Opublikowano 2 maja 20159 l A czy osobom, którym naprawdę zależy na przeczytaniu książek, nie lepiej będzie się zaopatrzyć w audiobooki? Toć to słuchawki i nawet przy robieniu obiadu można chłonąć treść.Powtórka dwójki zmierza ku końcowi, teraz tylko wyczekiwać kuriera od CDP.
Opublikowano 2 maja 20159 l Ja juz odliczam. Lece z krwia elfow audiobook spoko, ale ksiazka w rece to to samo jak namcalna plyta z gra zwartoscia, ktora nijak ma sie do cyfrowych wydan. Gierka starczy na dluuuugi czas.
Opublikowano 2 maja 20159 l Ah, juz czuje te poboczne questy i wedrowki gdzie bede spedzal cale posiedzenie by tylko jakis fajny armor sobie ogarnac
Opublikowano 2 maja 20159 l Musicie zrozumiec "wielcy fani", ze tym razem Wiedzmin jest dla wszystlich, a nie tylko na sprzety microsofta. I dlatego co niektorzy maja zaleglosci wzgledem serii. Korona Wam z glowy nie spadnie od kilku porad o Wiesku.
Opublikowano 2 maja 20159 l Co Ci ludzie wypisują na tym wiedźmińskim forum to ja nawet nie. Do komory ich wszystkich. A do czego przyczepili się tym razem?
Opublikowano 2 maja 20159 l porad o książkach? o tym, że nie potrafi czytać? ale z tym się nikt nie rodzi, jak się nie chce nawet spróbować.
Opublikowano 2 maja 20159 l A do czego przyczepili się tym razem? Pan marynarz stwierdził, że pływania łódką w ogóle powinno nie być, skoro nie ma wiartru i nie trzeba walczyć z falami.
Opublikowano 2 maja 20159 l Jezu, tych ludzi najlepiej byłoby wszystkich zamknąć w komorze gazowej, albo wykastrować i zabronić im kupna tej gry
Opublikowano 2 maja 20159 l Gra fantasy, a oczekują realizmu na każdym kroku, żałosne... Jeszcze tylko ponad 2 tyg. i zacznie się przygoda na kilkaset godzin Nie będę oglądał już żadnych filmików. Jedyny wyjątek to gameplay (1) z PS4.
Opublikowano 2 maja 20159 l I na pc też. Ci co recenzuja pc. Pewnie ci co tylko xboxa i taką wersje dostali.
Opublikowano 2 maja 20159 l Wiadomo, że jakiś portal poświęcony tylko xbox dostał wersje na tą konsole, ale IGN i cała reszta wersje na PS4.
Opublikowano 2 maja 20159 l Cała saga oprócz Sezonu Burz za mną. W2 ograny, my body is ready! A kto nie miał okazji czytać sagi, to serdecznie polecam - świetna saga. Nie spodziewałem się, że dam radę przeczytać książki tak szybko, ale wciągnęło mnie niemiłosiernie. Jestem gotowy na premierę W3, już tylko lekko ponad 2 tygodnie.
Opublikowano 2 maja 20159 l W świetle ostatnich donosów aż ciekaw jestem, czy ta wersja na Xone rzeczywiście jest tak brzydka Jednak tekst, że lepiej grać na PC na low, niż na Xone daje powody do niepokoju.
Opublikowano 2 maja 20159 l W świetle ostatnich donosów aż ciekaw jestem, czy ta wersja na Xone rzeczywiście jest tak brzydka Jednak tekst, że lepiej grać na PC na low, niż na Xone daje powody do niepokoju. Gościu wyraźnie napisał, że Xbox > PC na low. Wybrałby jednak pc ze względu na rozdzielczość.
Opublikowano 2 maja 20159 l Czyli konsole medium w 900p i 1080p, a komp gtx980 i najnowszy i5 do ultra w 1080p
Opublikowano 2 maja 20159 l 9 filmikow podsumowujacych LORE Wiedzmina: https://youtu.be/YrrzVp2HIMk?list=PL7pGJQV-jlzCMqEAP49QApVHNJeZxxdL9 Fajna inicjatywa, mozna sobie przypomniec/dowiedziec sie kilku rzeczy