Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Wojtek, tylko nie zapomnij do kogo należy kolekcjonerka :P 

Opublikowano

Jezuuu jaki ten soundtrack jest genialny  :banderas:

Opublikowano

:fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:

@masta

Nie ma chyba nic, co już byśmy nie wiedzieli

Edytowane przez Hum

Opublikowano

To jak Ciri rozwala przeciwnikow pod koniec filmiku :obama:

Opublikowano

Ona może i zapewne będzie robić zdecydowanie więcej. 

Ciekawe, czy będą łyżwy... :fsg:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Redzi chyba bawią się w IGN :X nie wiem po co zmieniali muzykę po 20s. 

Najsłabszy zwiastun wiedźmina, ba uważam że nawet w2 i jego odpowiednik w postaci "hope" był dużo lepszy. 

Ona może i zapewne będzie robić zdecydowanie więcej. 

Ciekawe, czy będą łyżwy...  :fsg:

Nie będzie (Z tego co mówił Damian to miały były już grze.. ba cała otoczka z questami była gotowa, ale z nich zrezygnowali). Możliwe jednak, że przywrócą ten pomysł przy którymś z dodatków.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jakoś wcześniej nie mieli problemów z wrzucaniem ewidentnych nawiązań do książek

Jaskier przed egzekucją, Ada.

Szkoda, że z tego zrezygnowali, byłoby ciekawe urozmaicenie i na pewno świetny moment w grze, która podczas sterowania Ciri i tak ma być liniowa, a śnieżnych regionów jak widać nie brakuje.

Pozostaje mieć nadzieję, że w jakiś sposób będzie jegomość na R, chociaż tyle. :)

Edytowane przez Hum

Opublikowano

ale w grze chyba jednak nie bedzie takiego ciapania i bryzgania krwi jak na tym video?

Opublikowano

ale w grze chyba jednak nie bedzie takiego ciapania i bryzgania krwi jak na tym video?

Będzie, krwi nie ma na ziemi niestety :/

Opublikowano

poczekamy na moda dla wersji pecetowej, to będzie

Opublikowano

kurde ten nowy trailer zerwał mi majty i wyruchał moje uszy!

walka spoko, to już widziałem. ale muzyka za(pipi)ista, ta narastająca siła, kurna uwielbiam takie kawałki ;D

coś czuje że OST wieśka bedzie u mnie leciał bez przerwy w samochodzie :D

dla przypomnienia zapodaje ten sam trailer - od momentu 1:20 cały czas ciary na plecach! jest moc! nawet nie trzeba oglądać, sama muza kopie dupe

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Kurde, tyle tu tego wrzucacie i tyle tego jest już w sieci, że chyba do premiery czas odciąć się od internetu :P

Opublikowano

Po premierze siłą rzeczy się odetniemy, z drobnymi tylko wypadami na forum do tego tematu, by (w skrócie) pisać posty takiej treści: " :fsg: "

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Po premierze siłą rzeczy się odetniemy, z drobnymi tylko wypadami na forum do tego tematu, by (w skrócie) pisać posty takiej treści: " :fsg: "

Po premierze ludzie po prostu będą grać aż padną.

Opublikowano

Design bossow w W3 jest wyczesany. Juz wybiegam myślami w czasy, kiedy będę ich katował - bezcenne uczucie  :banderas:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Mmmm... Dat feel. Geralt to bohater jakiego potrzebuje polska. Do tego ta "zbroja" a'la Letho i jakbym widział Bonharta z okładki jednej z książek. Chcę skakać z radości.

Opublikowano

Nie oglądałem tego trailera do końca, bo ktoś tutaj przytomnie napisał o jego zakończeniu, ale design bossów jest FENOMENALNY. 

No jaram się jak pochodnia, jeszcze tylko 11 dni, dokładnie o tej godzinie będę już z paczkami z paczkomatu wracać do domu :banderas: 

Opublikowano

fanek czekam na fachową analizę wersji na xbona, nie zawiedź mnie

Opublikowano

Kończę Wieżę Jaskółki, zostanie tylko Pani Jeziora z sagi, mam również nieogranego W2. Mogę równocześnie grać w dwójkę i czytać ostatni tom sagi, czy w grze sa spoilery, którę zepsują mi czytanie ostatniej książki?

Edytowane przez Jeez_PS

Opublikowano

Jest jeden, ogólnie znany spoiler. Jeżeli grałeś w jedynkę, to na pewno masz go już za sobą.

Film z wersji XO oglądałem na telefonie, wydaje mi się, że wygląda przyzwoicie, choć nie pokazali wiele otwartych przestrzeni. Muszę poczekać na analizę Fanka:)

Edytowane przez Hum