Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

ta du.pera od sony to faktycznie taka fanka gier, czy tylko dają jej kase, zeby  mówila o grach i ladnie wygladala?

te "alez to był dzien, pograłam(...)" zabrzmiało, jakby gadała z takim bluberem po randce

-podobała ci się randka?
- tak, swietnie sie bawiłam -_-

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Nie wiem czy jest faktyczną fanką gier, ale odwala świetną robotę i wygląda... :banderas: 

10409780_1546813175531919_64182524035530

Opublikowano

Macio, bedziesz sie nad nia spuszczal w kazdym temacie na forum?

Opublikowano

Macio, bedziesz sie nad nia spuszczal w kazdym temacie na forum?

Dobra, już przestaje ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Z tymi mokazjami wyszlo 315zl za kolekcjonerke na pc, swietna opcja :D

Podobno to 10% rabatu od mbanku nie obejmuje kolekcjonerki :/

Opublikowano

Ciekawe czy listonosza sie juz spodziewac w poniedziałek 18? Jak tak , bedzie wielki tydzien w robocie :D

Opublikowano

Nic to nie da, bo grę będzie można uruchomić podobno dopiero o godzinie 1:00 w nocy w dniu 19 maja (tylko nie wiem, czy to dotyczy też pudełek) ;)

Tymczasem deweloperzy poinformowali, o której godzinie będziemy mogli zagrać w Wiedźmina 3, o ile oczywiście zakupimy grę w przedsprzedaży i wydaniu cyfrowym. Przedstawiciele CD Projekt RED potwierdzili, że uruchomimy Wiedźmina 3 (niezależnie od platformy, z której korzystamy), 19 maja, o godzinie 01:00 polskiego czasu.

http://www.gamespot.com/articles/here-s-exactly-when-the-witcher-3-xbox-one-ps4-pc-/1100-6426702/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie no pudełka chyba bedzie mozna uruchomic od razu

Opublikowano

Tak, dlatego gra w Paczkomatach będzie do wyjęcia o północy, a kurierzy przyjadą dopiero w dzień 19.05.

Opublikowano

Z tymi mokazjami wyszlo 315zl za kolekcjonerke na pc, swietna opcja :D

Podobno to 10% rabatu od mbanku nie obejmuje kolekcjonerki :/

Yep, przy płatności było wyszczególnione, że nie dotyczy.

Opublikowano

PC MASTER RACE MODE ON

Moje konto Steam juz czeka na premiere Wieska ;) 

Mam nadzieje ze na moim i5 4690k z GTX 780 pojdzie na fullu w stałych 30fpsach ;) 

Opublikowano

Będzie można wyłączyć ten quest log po prawej stronie? Dobrze, źe dupy za nas gra jeszcze nie podciera.

Opublikowano

Żeby nie było. Już potwierdzone, że screeny z PC.

Opublikowano

Ten pierwszy screen :obama:

Opublikowano

wczoraj gdzieś czytałem, że na i7 4790, 16gb ram, GTX 980 gra chodzi na ultra 1080p i prawie jest stałe 60fps

wiec optymalizacja poszła do przodu

mam nadzieje, że ten ciągły brak gameplaya z konsola nie oznacza przepaści wzg PC

bo w sumie nie było chyba jeszcze 100% pewnego z Xboxa

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ale wiesz Fanek, że grafika w tej grze, to tylko ładne tło?

Opublikowano

wczoraj gdzieś czytałem, że na i7 4790, 16gb ram, GTX 980 gra chodzi na ultra 1080p i prawie jest stałe 60fps

wiec optymalizacja poszła do przodu

mam nadzieje, że ten ciągły brak gameplaya z konsola nie oznacza przepaści wzg PC

bo w sumie nie było chyba jeszcze 100% pewnego z Xboxa

Czytasz posty, które tu ludzie wklejają? Przecież już miałeś zapowiedź gameplay-a od Playstation Polska. Widać na filmiku urywki jak gra Kinga.

Opublikowano

ja wkleiłem ten filmik, super 2sec gameplayu widoczne na telewizorze, chyba nie traktujesz tego jako gameplay

Hum - nie

edit:  chyba każdy jest świadomy, że gra będzie lepiej wyglądała na PC niż na konsolach, zawsze tak było

ale teksty w stylu " tu nie chodzi o grafike tylko o gameplay" schowajcie sobie do szafy

wiadomo nie samą grafiką człowiek żyje jak na przykładzie The Order, gdzie w grze wiecej nic nie było

ale na pewno każdy posiadacz konsoli chciałby aby Witcher ładnie wyglądał i cieszył oko

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ale wiesz Fanek, że grafika w tej grze, to tylko ładne tło?

Nawet najlepsze filmy wole oglądać w kolorze mimo, że to tylko tło ;)
Opublikowano

jeszcze pare nowych, te kraby miazga! :)

bqq5vie.jpg

UQ0LU8d.jpg

eQbs8sl.jpg

btZY8cC.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Nie wiem czy jest faktyczną fanką gier, ale odwala świetną robotę i wygląda... :banderas:

10409780_1546813175531919_64182524035530

Gdyby mnie było stać na kompa, który udźwignie Wiedźmina to by mnie było stać też na taką dziewczynę :frog: