nie tylko Batman.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Tak jak Rozi napisał, reszta też ma swoje komiksy, Wonder Woman absolute, Superman Absolute Czekam bardzo bo w tym miesiącu premiera polskiej wersji Batman Absolute
Opublikowano 4 sierpnia4 sie 4 godziny temu, badzejo napisał(a):Czekam bardzo bo w tym miesiącu premiera polskiej wersji Batman AbsolutePo angielsku są te wydania po 50 złotych z groszami na Amazonie, już mam trzy tomiki i kolejny będzie w październiku.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Kurde w takiej cenie to miodzio, nawet nie pomyślałem żeby tam za tym popatrzeć a dopiero co poprzychodziły mi komiksiory z amazona xd a w drodze jeszcze 5 kolejnych do kompletu Snydera
Opublikowano 4 sierpnia4 sie 10 godzin temu, Soban napisał(a):Absolute Batman to jest jakiś restart, czy seria równoległa do new 52 cos ala ultimate spider man? Jak zobaczyłem absolute jokera to całkiem interesująco to wygląda.Tak jak Rozi napisał, plus chciałem od siebie dodać, że Snyder tam już kompletnie odleciał z wywracaniem rzeczy na "drugą stronę" i innymi wariactwami.Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Batmana mam na bieżąco, i teraz muszę do Superchłopa wrócić bo tam już parę miesięcy zaległości mam.Zresztą to samo Green Lantern i Wonder Woman, bo na tych się skupiam a reszta ledwo liźnięta.Ale warto.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 13 godzin temu, Rozi napisał(a):Po angielsku są te wydania po 50 złotych z groszami na Amazonie, już mam trzy tomiki i kolejny będzie w październiku.To są takie same wydania jak planowane w Polszy? Kurde, nie pomyślałem nawet żeby Amazona obczaić xd
Opublikowano 5 sierpnia5 sie W Polsce będą w twardej oprawie:https://egmont.pl/Absolute-Batman.-Zoo.-Tom-1-101328298.html
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 4 godziny temu, Badus napisał(a):Z tymi twardymi to jednak trochę debilizm...Czemu?
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Bo zwiększa cenę komiksu, który w sumie niecałe 200 str., więc gruba okłada potrzebna mu jak świni siodło.