Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Trochę takie gó.wno rozmazane.

Wygląda jak screen z YT w 720p.

900p robi ^_^

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Perfidnie widać tam kompresję. Tak jak Fanek pisze - źródło nie jest potwierdzone.

Opublikowano

I tak nie jest zle jak na bebechy Xboxa.

Opublikowano

wygląda jak W2 na kompa w 800x600

można się rozejść

Opublikowano

:banderas:  Chyba pierwsza gra od czasu gta 5 na którą tak czekam i żadne downgorady mi nie straszne. :P

Opublikowano

A jak z preorderami robicie? Sklep CDP dał wam jakieś info? Bo mi nic. Zamówiłem x miechów temu preordera na wersję normlaną i historia zamówień dalej czysta. Zamawiam w razie "W" w MM z płatnością i odbiorę w markecie. Zawsze mają rano w dzień premiery, a czasami nawet wieczorem dnia poprzedzającego premierę (choc w tym przypadku pewno będą trzymać terminu). Czuję, że może być ciężko z kupnem Wiecha jak na premierę GTAV.

Opublikowano

Info z forum CDP:

"Po przebudowie strony CDP.pl wsysło wszystkim zamówienia, firma uspokaja i mówi że baza danych nie znikła, ale przywrócenie całości trochę potrwa."

Opublikowano

No ja wiem ale te info jest od iluś miesięcy i ja już sam nawet o końca nie pamiętam czy zamówiłem czy nie :) , a nie mam jak sprawdzić. Walić to i tak nie płaciłem z góry. Byle mieć na day one, a skąd to już mnie ryra.

Opublikowano

No ja wiem ale te info jest od iluś miesięcy i ja już sam nawet o końca nie pamiętam czy zamówiłem czy nie :) , a nie mam jak sprawdzić. Walić to i tak nie płaciłem z góry. Byle mieć na day one, a skąd to już mnie ryra.

cdp ma wgląd w historię zamówień, wyślij pytanie z e maila, którego podawałeś przy za kupie i ci odpiszą czy twoje zamówienie jest u nich.

Opublikowano

No ja mam pusto w historii. Dobra bez spiny, najwyżej u niemców z MM kupię :)

Opublikowano

Ja zamówiłem i od razu zapłaciłem w Ultimie, nigdy nie miałem problemów z realizacją zamówień u nich. A i rabat, który mam u nich po zakupie konsoli też ładnie cenę zmniejszył. Także spokojnie sobie czekam do maja na przesyłkę.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Chodziło mi o to, że oni mają tą swoją bazę i mogą ci potwierdzić. Ale u nich warto brać, bo dodają steelbook gratis.

Opublikowano

Chodziło mi o to, że oni mają tą swoją bazę i mogą ci potwierdzić. Ale u nich warto brać, bo dodają steelbook gratis.
Moj zamowiony. Jako jedyni chyba maja w steelbooku. Jaram sie.
Opublikowano

Ja się tam jaram grą, a nie steelbookiem :sir:

Opublikowano

Ja tez zamowilem preordera w cdp.pl, bo wyszedlem z zalozenia ze skoro tworcy to CD Projekt RED, to kupujac w sklepie CD Projekt najwiecej hajsu zostanie dla ludzi ktorzy zrobili gierke. Pewnie moje myslenie jest zupelnie z dupy, no ale ;)

Mam tylko nadzieje, ze wersja na PS4 nie bedzie miala ogromnych problemow technicznych.

Opublikowano

pc race- gdzie kupujecie swoje kopie? cyfra czy pudło?

Opublikowano

Ja się tam jaram grą, a nie steelbookiem :sir:

Nie wiem, jak mogłoby byc inaczej?   Opakowanie z gry, zawsze będzie tylko pudelkiem, którego miejsce jest na półce, bez względu na zawartość. Czy to dobra gra, czy wybitna, nic tego nie zmieni  :reggie:

P.S Mogliby tez wydać rimejki pierwszych 2 części na konsole, jak to ma miejsce na obecnej generacji, gdzie remaster goni remastera. W tym wypadku byłoby to uzasadnione, zwłaszcza w obozie klapków  :pawel:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Oni od lat handlują tylko z korsarzami.

Opublikowano

Oni od lat handlują tylko z korsarzami.

Kolekcjonerka goty gry w najlepszej, najpłynniejszej i najładniejszej wersji. Będzie pasować do kolekcjonerek w1 i w2.

Także na kolana peasants. Piracą tylko podludzie a nie gracze. NIEZALEŻNIE od platformy na jakiej grają.

Opublikowano

Racja, stać na kompa do odpalenia W3, to i na grę powinno być stać. Niech sobie gry od Ubi piracą, a naszych trzeba wspierać.