Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

A czy osobom, którym naprawdę zależy na przeczytaniu książek, nie lepiej będzie się zaopatrzyć w audiobooki? Toć to słuchawki i nawet przy robieniu obiadu można chłonąć treść.

Powtórka dwójki zmierza ku końcowi, teraz tylko wyczekiwać kuriera od CDP.

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

crafting i inne, bez spoilerów chyba, że znasz chiński :)

Witcher3-5.jpg

Witcher3-6.jpg

Witcher3-7.jpg

Witcher3-8.jpg

Witcher3-9.jpg

Witcher3-10.jpg

Witcher3-11.jpg

Witcher3-12.jpg

Witcher3-4.jpg

Opublikowano

Ja juz odliczam. Lece z krwia elfow :) audiobook spoko, ale ksiazka w rece to to samo jak namcalna plyta z gra zwartoscia, ktora nijak ma sie do cyfrowych wydan. Gierka starczy na dluuuugi czas.

Opublikowano

Ah, juz czuje te poboczne questy i wedrowki gdzie bede spedzal cale posiedzenie by tylko jakis fajny armor sobie ogarnac :banderas:

Opublikowano

Musicie zrozumiec "wielcy fani", ze tym razem Wiedzmin jest dla wszystlich, a nie tylko na sprzety microsofta. I dlatego co niektorzy maja zaleglosci wzgledem serii. Korona Wam z glowy nie spadnie od kilku porad o Wiesku.

Opublikowano

Co Ci ludzie wypisują na tym wiedźmińskim forum to ja nawet nie.

Do komory ich wszystkich.

A do czego przyczepili się tym razem? :/

Opublikowano

A do czego przyczepili się tym razem? :/

Pan marynarz stwierdził, że pływania łódką w ogóle powinno nie być, skoro nie ma wiartru i nie trzeba walczyć z falami.

Opublikowano

Jezu, tych ludzi najlepiej byłoby wszystkich zamknąć w komorze gazowej, albo wykastrować i zabronić im kupna tej gry :/

Opublikowano

Gra fantasy, a oczekują realizmu na każdym kroku, żałosne... 

Jeszcze tylko ponad 2 tyg. i zacznie się przygoda na kilkaset godzin :D  Nie będę oglądał już żadnych filmików. Jedyny wyjątek to gameplay (1) z PS4. 

Opublikowano

Xs8kcid.gif

:banderas:

Opublikowano

prasa już gra

CD3Ou1OUIAADcyv.jpg

Opublikowano

Wiadomo, że jakiś portal poświęcony tylko xbox dostał wersje na tą konsole, ale IGN i cała reszta wersje na PS4.

Opublikowano

Cała saga oprócz Sezonu Burz za mną. W2 ograny, my body is ready! A kto nie miał okazji czytać sagi, to serdecznie polecam - świetna saga. Nie spodziewałem się, że dam radę przeczytać książki tak szybko, ale wciągnęło mnie niemiłosiernie. Jestem gotowy na premierę W3, już tylko lekko ponad 2 tygodnie. :obama:

Opublikowano

W świetle ostatnich donosów aż ciekaw jestem, czy ta wersja na Xone rzeczywiście jest tak brzydka :/ 

Jednak tekst, że lepiej grać na PC na low, niż na Xone daje powody do niepokoju.

Opublikowano

W świetle ostatnich donosów aż ciekaw jestem, czy ta wersja na Xone rzeczywiście jest tak brzydka :/

Jednak tekst, że lepiej grać na PC na low, niż na Xone daje powody do niepokoju.

Gościu wyraźnie napisał, że Xbox > PC na low. Wybrałby jednak pc ze względu na rozdzielczość.