Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Brałem preorder w cdp.pl na W3+steelbook/PS4 gdzieś w styczniu, u mnie zamówienie ma status "wstrzymane". Martwić się czy inni też tak mają? O płatność też nie wołali jeszcze...

Edytowane przez TheAceOfSpades

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Wedlug mnie troche za duzo juz tych materialow, czuje przesyt i mi powoli hype spada. Optymalnie bylo przy GTA V gdzie gameplaye byly tylko dwa, chyba 2 czy 3 trailery, troche informacji i tyle. Wtedy hype byl taki ze wszyscy w internecie zwariowali. 

Opublikowano

ciapaci dużo wrzucają, przed chwilą znalazłem 5 nowych video z PS4 ale już chyba nie ma sensu tu wrzucać

ja preorder na cdp.pl na PS4+steelbook robiłem jakiś miesiąc temu tylko od razu opłaciłem i u mnie zamówienie normalnie wisi

także najlepiej zadzwoń do nich, bo jeśli steelbooki sie skończyły, a miałeś nieopłacone to teoretycznie mogli Cie pominać

Opublikowano

Brałem preorder w cdp.pl na W3+steelbook/PS4 gdzieś w styczniu, u mnie zamówienie ma status "wstrzymane". Martwić się czy inni też tak mają? O płatność też nie wołali jeszcze...

wstrzymane to chyba anulowane? Ja mialem status wstrzymane jak zrezgygnowalem z zakupu po oplaceniu a potem zwrocono jak oddali hajs.

Opublikowano

Fajna cena jest za PS4 1TB biala + Wiedzmin 3 - 1739zl... Niecaly miesiac temu kupilem czarna 500gb z bloodborne za 1699. Chyba moglem poczekac... :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

TheAceOfSpades - najlepiej do CDP napisz, bo generalnie u mnie dalej jest "czeka na premierę" a również mam W3+steelbook na PS4. Jeśli Ci anulowali to może dostaniesz jakąś rekompensatę. ;)

Edytowane przez KamileQ

Opublikowano

Miałeś czas na opłacenie preordera do 27 kwietnia podobnie jak za edycję kolekcjonerska. Dziwne ze nie dostałeś maila z informacją

Opublikowano

Kufa, niech ktoś opublikuje filmik z Novigradem i Oxenfurtem.

Opublikowano

Nie fajniej samemu to odkryć a nie oglądać jakieś filmiki kręcone lodówką?

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

EK już w realizacji :banderas:

Zakładam, ze maszyna ruszyła i w ciągu kolejnych kilku/nastu godzin statusy się zmienią.. Podobnie jak z mailami o płatności, też wielu przyszło po tym zapowiadanym czasie. 

Pozostaje czekać.

Opublikowano

EK już w realizacji :banderas:

Zakładam, ze maszyna ruszyła i w ciągu kolejnych kilku/nastu godzin statusy się zmienią.. Podobnie jak z mailami o płatności, też wielu przyszło po tym zapowiadanym czasie. 

Pozostaje czekać.

Czym tu się ekscytować. I tak dojdzie dopiero w przyszłym tygodniu. Do końca tygodnia status pewnie zmieni się na "gotowe do wysyłki" -> "wysłane".

Opublikowano

Oho, IGN 10/10 xD

2/10

"Too big"

Opublikowano

Fajnie byłoby jeszcze znaleźć wersję bez kompresji. :banderas:

Opublikowano

wrzucajcie jak bedzie bez kompresji coś do pobrania

Opublikowano

Nie.

a potem bedzie miauczenie że taka sobie i nic nie zaskakuje bo wszystko już widzieli  :notbad: 

Opublikowano

Miałeś czas na opłacenie preordera do 27 kwietnia podobnie jak za edycję kolekcjonerska. Dziwne ze nie dostałeś maila z informacją

No chyba, ze byles rezerwowym to miales jeszcze jakis plus tydzien na oplacenie